Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,7k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1064

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

Práve počúvam rozhlas a s veľmi veľkolepe znejúcim ženským hlasom beží reklama, že sa natáča po mnohých krajinách Európy jeden veľkofilm.

Dokonca časť sa natáča aj na Slovensku. Názov filmu:

Zbohom súdruhovia, vitajte mafiáni. :flowers:

Zverejnené

Nikdy som nejak extra neobľuboval hudbu Mika Oldfilda. Po zhliadnuti tohto koncertu som ale sadol na riť:

• Pridať bod 2
Zverejnené

dám na to krk, že toto tu nikto nepočúva, ale mňa od detstva tá pesnička brala. Bola som zvedavá, či aj po desaťročiach - a stále ma mrazí na chrbte. nech si myslí kto chce, čo chce, mne sa to páči - furt:

Zverejnené

keď sa včera po x rokoch odniekiaľ vynorila táto neskutočná ilustrácia - Starwatcher,

post-2335-0-85874200-1353100469_thumb.jpg

mne sa v hlave vynorila Kelly watch the stars od Air:

Zverejnené

skvela tema, netreba premyslat, iba strkat linky na hudbu... iskra sa tu moze realizovat.....

adele je podla mna ta najlepsia spevacka poslednych aspon desat rokov. trochu ma mrzelo, ze nespievala na ceremonialoch v londyne, urcite by si to zasluzila, nielen talentom, ale aj celosvetovou popularitou... keby som si mala vybrat, tak sa chcem kamaratit s nou...

• Pridať bod 1
Zverejnené

:) áno, je to skvelá téma, milujem hudbu a rada sa aj podelím .., hudbu musíš jednoducho cítiť.

práve počúvam vynikajúcu umelkyňu, vzácneho človeka, ktorej vzdávam hold.

Marta Kubišová :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov