Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1041

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

ked som bol raz mimo civilizaciu niekolko mesiacov v tazkych casoch, tak nam jeden velitel pustil tuto hudbu a my sme mysleli, ze sme aspon na chvilku v raji aj ked mnohi z nas urcite museli potlacat v tej chvili slzy... vtedy som pravdepodobne aspon trochu pochopil aky obrovsky vyznam ma alebo mala hudba pre otrokov, ci uz pre ciernych alebo inych v ich tazkych zivotnych situaciach...

tento druh hudby naozaj znamena byt slobodny...

Zverejnené

tridsať rokov od smrti Boba Marleya :

Bob Marley byl první popkulturní ikona třetího světa. Jeho smrt, od níž právě uplynulo třicet let a která byla stejně mystická jako jeho život, znamenala dovršení globalizace populární hudby.

zdroj: reflex.cz

Zverejnené

pre game

;) aj by som ti dal plusko, ale nikde to tam nekukam, tak aspon ;), super ;)

Zverejnené

Na jútubku som vykutal starý Bukasový masív. Čím starší, tým lepší! ;)

Zverejnené

diki game, cez -vlozit medium- to ide, ale predtym stacilo ctrl+c / ctrl+v . to sa vsak da prezit:)

.. skvelá skladba, chytľavá melódia, jednoduchý citlivý text, emocionálny prejav ...

jednoducho hymna slovenskej priemernej popmusic pred erou superstar. citlivy Peterajov text, skutocne jednoduchy a tak trochu stupidny.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov