Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,7k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1041

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

dnes mi dead povedal, ze nemam hudobny vkus, lebo sa mi nepaci nejaky trapko ivo jahelka, ktory spieva o nejakom medvedovi, ci co.... ked som sa ho pytala, co mam pocuvat podla jeho predstav, tak mlzil, ze to takto z hlavy nevie /cely mino demovic/... a to nepocuvam ani tinu, ani barbaru hascakovu /ozaj, co je ona hascakovi?/ tak co je hudobny vkus a nevkus?

hmm...nech si každý počúva čo sa komu páči...Jahelka má podľa mňa vtipné texty, teda neviem, čo dal dokopy v posledných rokoch, už to nesledujem a teda som akosi "pozadu", ale čo od neho poznám, tak som sa na tom pobavila vďaka tým textom. :)

Schválne som si vypočula Had nemá nohy, čo tu hodil clovek2, prosím ťa, človeče, to si kde vyhrabal? Noo, nie je to práve môj obľúbený štýl, ale vďaka tomu textu ma to pobavilo! :zubiska:

Zverejnené

Schválne som si vypočula Had nemá nohy, čo tu hodil clovek2, prosím ťa, človeče, to si kde vyhrabal?

keďže Karpatské Chrbáty počúvam už cez nejakých smiešnych 20 rokov ani som veľmi hrabať nemusel :zubiska:

dáme si od nich ešte jednu romantickú baladu :lol:

Zverejnené

mu-ha-ha! Vidím, že zmysel pre recesiu ti nechýba. Mne v poslednej dobe furt chodila po rozume tá pesnička Když mne brali za vojáka:

priamo vystrihnuté zo života v minulosti nie tak dávnej. teraz beží v televízii každú stredu seriál Chlapci a chlapi - tiež je to o vojakoch základnej služby, tak nejak sa mi to pripomenulo.

Zverejnené

Túto pesničku (Dreams, Cranberries (Dolores Riordan)) počúvam odkedy viem, čo je to za pesničku, a furt ma neomrzela.

akosi ma to chytilo snáď keď som to kedysi v treťohorách prvýkrát počula v rádii, netušila som vtedy, aká je to pesnička a už vôbec nie, kto to spieva, ale dala som si tú robotu, že som prešla obchody s kazetami (CD vtedy ešte len začínali u nás) - vedela som, že tam bude niečo s "dreams" a "life" - šak je to zreteľne tam očuť - a nakoniec asi tak po 2 rokoch hľadania som natrafila na to pravé, bolo to pred Vianocami a na tú ich kazetu - mali len 1 ks - som natrafila v petržalskom tescu, náramne som sa vytešovala z toho. Potom dlho dlho o tom akosi nebolo počuť, a v poslednej dobe to dosť často hrávajú aj na exprese, aj na jemných melódiách, ale to už väčšinou je tá novšia verzia.

Furt patrí medzi moje obľúbené pesničky a furt mi naskakuje husia koža, keď to počujem, a furt sa vytešujem, aký pekný celok to dali dokopy...

• Pridať bod 1
Zverejnené

spomienky na študenské časy ..a trocha ma mrzí, že dvojica Dedeček -Burian vyšumela ...taká "Holky z ČKD" to bola bomba, najmä posledná sloha.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

maškrtu si dáme, zelené želé :thumbsup: nemôže byť na škodu :zubiska:

Zverejnené

Počúvaš správnu hudbu :thumbsup:

Johnny I Hardly Knew Ye

Nie je to originál, ale táto metalová verzia je riadny vypalovák :zubiska:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov