Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené
pred 25 minútami, Hellé pridal:

Cize @Tomáš sa nerozmnozil, tym padom jeho zivot nema zmyse,l a moze sa uzrat na smrt? Tak?😄

A čo má Tomáša motivovať, zbaviť sa závislosti na "žraní"? Perfektná postava, kariéra, spokojnosť zo sebou samým? Takých preborníkov v zmysle hesla "v zdravom tele zdravý duch" tu bolo v minulosti milióny a čo po nich zostalo, okrem ich individuálneho pocitu sebauspokojenia? Hedonistický zmysel života končí smrťou rovnako, ako asketický. Náš život zhodnotia iba tí, ktorí si spomenú na to, že sme tu kedysi boli, buď v dobrom, alebo v zlom.    

Zverejnené

Ano, samozrejme, vsetci tu zomrieme.

Ale preco to urychlovat?

A ak sa spytas tomasa so smrtou este nepocita:zubiska: si myslim

Zverejnené

Morbídna obezita = smrť. Takže? Schudnúť!!!!!

Zverejnené

Blížiaca sa smrť je vždy konfrontáciou nášho života. Mohli sme život prežiť inak, čo sme vo vzťahu zanedbali, čo sme mohli urobiť lepšie? To, na čom záleží v posledných okamihoch života blízkeho je, kedy sme mu prejavili lásku. Pritom prejaviť lásku je tak jednoduché a nič nás to nestojí.  

Zverejnené

@Tono, mrzi ma tvoja strata

Mne pred tyzdnom zomrel kamarat, clovek rozmysla nad kdecim.

ale to je do inej temy

Zverejnené
pred 28 minútami, Hellé pridal:

ale to je do inej temy

Je to od témy, ak sa nás smrť cudzieho človeka netýka. Ale smrť sa týka nás všetkých a raz sa bude týkať aj nás samých. Smrť nás zbaví všetkých banalít, na ktorých sme si počas života tak zakladali. Z nášho života, na pokraji smrti, zostane len málo epizód, ktoré dávali nášmu životu zmysel a sú to prejavy lásky, humoru a porozumenia. 

• Díky! 1
Zverejnené

Úprimnú sústrasť ludia. Ale fakt sme v inej téme. Tu maximálne tak smrť z obezity, a to neni žiadna sranda. Podľa svetových štatistík, velmi vela ludí umiera predčasne na infarkty, cukrovky 2 typu, kardiovaskulárne veci, a to všetko súvisí s obezitou a zlou životosprávou. Podľa správnosti by mal chudnúť každý tretí človek na zemi.

Zverejnené

Racionálne stravovanie nie je cieľom, ale prostriedkom. Motiváciou môže byť dokonalá postava, zdravie, ale bez intelektuálneho obsahu má toto úsilie iba subjektívny zmysel. Naopak, mnoho ľudí bolo v histórii ochotných obetovať aj vlastné zdravie, alebo život pre ideu. Ak nevieš, čo chceš dosiahnuť, nemôžeš mať ani motiváciu. 

Zverejnené

Ja mám s tým problém že viem čo chcem len sú to protichodné veci. Prežeranie sa je jediná vec čo ma uspokojí a spraví šťastným, ale zároveň mi vadí že som tlstý a chcel by som byť štíhly. Chcem veci čo sa navzájom vylučujú.

Zverejnené
pred 11 minútami, Tomáš pridal:

ale zároveň mi vadí že som tlstý a chcel by som byť štíhly. Chcem veci čo sa navzájom vylučujú.

A keby si bol štíhly a sexi, ako by si naložil s týmito prednosťami? Že by si tu žil 100 rokov bez rizika infarktu a cukrovky?

Zverejnené

Presne. Proste aby som sa mohol napchávať klobásami, slaninami, pizzami, kebabmi, zapiť to colou a byť pritom štíhly, mať krvný tlak v poriadku, nemať cholesterol, cukrovku 2 typu. Toto by sa mi lúbilo.

• Odobrať bod 1
Zverejnené
2 hours ago, Tono said:

Ak sa rozhodnem zbaviť sa závislostí, najdôležitejšia je motivácia, prečo to chcem. Mnoho ľudí je konfrontovaných zo svojou závislosťou, až keď sa dostavia zdravotné problémy.

Mas len s casti pravdu. Motivacia je popudom nieco zacat robit. Akysi bid zacatia, vizia ciela co chcem. Ja si vsak myslim a aj sa mi to u mna osvedcilo, ze motivacia nie je vzdy tak silna, aby ta hnala dopredu. Avsak sebadisciplina ano. Je to proste casto boj s tym, co chcem a co nie chcem a sebadisciplina mi pomaha urobit teraz co nechcem, aby som v buducnosti ci uz lahsie prekonaval tazkosti alebo radoval sa s doaiahnuteho ciela. I ked chudnutie je len zaciatok. Ovela tazsie je udrzat si vahu. Mozeme to prirovnat k tomu, ze motivacia ta motivuje schudnut a sebadisciplina pomaha vahu udrzat. Casto sa motivacia po dosiahnuti ciela vytrati. Tam nastupi sebadisciplina. 

No ale co cakat od cloveka, ktoreho paranormlne javy vcucnu do kauflandu a nahadzu mu do kosika hovadiny? 

S tomadom je tema o chudnuti strata casu. 

12 minutes ago, Tomáš said:

Presne. Proste aby som sa mohol napchávať klobásami, slaninami, pizzami, kebabmi, zapiť to colou a byť pritom štíhly, mať krvný tlak v poriadku, nemať cholesterol, cukrovku 2 typu. Toto by sa mi lúbilo.

Mozes. Ked vydas tolko energie, ze spalis prijate kalorie, tak mozes. Nech sa paci. Lenze ty prijmes kalorie, co prijme sportovec cyklista za jeden den na Tour. A tebe sa makat nepaci lenivec. 

Zverejnené

Chcem schudnúť, ale v reštaurácii boli zaujatí voči mne a nechcú mi to dovoliť 

IMG_20250105_133620.jpg

• Páči sa mi to 2
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Urcite ta nutili, ze? A ty si nemal nikoho, kto by za teba zjedol to vyborne vypadajuce jedlo. Tomas by urcite nezavahal ani sekundu. 

• Díky! 1
Zverejnené

No ty si, a pre tomasa sa nic nenechal? Ci fotka mu musi stacit? :biggrin: ja som prave robil domace tiramisu, teda taku alternativu. Trochu proteinu, bielkovin. 

Zverejnené
pred 1 minútou, Proteus pridal:

fotka mu musi stacit?

Viete ako to je. Kto nemá peniaze, sa môže pozerať aspoň na výklad. To je zatial zadarmo. Takže kto na to nemá, musí sa uspokojiť s obrázkom.

Zverejnené

Co olaces, vsak dnes je nedela, gaza bola a obed tiez, nie? 

Zverejnené
pred 11 minútami, Tomáš pridal:

Ano obed bol, aj do dóz mám zvyšky pribalené ale gáža neni. Príjem nemám stabilný lebo vela dní som nepracoval, mám nedoplatky v zdravotnej, úspory sa minuly. Takže žijem momentálne len z vlastného zárobku. A na tej brigáde kde som prvá výplata bola 100€ potom, 256€ a takto hore dole, leno volali ma len na dni keď potrebujú a ako sniper spomínal že dni keď nepracujem neplatia odvody takže každý mesiac si chodím doplácať zdravotku, až od začiatku decembra ma potrebovali každý deň že som chodil furt aj medzi svitkami, aj na silvestra, aj soboty… No ale z toho budú peniaze až v januárovej výplate a na potvoru si pozrite aký deň je 10.1. a v bankovníctve viete čo znamená keď z tatrabanky v piatok odošlete peniaze do 365 banky… 

Tomáš  prosím ťa neprispievaj do tejto témy. Takýmito príspevkami tu naozaj nemáš čo robiť.

Ďakujem.

Zverejnené
pred 19 minútami, secretka pridal:

Tomáš  prosím ťa neprispievaj do tejto témy. Takýmito príspevkami tu naozaj nemáš čo robiť.

Opravené. 

pred 5 minútami, alarm pridal:

2.jpg

Takže dopadnem ako lastovička lebo ja ešte mám v pláne jesť a už je aj 19:00 preč.

Zverejnené

Zastavte tuto jaternicu uz niekto, lebo spamuje do kazdej temy pomaly. 

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

vraj su ucinne tabletky na schudnutie. Ja stym nemam problem ani moja rodina. Ale teraz ani nie 60 rocny zomrel. Co je skoda aj pre rodinu, aj pre firmu. On bol sportovec, hral futbal. Prestal a hned priberal. Vedla sused a nevidel som o 30 rokov. Vozil sa len na aute. Keby mal tu tabletku mohol zit a videl by som ho.

on bol odomna starsi mozno 10 rokov,ja si ho pamatam ked som mal 12 rokov. ucila v ich firme moja zena, vtedy jej povedal ze sme susedia.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov