Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1020

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

Muse - The Resistance

Obrázok

Nový album od Muse, chalani opäť nesklamali :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Porcupine Tree nehraju hudbu, ktora sa zacne pacit hned na prvy krat, ona si stoji o objavovanie :lol: Nove 2 CD je rozsiahly material, chce to este cas aby som ho zhodnotil, niektore pozitivne momenty vsak dokazem vypichnut uz dnes... Ked sme pri prog rocku, tak Transatlantic vydali koncom oktobra novy album... A co pocuvam? No ten Pelican :)

Zverejnené

Ano, to som si oskusal uz na predoslych troch :lol: Preto som rozhodnuty dat tomu sancu aj neskor... a ten Transatlantic si zozeniem, zatial nepoznam.

Zverejnené

Ale pozor, zatial co PT este z casti ano, Transatlantic uz ani v naznaku nehraju metal. Ak si odmyslim razantnu rytmiku Mika Portnoya(DT)bude sa jednat "iba" o fuziu rocku a jazzu. Neal Morse ako kormidelnik je vyborny muzikant, s trochu uletenymi nazormi, ktore prenasa aj do textov, hodiacimi sa skor do gospeloveho spevnika... :lol: Transatlantic ako celok (treba napisat tiez ako bocny projekt) vsak aj napriek tomu hraju velmi hodnotnu a invencnu hudbu, maju za sebou tri albumy a jeden zivak (aj na dvd)

Ukazka

DVD Live in Europe

Prva bude balada

http://www.youtube.com/watch?v=sOOnGZ3AXYM

http://www.youtube.com/watch?v=DYs51TfGcMo&feature=related

Na snure Live in Europe hral ako host frontman Pain Of Salvation Daniel Gildenlöw, obcas sa mihne v pozadi...

K tym jazz rock/metal fuziam je este dobre dodat projekty ako Liquid Tension (Portnoy/Petrucci/Levin/Rudess) Gordian Knot, Exivious atd, atd... :)

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Nemôžem si pomôcť ale túto pesničku tak parádne zaspieval že ju musím počúvať niekoľko kráť za deň

Áno, áno... tiež to často počúvam :lol: Lady Gagu ja veľmi v láske nemám, ale toto sa Chodúrovi náramne podarilo. Tisíckrát lepšie než originál. :)

Ja momentálne:

Modest Mouse - Satellite Skin

http://www.youtube.com/watch?v=6xBVAtvNNrI

Modest Mouse je americká indie rocková hudobná skupina. Skupina bola založená v roku 1993 v meste Issaquah vo Washingtone. Založila ju štvorica hudobníkov, gitarista Isaac Brook, bubeník Jeremiah Green, gitarista Dann Gallucci a basák Eric Judy. Po vydaní debutového albumu This Is a Long Drive for Someone with Nothing to Think About sa ich zloženie ustálilo na trojicu Brock, Green a Judy. V marci 2006 skupinu posilnil gitarista Johnny Marr, ktorý hrával v anglickej skupine The Smiths. Spoločne s ním prišli aj hudobníci Joe Plummer a Tom Peloso aby spoločne pracovali na albume We Were Dead Before The Ship Even Sank. Album vyšiel v marci 2007 a bol prvým albumom skupiny, ktorý sa dostal na prvé miesto rebríčku americkej Billboard 200. V roku 2008 vystúpila skupina na 15 koncertoch ako predkapela slávnejšej skupiny R.E.M.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Daniel Hůlka -

milujem jeho hlas... pôsobí na mňa veľmi upokojivo...

i teraz sa snažím upokojiť... a táto konkrétna pesnička, veľmi upokojuje :lol:

Poprvé bolavá

nejspíš , jak dozrává

Dostupná , lákavá

v naušnicích

Pod tenkou halenkou

hádanka s tajenkou

Poprvé zvědavá

jak chutná hřích

Orchidej s tajemnou tkání

z bělostných nebeských sfér

Jen ať ji ten nade mnou chrání

mnozí z nás nehrajou fér

Hádanka s tajenkou

v naušnicích

Dýchá tou myšlenkou

jak chutná hřích

Orchidej s tajemnou tkání

z bělostných nebeských sfér

Jen ať ji ten nade mnou chrání

mnozí z nás nehrajou fér

Orchidej s tajemnou vůní

utkaná z nebeských krás

Dnes dostupná přede mnou trůní

Bože můj , opatruj nás !

Poprvé bolavá

poprvé zvědavá

Léčkám jde vstříc

Pán Bůh ji opatruj

čím dál tím víc

Zverejnené

aktualna skladba myslim.... presne pre toto pocasie :lol:

• Pred 1 mesiacom...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov