Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené
1 hour ago, Tomáš said:

Ja by som chcel byť štíhly, ale zároveň snívam o klobáskach, slaninách, kebaboch

To vsetko jest mozes, len zalezi ake mnozstvo toho zjes. Strava ma byt vyvazena. Lenze ty zozeries tri stangle klobasy, tak to sa fakt nrda chudnut. Chces schudnut? Daj si 10tensich koliesok na dva krajce chleba. Aj chudnes, aj mas klobasu. Ale co ti ja idem vysvetlovat. Nechces chudnut proste. Vsetko ostatne su kecy. 

• Díky! 1
Zverejnené
pred 19 hodinami, Tomáš pridal:

Ja by som chcel byť štíhly, ale zároveň snívam o klobáskach, slaninách, kebaboch, atď.

Za 4 mesiace si mal mať dole 20 kg. Namiesto toho máš o 0,1 kg viac ako na začiatku váženia. Z tohto je jasné, čo ty chceš viac.

Včera v reality show Môj 270 kg život doktor Nowzaradan vyhodil zo svojho programu jednu buchtu, čo za 2 mesiace schudla 4 kilá. Ty by si letel cez zatvorené okno. A ešte by ti to dal zaplatiť.

Zverejnené

By som chcel vidiet tuto jaternicu, co by robila, ak by si ho zobral do parady Maros Molnar. :biggrin:

Zverejnené

Aaach jaaaj, ale @Tomáš si predsa takto chudnutie nepredstavuje. On si to predstavuje tak, že si večer po výdatnej večeri zapitej aspoň litrom koly zoberie nejakú tabletôčku, a šup do postele, čakať na krásne ráno.

Ráno sa zobudí krásny, aspoň o 40 kg ľahší ... a vedľa postele by ho budú čakať lukulské hody.   No radosť chudnúť! 

• Haha 1
Zverejnené

Chcel by som byť štíhly, ale zároveň chcem protichodnú vec. To je chyba v celom. Však 10 koliesok klobásy by som ani mepcítil. Ja sa musím riadne najesť.

Zverejnené

Ja som len závislý na jedle. Však vidíte že mimo jedenia aký som skromný. Ako sa obliekam, aké mám telefóny, bicykle… V podstate ja som velmi skromný človek ak sa jedenie neráta.

• No neviem, neviem 1
Zverejnené

Vieme, že si skromný. Však aj na jarmok si išiel len s desiatimi centami a skromnosti si tam mal na rozdávanie.

Ja som sa cez sviatky brutálne vyžral. Pribral som 5 kilov. Musím si vstúpiť do svedomia, ale ešte je víkend, dokonca predĺžený, tak chudnutie má svoj čas.

Zverejnené

Normálne vás ešte nakazím ludia. Priberiete jak ja. A vy ste ovela bohatší ako ja. Fuu ja byť vo vašej koži, tak každý deň pizza donáškou a bol by raj na zemi. 
Ale aspoň došli na to aké to je príjemné a tak lepšie pochopíte prečo sa nedá schudnúť.

• Haha 1
Zverejnené

Nie, my nie sme také pažravé a lenivé prasce ako ty. Do 2-3 týždňov som naspäť na svojej váhe.

Zverejnené

Naozaj sa dá schudnúť 5kg za 2-3 týždne? To je moc né?  Bol som pár dní v stave ketózy a len 1kg som išiel dole more. 

Zverejnené
2 hours ago, Tomáš said:

Však 10 koliesok klobásy by som ani mepcítil. Ja sa musím riadne najesť

Vsak sa poriadne najedz podla seba. Potom nevypisuj ako chces schudnut. Placko. 

30 minutes ago, Tomáš said:

Normálne vás ešte nakazím ludia. Priberiete jak ja. A vy ste ovela bohatší ako ja. Fuu ja byť vo vašej koži, tak každý deň pizza donáškou a bol by raj na zemi. 

Preco by sme sa mali vyzrat ako ty? Povedz. Neboj sa nic, nenakazis. My nie sme ty. Samozrejme, ze by si chcel byt, pretoze mame peniaze a ty nemas. Mam pre teba dobru spravu. Aj ty mozes byt v nasej kozi, staci si zarobit. A este jednu dobru spravu mam. My nechceme byt v tvojej kozi. 

12 minutes ago, Tomáš said:

Naozaj sa dá schudnúť 5kg za 2-3 týždne?

Da, ked robis vsetko rozumne, pravidelne a vydrzis. Tym sa vsak netrap, nie je to pre takych makkysov ako si ty. Padavky, rozpravkari a makkysi nic neurobia, iba chcu. 

Zverejnené

Nie sme tu preto, aby sme jedli. Jeme preto, aby sme tu boli. No povedzte to môjmu psovi... Je to labrador a zmyslom jeho života je jedlo. Možno aj preto, že je kastrovaný. 

Ráno začíname deň spolu raňajkami. Ja si obyčajne spravím chlieb s 2 tenkými plátkami šunky a on dostane porciu, ktorá je 5 násobkom tej mojej. Svoju porciu zje behom pár sekúnd a potom sa uprene pozerá na mňa, ako svoju porciu jem ja. Nedokážem odolať jeho úpenlivému pohľadu a tak sa zo svojou porciou rozdelím s ním. Paradoxne, mne moja polovičná porcia stačí do obeda, ale on je hladný stále.

Viem, že porušujem všetky pravidlá, pri výchove psa. Ja bohužiaľ nemám ambície byť "vodcom svorky", môj pes to vie a zneužíva to. Pes je evolučne nastavený tak, že je ochotný podrobiť sa autorite vodcu svorky. Ak pes nie je konfrontovaný s autoritou vodcu svorky, snaží sa zaujať vedúce postavenie vo svorke on.

Pes vyhovuje typu človeka, ktorý sa rád inscenuje do role vodcu svorky a vyžaduje od "podriadených" autoritu. Pes vycíti autoritu vodcu a paradoxne sa v takomto podriadenom postavení cíti komfortne. Naopak, ak pán nie je autoritou, pes prevezme iniciatívu vodcu a jeho správanie sťažuje život okoliu a aj jemu samému. 

Ja, ako introvert som nikdy nebol autoritou, nikdy som nemal ambície, byť vodcom... Mne omnoho viac vyhovoval vzťah s mačkou. Tento vzťah nie je založený na subordinácii, ale na vzájomnom rešpekte. No ale čo už, osud nám nadelil, že sme zostali sami, ja a môj pes. Výsledkom tohto emocionálne nevyváženého vzťahu je, že môj pes už váži viac, ako 50 kg. Dúfam, že môj príspevok si neprečítajú ochrancovia zvierat.    

• Pridať bod 1
Zverejnené

Si si istý že hovoríš o labradorovi a nie o mne? Lebo toto: 

pred 10 minútami, Tono pridal:

zmyslom jeho života je jedlo

pred 11 minútami, Tono pridal:

on dostane porciu, ktorá je 5 násobkom tej mojej. Svoju porciu zje behom pár sekúnd a potom sa uprene pozerá na mňa, ako svoju porciu jem ja.

pred 12 minútami, Tono pridal:

ale on je hladný stále.

Toto som celý ja.

Zverejnené
pred 2 hodinami, Tomáš pridal:

Ale aspoň došli na to aké to je príjemné a tak lepšie pochopíte prečo sa nedá schudnúť.

Nemam rada pizzu:zubiska:

A nie som bohata. Jedine v porovnani s tebou.

Schudnut sa da. Tak mi panboh a osobny trener pomahaj

:tanec:

Zverejnené

Áno, z etického hľadiska som nepísal o tebe. Podobnosť ale nie je čisto náhodná. Motiváciou môjho príspevku malo byť, že by sme nemali poliehať elementárnym pudom, ako zvieratá. Ale uznávam, nie je to ľahké, ak nemáme vyššie ambície. 

Zverejnené

No ale co narobi tomas, ked je hladny a zavisly? Nic. Lebo nechce. On vie, ze ma cosi s tym robit, ale pohodlnejsie je zvalit vinu na zavislost. Najlepsie, ked ma v jednrj ruke stanglu klobasy alebo kebabu a v druhej litrovu kolu. 

Kazdy si dopraje, raz za cas. Ale tomas stale. Pardon, ked ma peniaze. Problemom je, ze on sa predzasoby kaloriami tolko, ze aj ked dva tyzdne iba preziva, nestrati na svojej vahe takmer nic. A aj ked sa tvari, ze nic neje, iba vodicku pije, pise to ako keby bolo hanbou pit vodu, vieme, ze jedava. On sa iba rad prezentuje ako chudatko. V skutocnosti je to egoisticky, zavidiaci zmrd, co ocakava, ze ma narok na vsetko ako ini, aj ked nic pre to neurobi. 

• Díky! 1
Zverejnené
pred 21 minútami, Proteus pridal:

Problemom je, ze on sa predzasoby kaloriami tolko, ze aj ked dva tyzdne iba preziva, nestrati na svojej vahe takmer nic.

A toto je pointa celého môjho chudnutia.

Zverejnené
pred 29 minútami, Proteus pridal:

V skutocnosti je to egoisticky, zavidiaci zmrd, co ocakava, ze ma narok na vsetko ako ini, aj ked nic pre to neurobi. 

Ak sa rozhodnem zbaviť sa závislostí, najdôležitejšia je motivácia, prečo to chcem. Mnoho ľudí je konfrontovaných zo svojou závislosťou, až keď sa dostavia zdravotné problémy.

Diagnóza rakoviny dokázala odradiť mnohých fajčiarov a alkoholikov od svojho zlozvyku. Obezita a cukrovka majú podobné zhubné následky.

Motiváciou mnohých postihnutých zmeniť svoj životný štýl je, zachovanie svojho zdravia a kvality svojho života. V tomto kontexte nie je ale podstatné, akú kvalitu má náš život, ale aký má zmysel. A zmyslom 99.9999 % z nás na tomto svete je iba to, že sme sa podriadili evolučnému pudu rozmnožovania.        

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

Cize @Tomáš sa nerozmnozil, tym padom jeho zivot nema zmysel a moze sa uzrat na smrt? Tak?😄

Zverejnené

A to je druhý pud každého živočícha. Jesť a jesť.

Zverejnené

Ja vravím, povedz bratovi, nech zoberie pár dosák, zbije ti chliev z nich a päť krát denne nech ti leje pomyje do válova. Tebe to bude tak stačiť, že z chlieva nevylezieš jak je rok dlhý. Však načo!

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov