Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vôbec netuším, že prečo... :blink:

možno tušíš, no nevieš prečo... :)

• Odpovedí 6,7k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1041

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

Nové ráno vítam aj skladbou

The Eagles - Hotel California

nestarnúca, fantastikuš :klobuk:

Zverejnené

:happyroll: jeminenky, to si už väčšiu koninu nemohol sem vycapiť ? :-)) ale ok, čierny humor

inak, minule som ho zahliadla v telke, to je asi ten, čo ho stretol aj Dead v kupe, nie? :smilieee:

Zverejnené

kamarat mi dal tip na toto video :smilieee: co uz, aj chory clovek vie zabavit :zubiska: :zubiska:

Zverejnené

ľudia, vašu škoricu, toto bola taká v á ž n a téma ! :happyroll: marš, het, heš :)

Zverejnené

pekna piesen aj slecna je velmi pekna :wub:

áno, pekná pieseň aj slečna pekná, len muž má trošku ruší, na "môj vkus " príliš výrazné tetovanie, ale proti vkusu žiaden dišputát

práve počúvam:

Seal - Stand By Me

http://www.youtube.com/watch?v=NADyiuOPflw

Zverejnené

:happyroll: jeminenky, to si už väčšiu koninu nemohol sem vycapiť ? :-)) ale ok, čierny humor

inak, minule som ho zahliadla v telke, to je asi ten, čo ho stretol aj Dead v kupe, nie? :smilieee:

nie,

to nie je ten, kt. stretol dead v kupé :smilieee:

Zverejnené

áno, pekná pieseň aj slečna pekná, len muž má trošku ruší, na "môj vkus " príliš výrazné tetovanie, ale proti vkusu žiaden dišputát práve počúvam: Seal - Stand By Me http://www.youtube.com/watch?v=NADyiuOPflw

Aj mne vadi ten muz, kazi klip aj piesen :zubiska: Ale ja pocuvam a pozeram len slecnu :flowers:
Zverejnené

jj, bolo by to super mať zasa čerešne :smilieee:

ďakujem iskra za pesenku i venovanie :flowers: hoci k ezoterike a meditácií patrí skôr ticho, sa nezaškodí občas " vyřádit" pri takomto vypalováku

Zverejnené

dnes je v Pešti koncert Dead can dance , tak aspoň takto virtuálne- čo hrajú...odporúčam do slúchatiek :music:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov