Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Teraz zas mám "kaleráboidnú" náladu :

Klubfiller - Rock this party. Už to počúvam asi 10x.

• Pred 3 týždňami...
  • Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1020

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

A.R. Rahman and Pussycat Dolls ft. Nicole Scherzinger - Jai Ho! (You Are My Destiny)

edit. :

dávam jovzinovi do pozornosti :lol: :

https://www.freespace.sk/tema/22-co-prave-pocuvate/page__view__findpost__p__103

"

téma sa svojím založením priblíži obdobnej téme o knihách - prosím prispievať nielen linkom pesničky zamaskovaným za slovíčko toto prípadne len napísaním názvu, ale napíšte niečo v podobne štýle ako to robieval v tejto téme dead - keď to ide, pridajte foto albumu, rok, interpreta, minirecenziu, prečo počúvate to, čo práve počúvate, prečo sa vám páči, na akú náladu - aby o tom niečo vedeli aj tí, ktorým kopa vašich skladieb nič nehovorí. g. 28.1.2009

"

ďakujem g. :)

Zverejnené

KOLOWRAT - Vrany sa vracajú

Vrany sa vracajú je album, ktorý nie je len pozoruhodným hudobným počinom,

ale mal by nezanedbateľnú hodnotu aj ako zbierka básní speváka a textára Rasťa Rusnáka

skladbám dodávajú enormnú silu aj gitarové nápady gitaristu Petra Lorka

a citlivý výber ďalších nástrojov

- poetickosť, melanchóliu a napätie dodávajú pesničkám umne aranžované husle a akordeón.

http://www.youtube.com/watch?v=CYd1HIkMM3I
Zverejnené

KOLOWRAT - SLNKO

Druhé CD Kolowratu sa zrodilo v januári v pražskom Štúdiu JáMOR Ondřeja Ježka,

ktorý album produkoval a mixoval a tak ho môžno považovať za šéfdizajnéra výsledného zvuku.

Hudobný "dozor" nad nahrávaním zabezpečoval Dano Salontay,

ktorý k výslednému produktu prispel aj inštrumentálne svojimi typickými slákovými drajvmi v úvodnej skladbe 'Ak máš strach'.

Zostava Kolowratu sa krátko pred nahrávaním doplnila o druhého gitaristu Roba Rímskeho,

čo sa pozitívne odrazilo na výslednom zvuku,

ktorý je ešte viac hutný a šťavnatý.

Neodmysliteľnou črtou tejto košickej formácie sú výborne zaranžované a zahrané akordeónové party,

aj vďaka ktorým sa pri pesničkách radi pristavíte a nestávate sa chodcom,

ktorý len nezainteresovane prechádza naokolo.

http://www.youtube.c...h?v=O5R225C67Ok
Zverejnené

The Gossip - Heavy Cross

http://www.youtube.com/watch?v=KLLxdcrk0-s

Obrázok

V poradí štvrtý štúdiový album americkej skupiny The Gossip je jasným dôkazom pokračovania vývoja skupiny smerom k všeobecnej popularite. Od skupiny, na čele ktorej stojí jedna z najprovokatívnejších a povedzme si otvorene, najbizarnejších postáv súčasne hudby Beth Ditto, však nikto neočakáva album prvoplánový a plytký.

Tak ako má speváčka odvahu predvádzať svoju fyzickú veľkosť v šialených „módnych“ kreáciách, tak jej nechýba odvaha predvádzať svoj hlas v kombinácii punku, soulu, funky, rocku, elektroniky, disca a popu...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Queen - Love of My Life

http://www.youtube.com/watch?v=SPrFIP3Hf-o&feature=related

Lásko mého života, neopouštěj mne

Mou lásku jsi odňala a teď mě opouštíš

Lásko mého života, nevidíš?

Vrať ji zpět, vrať ji zpět

Neber mi ji

Protože netušíš

Co pro mne znamená

Vzpomeneš si

Až to vše pomine

A do starých kolejí se vrátí

Až budu starší

Budu tam, vedle tebe, abych ti připomněl

Jak tě stále miluji, já stále miluji

Veľmi krásna a emotívna pesnička

• Pridať bod 1
Zverejnené

a houby, toto je oveľa lepšie:

MOIMIR PAPALESCU & THE NIHILISTS - Summer Deviation

Kapela MOIMIR PAPALESCU & THE NIHILISTS vznikla v létě roku 2003 a refrain písně "Summer Deviation" s textem "REFRESH YOUR MIND" tehdy působil jako blesk z čistého nebe. Nejenže se z této skladby stal alternativní hit, ale tato první studiová nahrávka vedla i k vydání debutového alba "ANALOGUE VOODOO" (2004, X - Production / Manipulation Records), alba s jasně danou hudební koncepcí: dominantní e - clash, electropunk, odkazy na staré americké country, experimentování s digitální i analogovou elektronikou, temné postpunkové kytary. Ale také alba s jasně rozpoznatelnými hudebními vlivy od elektronického minimalismu newyorských Suicide nebo Cabaret Voltaire, přes garážové psychobilly The Cramps až po obskurní psychedelický "sugar" pop Lee Hazlewooda a Nancy Sinatra.

/nihilists.cz/

Obrázok

so much people

so much fire

so much love

and i´m so tired

so much beauty

so much money

so much sweets

and touch me honey

so much ######

dancing people

so much summer deviation

so much ducks

and so much violence

so much blood

and so much perfume

Let´s make world blind!

Let´s make world dumb!

REFRESH YOU MIND!!

REFRESH YOUR MIND!!

ako je možné, že toto ešte nepoznám ?!!

Zverejnené

Je to este iba mesaic stara pesnicka, nahodou som ju nasiel na youtube, ked som si chcel vypocut Tlakovu Niz od Jarosa. Celkom sa mi tato pesnicka zapacila a je aj taka ukludnujuca, kedze dneska mam celkom slusnu nervu kvoli mobilom a operatorom mobilov...

Zverejnené

Dariush - Accidia

som sa niekde docital ze vraj to je iranska tvorba...musim uznat velmi kvalitna vec to je, som na to narazil uplne nahodou na youtube a odvtedy mi to tu hra dokolecka...je v tom pocut nieco z tych koncin...a je to chytlave

nema niekto nahodou ako mp3 v lepsej kvalite? :lol:

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov