Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

čistý punkreolan

bolesti však nebolo

ani zdaleka kraja konca

muž čo trpel zabudol si

doma kartu poistenca

Hehe toto s tými legofigúrkami je sranda aj pesnička... Presne to mi tu akurát chýbalo, tá veselosť a tomu sa veľmi rozumejú aj poliaci ako antoš szprycha :-)

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1019

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

Poznám to boli tie ešte za komunizmu tie figurky len už nepamätám presne, bola aj tá seva skladačka, merkúr a všeličo podobné...

A počúvam toto a preto že je to veselé a zábavné...

Zverejnené

skladba a pieseň, ktorá má pôvod roku 1933 v Maďarsku

najprv bola napísaná báseň Szomorú vasárnap /Smutná nedeľa/ básnikom László Jávorom. na žiadosť autora pomaly a postupne vznikala k básni hudba - autorom je skladateľ Rezső Seress.

prvýkrát skladbu predstavili v Budapesti roku 1933 v kaviarni Fórum - odtiaľ sa vydala r. 1936 na víťazné ťaženie do sveta, dostala xy aranžmá a podôb a prespievaní.

s Gloomy Sunday s Billie Holiday

Zverejnené

to je tá, čo sa po nej ľudia vešali a skákali z mostov?

Zverejnené

fu, tak madarsku scenu som si uz davno nedal...
asi si vyhrabem nieco z mojich oblubencov - Omega, Edda, Lokomotiv GT, alebo zeby Beatrice ???

• Pridať bod 1
Zverejnené

teda, tomassi, to sa necudujem KBS ze by na Pohodu najradsej poslali exorcistu :D

ja som zvyknuty na kadeco, ale to prve su fakt "šmercen", k tomu druhemu som si vyhladal text, aby som pochopil... nepochopil ;)

Zverejnené

priznávam, že nikdy som nebol fanúšik Nine Inch Nails, ale nejak sa ku mne a zároveň pod kožu poslednou dobou dostávajú ich veci a dnes som okľukou cez Johnnyho Casha našiel toto a dostalo ma to - Nine Inch Nails - Hurt:

https://www.youtube.com/watch?v=g0bZtf5MCzY

Zverejnené

Zdravím. :)

Počúvam Evu Cassidy, veľmi sa mi páči jej spev, podľa mňa jej hlas  je úžasný, brilantný, anjelský .. :flowers:

Zverejnené

Jej, ale sa teším! Čakám na syna, ktorý cestuje domov na 2 týždne.    :) Popíjam chladený šumivý Celaskon a zároveň počúvam fajn skladbu A lalala long

Bob Marley 

Zverejnené

Mam chut na trosku folku, a tak Menhir - Das Hildebrandslied Teil II

Zverejnené

panebozte, ty to vidis, a nic proti tomu neurobis ?

zo zvedavosti som si to pustil a bohuzial to bolo presne take, ako som ocakaval podla nahladu videa :cotisisi:

takze si idem vylepsit sluchove zazitky kapelou Uriah Heep; preco ? lebo su najlepsi ;)

Zverejnené

prepáč  :) jeden pohár brandy na pána

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov