Jump to content

arwiel

Recommended Posts

nikdy som nevedela schudnúť... podarila sa mi to len v práci keď som za celý deň nabehala kilometre, vyfajčila krabičku a zjedla tak šestinu rajčiny...

ale teraz nemám prácu... a mne nikdy nepomáhali ani športy, diéty, skúšala som všetko... aj nechutné veci...

teraz po sviatkoch som jak guľa!!! no fuj!

tak poraďte.... prosím....

cica nezer :lol:

jednoduche a ucinne

vzdy ked chcem schudnut, prestanem sa tak ladovat ako som sa ladoval a je to

pointa je jednoducha, viac energie vydat ako prijat

Niekde som raz čítal že nejaká tetka si objednala nejaký zázračný prípravok na schudnutie za 600 Sk a domov jej prišiel balík v ktorom bola tabuľka a na nej napísané "NEŽER!!!".

Nežrať nie je riešenie. Keď človek vyhladne potom sa načgá všetkého čo mu príde pod ruku a výsledný efekt je ešte horší. Riešenie je zmeniť stravovacie návyky, v tomto najlepšie asi poradí lekár.

Nepáči sa mi keď baby chcú stoj čo stoj schudnúť. Nie je pekné keď schudnú tak že pri výške 165 cm majú 40 kg. Keď si nejaká myslí že je potom príťažlivá tak si myslí blbosť. Príťažlivá baba je taká ktorú je za čo chytiť resp. tlapnúť :lol:

dobre, práve som sa rozhodla, že idem chudnúť... už mi tie vianočné dobroty aj tak nechutia... teraz ale neviem, kto to zje :lol:

asi jedinou osvedcenou metodou, u mna, je CVICIT

makat na sebe

ja som k tomu chcela prist rychlo, tak som pracovala hlavne s tazkymi vahami, a vela vela som behala...na konci kazdeho cvicenia sauna, perlicka a bazen

a navyse som sa cviceniu venovala 5dni v tyzdni

a potom som si mohla dovolit jest to co som jedla aj predtym...

hmm tak asi klasika denne aspon 15min cvicit

a jest 3 az 5 denne nie prilis mastne jedla ...

-najlepsie je nesediet doma lebo potom sa clovek stane prilis lenivym na to aby vobec nieco robil ...

Hehe ja som sa pekne zasmiala ked som si vcera vsimla, ze som cez sviatky zhodila 2 kila :lol: Ale to asi preto, ze som sa najedla na Vianoce a potom sa mi tyzden hnusilo jedlo, tak som mala na ranajky obed aj veceru same kivi a pomarance, mandarinky, jablka, banany :) Tak tusim nejaka ovocna dieta zabera... Asi skusim aj nabuduce, alebo niekedy po velkej noci sa este zide urcite :)

• 5 months later...

pri takejto životospráve akú mám, sa o chvíľu dostanem aj k vytúženým 50 kg... :lol:

/len je to niečo na úkor niečoho :) /

• 1 month later...

ako schudnut? nastudovat si zasady spravnej zivotospravy a riadit sa tym... mne sa podarilo schudnut tym priserne vela kil a ked sa k tomu prida pohyb, uspech je zaruceny...

• 5 months later...

za celé sviatky som nepribrala ani kilo, dokonca som ešte aj schudla... bolo to asi tým, že som bola chorá a stále sa mi zdvíhal žalúdok...

ale teraz čo som doma a učím sa na skúšky som už pribrala dve kilá! :lol:

musím schudnúť, lebo mi váha tlačí na kolená a bolí to... :)

som sa vcera po prvy krat od sviatkov postavila na vahu... mam o dve kila menej, nechapem :) pretoze sa citim ako prasnica...

upravila som stravu, po 16 hod uz nejem, co u mna znamena ze po obede, no a citim sa fajn, porcie mensie, nezjem vsetko co je na tanieri, pijem zihlavovy caj, ktory podporuje travenie, a zacinam aj s pohybom...

niet nic krajsie ako pocut veticku "boze, to je ale telo" :lol: :)

niet nic krajsie ako pocut veticku "boze, to je ale telo" :) :lol:

a nieje nic horsie ako pocut veticku "boze, to je ale tela" :) ;)

to ma len tak napadlo ;)