Sniper Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 pred 18 hodinami, lopata555 pridal: Aspoň dajaký ten pohyb? Keby si bol členom elitného klubu, tak by si vedel, že Tomáš denne spraví desaťtisíce krokov aby si zberom odpadu zarobil 3,80. pred 1 hodinou, Tomáš pridal: Z-tká mi samé nenaskáču do tašky Tak prečo ich nezbieraš v Kauflande, kde ti veci samé skáču do košíka? Myslíš že prázdnych fliaš sa paranormálne javy netýkajú???
lopata555 Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 čo je to veľa? 40 000 a viac? lebo 10-15 tisíc by mal spraviť aj lenochod ....
iskra Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 3 hours ago, lopata555 said: ... lebo 10-15 tisíc by mal spraviť aj lenochod .... aj ja som, ešteže nechudnem
Tomáš Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Na flaše a plechovky sa nevzťahujú tie paranormálne javy. A hlavné čo preto robím je že miniem peniaze a potom ma čaká logicky už len hladovka. Vtedy aj chudnem. Mám to potvrdené. Takže čo najviac období bez peňazí = tolko období chudnutia.
Sniper Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Poprosil by som aby sa táto téma nestala ďalšou ktorá sa bude zasierať príspevkami o tomášovej neschopnosti. Prečo je to neschopný manták, na to sú témy v klube. Táto téma je o chudnutí. 2
Tomáš Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Ja potrebujem iba schudnúť, a to viem dosiahnuť iba hladovkou. S bežnými radami poprosím do mojej témy. Aj dnes mi škvŕka v bruchu a aj zajtra bude aj pozajtra. Tolko hladovania som ani neviem kedy mal ale super aspoň kilečká padnú. 1
lopata555 Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Určite ti to už sem dakto písal. Ale chudnutie takýmto štýl ti spôsobí akurát tak jojoefekt ...
Sniper Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Tomu je zbytočné to písať, on "vie" chudnúť len vtedy, ak nemá práve za čo do huby. Stačí keď má 25 centov a hneď uteká do obchodu ich minúť.
Tomáš Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Ale keďže nemá ani 25 centov tak bude chudnúť. To by už len bolo keby som priberal aj keď nejem… Takže chudneeeem.
Proteus Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Vidis Tomas, ja mam v penazenke 200€ a veceru som nemal. Iba ranajky a obed. Ziadna zahadna sila ma nevcucla do policiek so sladkostami.
Tomáš Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Veď ani ja som nemal večeru, ani obed. Len škvŕkanie v bruchu. Z-tká mi stačili ráno na 3 špaldové kocky za 1,50€. Pijem len vodu z vodovodu. Veď chudnudneme. Tak je to v poriadku. Nech jedia a večerajú tí čo nevedia pribrať. My s tým problém nemáme. My priberáme automaticky.
Proteus Zverejnené 5. September, 2024 Zverejnené 5. September, 2024 Aaale noooo. Zase ake hlboke myslienky. Rozpraval by si takto aj s 50€ v penazenke? Nemusis odpovedat, vieme ze nie. Uz by si hodoval. Ty si nemal veceru, lebo si vsetko prezral ja preto lebo som sa tak rozhodol. Ty si bol donuteny a v tom je sakra rozdiel. 1
Hellé Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 @Tomáš v pondelok budes mar prachy, tak nas potom informuj ako si na tom s vodou z vodovodu 1
Proteus Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 Ja som sa dnes vážil, 75,5kg a 93cm pás. Pohodka. 2
iskra Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 Ja nemám problém ani schudnúť, ani pribrať, 1-2 kg hore - dole. Meriam 164cm, váha 58kg. BMI: 21,56 Cítim sa skvelo. 1
iskra Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 Klidek, Ty, pekne chudni, lakocinky bokom, ale pravidelný pohyb, žiadne výhovorky.
Tomáš Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 pred 3 hodinami, irb pridal: Ja som sa tiež dnes vážil - 76,5 kg To sa máš prvého a napísať do blogu.
irb Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 pred 2 hodinami, Tomáš pridal: napísať do blogu. Ale ja nechudnem. Ja sa už iba udržiavam :)
Proteus Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 Naco budeme cosi pisat do blogu, ked ty, hlavny akter, promoter si sa na to vykaslal ani nie po tyzdni a napchavas sa ako keby zajtra mal prist koniec sveta.
Tomáš Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 Nie nie. Chudnem ďalej. Peňažnú diétu už veľmi dobre poznám. Hneď ako sa minú peniaze chudnem ďalej. Kampaň pokračuje. Oficiálne som to nevzdal. 1
Tono Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 Nežijeme preto, aby sme jedli, mali by sme jesť preto, aby sme žili. Ale ani sex nerobíme len preto, aby sme sa rozmnožovali.
Proteus Zverejnené 6. September, 2024 Zverejnené 6. September, 2024 1 hour ago, Tomáš said: Nie nie. Chudnem ďalej. Peňažnú diétu už veľmi dobre poznám. Hneď ako sa minú peniaze chudnem ďalej. Kampaň pokračuje. Oficiálne som to nevzdal. Netrep. Kebyze mas kazdy treti den peniaze tak ich minas vsetky a tvoja dieta ide do kytek. Takze nie, tvoje reci neberiem. Rob si co chces.
Odporúčané príspevky
Uverejnil Sniper,
V máji 2025 bude Tomáš vážiť 80 kíl.
Odporučil Sniper
2 reakcie
Prejsť na tento príspevok
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz