Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ti amici ruinuju jednu automobilku za druhou. Chapem sice, že sa nejakych patentov zadarmo zbaviť nechcu, ale k čomu je toto dobre? Nikomu to nepomaha.

Zverejnené

Ti amici ruinuju jednu automobilku za druhou.

Ako ktore. Take Daewoo zachranili, skrachovali im vela vlastnych - rovnako ako aj inde po celom svete v inych statoch. Proste uspech sa nedostavi vzdy a co sa tyka Saabu - ten bol predsa len v trosku specifickej situacii a vzhladom na jeho velkost stacilo len zopar nie najlepsich rozhodnuti.

A co sa tyka patentov a vyrobnych postupov - ich ochrana zmysel ma. Tym sa chrania prave zvysne automobilky, pretoze do spominaneho boli investovane miliardy a roky prace. Riziko, ze by to niekto ziskal prilis rychlo a jednoducho a nasledne ohrozil zvysne firmy, nie je vobec male.

Ale v tomto pripade myslim, ze uz je to vlastne dost jedno.

Zverejnené

Daewoo je len vynimka potvrdzujuca pravidlo. A je viacmenej jedina. Inak malo veľa (hlavne europskych) automobiliek v majetku americkych firiem namale (Volvo, Jaguar, Land rover, Aston Martin...). Zachranil ich až predaj. A niektore ako MG či spominany Saab plus niektore ich so slavnou historiou (Pontiac, Oldsmobile, Hummer, Mercury, Eagle, Saturn, Plymouth...) to už nerozdychali. A kto vie ako by dopadol aj Chrysler, keby tam nenapchal peniaze Fiat.

• Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

si aktuálna superjednička Bratislavy, chápeme :)

a dobré auťátko :)

Zverejnené

Peugeot? :zubiska: Tak to by som radsej volil dopravu v MHD ci SAD :zubiska: Ale zase na druhej strane pre zenu dobra volba :thumbsup: Auto bude tak ci onak omotane okolo stromu coby dub,zeny to s autami vedia :hufi:

Zverejnené

predstavím vám moju "Papučku"

Kutilom a znalcom rôznych úprav doporučujem prebehnúť celé....medzi najlepšie úpravy patrí osvetlenie kufru(str.8) a držiak GPS(odkaz na video str.13)

Úpravy začali ešte v záruke, mala cca rok....

http://forum.cars.cz...hp?f=79&t=16698

ŠPZ je zmenená, prešla paintom :zubiska:

Zverejnené
alarm co to tam na tom fore citam? :ociska: :zubiska: Citujem alarma.Dnes po dlhom obdobi sme sa boli kupat.Dal som jej to vystriekat aj pod suknou :zubiska: :smilieee: Ale na jar ju urobim rucne :zubiska: :hufi:
Zverejnené

Mne osobne sa Suzuki Sx4 nepaci.To ma byt auto len pre jedneho cloveka alebo pre 3-4 clennu rodinu?

1.Ked uz japonske auto tak nie Suzuki

2.Z autobazaru aaaauto by som nekupil nic

3.Ja by som skor z japonskych uprednostil toto http://autobazar.aut...ck-p-m5-1230962 alebo toto http://autobazar.aut...ck-p-m6-1185880

4.Ak sa bude jazdit len po meste tak jednoznacne benzinovy motor ak mimo mesta tak dieslovy motor ;)

Zverejnené

nejde o kúpu z bazáru, z bazáru AAAauto už vonkoncom nie, len obrázok na Suzuki Sx4 som v rýchlosti našla tam. :)

ide hlavne o pohon na štyri kolesá, a auto, ktoré bude využívané ako servisné auto ... pohon vyvezie do šikmých uličiek aj v zime, a vlastne na nič iné slúžiť nebude, uskladnenie kufríkov a materiálu ... síce to má kufor malý, ale keď sa sklopia zadné sedadlá, priestor pre jedného človeka a potrebný materiál by mal byť až až.

momentálne sú tieto autá v akcii, porovnateľné "servisné" autá sú neporovnateľne drahšie, a zbytočne.

od budúceho roku bude benzín lacnejší ako nafta, práve kvôli priveľkému nárastu počtu dieselových áut ... / správa zo včerajších médií /

- jazda aj v meste, aj mimo mesta, takže v tomto prípade je benzín ok ...

no uvidíme :)

Zverejnené

ono je to už tuším maďarské auto, ale podľa mňa je ok. prečo nie? dizajn je subjektívna kategória a myslím, že po technickej stránke je fajn. ale z aaa by som si ani ja nič nekúpil. ináč existuje aj Ignis 4x4, možno bude mať väčší kufor. jeden známy ho má a nesťažuje sa.

Zverejnené

po obhliadke to vyzerá tak, že to bude Suzuki Sx4.

po prvé: je v akcii, u predajcu známeho, a po druhé, na obrázkoch je batožinový priestor nevýrazný a malý, v skutočnosti je oveľa väčší, možnosť prikúpiť plastovú podložku - vaničku aby sa ušetril interiér, po sklopení zadných sedadiel zostáva dosť priestoru na posúvanie dvoch predných sedadiel ...

takže to zrejme, keď ešte trvá, a mala by trvať akcia, bude toto Suzuki, či aj Ignis, neviem, ale priestor je tam väčší než sa zdal :)

nie, nie, AAAauto nie :nienie:

Zverejnené

Peugeot? :zubiska: Tak to by som radsej volil dopravu v MHD ci SAD :zubiska: Ale zase na druhej strane pre zenu dobra volba :thumbsup: Auto bude tak ci onak omotane okolo stromu coby dub,zeny to s autami vedia :hufi:

pre aku zenu? k druhej casti prispevku sa nejdem ani vyjadrovat, taketo reci mam najradsej

• Pridať bod 1
Zverejnené

viem aj o profi vodičoch, ktorí si pre seba súkromne kúpili 406-ku peugeot, takže tiež nechápem.

Zverejnené

pre aku zenu? k druhej casti prispevku sa nejdem ani vyjadrovat, taketo reci mam najradsej

cizy som si myslel ze sa jedna o zenu.nemusis sa k nicomu vyjadrovat.

aljak63 a sahara pani ja nic proti peugeotom nemam,mne sa len francuzske auta nikdy nepacili nepacia a nebudu pacit (exterier,interier) ale zase sto ludi sto chuti,vsak? ;)

Zverejnené

:) Autá

Mne je v podstate jedno aké auto, len nech auto máme, nech je pojazdné a nech slúži ..

pred x rokmi, keď sme nemali žiadne auto, bolo to dosť nepríjemné napr. ísť s malými deťmi k lekárke.. vtedy nám auto veľmi chýbalo.

Prvé naše auto bola Felícia. to bol teda pocit .. paráda! uľahčilo nám život, ušetrilo čas ..

druhé auto bol Citroen .. a teraz máme Kiu sportage ..

máme aj firemné autá .. a minule som mala úsmevnú príhodu ... ako zákazník sedel v jednom z nich farár aj s našim jednym zamestnancom.., a čo nevidím, oni si v aute smelo poťahujú cigaretu. mali síce okná pootvorené ale aj tak, ja si to neželám, žiaden cigaretový smrad v aute.. a tak som ich oboch jemne zjezdila ... :-) zahasili a pokračovali sme v ďalšej komunikácii.

nakoniec farár nás s manželom pozval, že má pre nás odložené kvalitné vínko, tak reku niekedy zájdeme..:)

Zverejnené

nechapem ako moze niekto zit bez auta,pre mna by to bola hotova samovrazda :zubiska: inaksie automobil povazujem za najvacsi vynalez vsetkch dob,dakujeme vam pani Gottlieb Daimler a Carl Benz :flowers:

Zverejnené

Suzuki patria k najspolahlivejsim autam vobec. To ze sa robia v Madarsku ich kvalitu nijako neznizuje. SX4 je uplne v pohode.

Zverejnené

nechapem ako moze niekto zit bez auta,pre mna by to bola hotova samovrazda :zubiska: inaksie automobil povazujem za najvacsi vynalez vsetkch dob,dakujeme vam pani Gottlieb Daimler a Carl Benz :flowers:

ak by si býval na dedine, 15 - 20km od okresného mesta, odkiaľ máš asi tri normálne spoje denne (nepočítam o štvrtej ráno a pod.), pochopil by si. pravdaže, dá sa. ja už auto využívam minimálne, ale zase nie som zamestnaný niekde na 8 hodín denne, takže sa viem tým spojom prispôsobiť (čo je už samo o sebe na pováženie).
Zverejnené

k tým francúzskym autám :

teraz je doma Renault Scenic, aj zostane http://www.renault.c...ges/scenic.aspx

dokonalé autíčko, vnútorný priestor, vstupovanie - vystupovanie pohodlné, netreba sa súkať až na podlahu a z podlahy, veľký priestor pre cestujúceho, veľký batožinový priestor, a nezameniteľný zadok, toto je tá dlhšia verzia, ... je aj kratšia, ktorá má ochudobnený batožinový priestor ... kvôli tomu riešeniu zadku je iné ako milión ostatných, a je to skvelé auťátko :)

Zverejnené

Suzuki patria k najspolahlivejsim autam vobec. To ze sa robia v Madarsku ich kvalitu nijako neznizuje. SX4 je uplne v pohode.

Suhlasim s tebou co sa tyka spolahlivosti Suzuki a japonskych aut vo vseobecnosti. http://www.reliabilityindex.com/manufacturer

Ale aj tak ak by som si mal vybrat japonske auto tak by vyhrala Honda :thumbsup:

Sahara byvam v meste a bez auta si to neviem predstavit.A byvat na dedine vzdialenej 15-20 km od okresneho mesta?ja bez auta?vylucene :zubiska:

Zverejnené

Sahara byvam v meste a bez auta si to neviem predstavit.A byvat na dedine vzdialenej 15-20 km od okresneho mesta?ja bez auta?vylucene :zubiska:

Je to vec zvyku, možností a financií. :smile2:

Nie každý môže, či musí mať auto, nie každý je tak pohodlný, či má také možnosti, aby musel využívať auto keď je pohodlnejšie, či výhodnejšie použiť autobusovú dopravu /problém parkovania!/.

Ak sám máš dostatok financií, máš možnosť voziť sa autom a považuješ to za nevyhnutné,

je to pre teba OK, ale nie každý sa na využitie auta pozerá "tvojimi očami". :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov