Skočiť na obsah

arwiel

Odporúčané príspevky

  • Pred 3 mesiacmi...

Aj ja chodim na bajk ale to len preto lebo sa mi nechce chodit peso. Ale zvalim to na to ze aha sportujem ved kazdy den idem na bajk! Lebo som lenivy ist peso ked bicykel je pohodlnejsi a rychlejsi.

  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To nie je sport, to je presun z miesta na miesto za ucelom niecoho. Na to, aby si mohol povedat, ze sportujes, musis vykazovat pri danej aktivite istu zataz, cas, rychlost. Nesnaz sa ludi presvedcit, ze sportujes. Snad este povies, ze si si zasportoval, tak si mozes dopriat mlsku, nie? 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Proteus dáva 100km na bicykli. Kedysi som si kupoval hry na PSP v jednom Bratislavskom obchode a oni nevyužívali služby pošty. V tej dobe ešte neboli zásielkovne a buď posielali kuriérom (keď nikto nebol doma) alebo sa dalo zvoliť vyzdvihnutie na predajni. Hra v priemere stála 8-10€ a samotný kuriér + 3,40 takže som radšej šiel preto na bicykli a Bratislava je odomňa približne 50km takže cesta tam a späť je zhruba ten proteusov výkon. To som športoval? To už môžem nazvať športovaním. Bol to cielený pohyb lebo cieľ bol dostať tú hru domov zadarmo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš, trochu to máš popletené... a nezabúdajte, že Tomáš v práci kmitá a behá a hodne.
je tam jediná chyba, ako práve napísal Sniper - jedlo.

ja viem, že to píšem úplne zbytočne, ale ja sa nemôžem hýbať, zo subjektívnych zdravotných dôvodov, chudnutie išlo len stravou.

ty potrebuješ doplniť stravou silu .... ale nenormálne to preháňaš so sladkosťami. daj si. ale denne jednu či dve. a coly... tri fľaše koly vylúchať denne to je tak pre sedemčlennú rodinu.
nevieš sa stravovať, nevieš navariť jednoduché obyčajné výdatné jedlo... daj si minerálku, vytlač do nej citrón.... osvieži ťa viac, než akákoľvek kola.... ok, už končím, nemá to zmysel.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 2 hodinami, game napísal:

vytlač do nej citrón ........ ok, už končím, nemá to zmysel.

Má veď citrón dávam aj do džúsu, aj do coly, aj do kofoly, do čaju, a ešte aj do obyčajnej vody. V skutočnosti tyso je to preto že už nemám peniaze na colu ale ospravedlním si to s tým že som dostal rozum a prestal piť colu a hneď ako cinkne výplata, tak poviem že odolával som ale závislosť bola silnejšia...

Ale ja som sa pýtal či je v poriadku tých 100km na bicykli čo som chodil aj trikrát do týždňa. To už je šport! Nie?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak sa Tvoja tepová frekvencia neodchylila od Tvojho bežného normálu, jedná sa len o spôsob presunu. Tvoje telo si na tempo zvyklo a nerobíš nič navyše. Áno, super že aspoň niečo, to je nepopierateľné. Ale nenazvala by som to v tomto prípade ako cielené športovanie za účelom chudnutia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 3. 12. 2020 at 0:14, Sniper napísal:

Však to napísal vyššie, on prebicykluje 100 kilometrov preto, aby ušetril 3,40€, ktoré následne prežerie v najbližšom bufete. K tomu sa už ale nepriznal!

Ups...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hehe tri jednotky presne 111kg teraz v tomto momente. Ale v globále mi váha klesá lebo som mal pred tým viac. Okolo 116 bol vrchol a potom klesala pomaly že 114 a tak. Ale tuším niekto spomínal (electric blue?) že keď klesá váha tak v skutočnosti nechudneme len ubudne zo svalov či čo, telo stratí vodu alebo niečo a preto tak rýchlo klesne váha. Reálne chudnutie ide pomalšie. Ale o tom som už počul aj inde takže niečo na tom bude.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som mal ešte niekedy minulý mesiac niečo okolo 92, teraz mi to pláva okolo 87. V januári ak by to bolo okolo 82, tak by som bol celkom spokojný.

A ty si hehe s tými svojimi tromi jednotkami rob pred zrkadlom. Ale však ty sa musíš vyžrať, aby si potom vydržal, keď si týždeň len o vode. Hehe. Koľko máš cm výšku?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 5. 12. 2020 at 16:40, Tomáš napísal:

Hehe tri jednotky presne 111kg teraz v tomto momente

 

pred 6 hodinami, Tomáš napísal:

180 cm a na to treba mať váhu maximálne do 80 takže 20kg nadváha jak vyšitá!

ti dajak nejde matematika 111-80 je kolko?

  • Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov