alarm Zverejnené 8. August, 2014 Zverejnené 8. August, 2014 ja som prečítal a nechápal:"ved ja by som aj, lenze do matury som bola veru na.......drzana. " ale už je to v poriadku.....už vidím normálne
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. August, 2014 Zverejnené 8. August, 2014 netrénoval si náhodou? :zubiska: Či to zato, že je piatok večer?ja tiež dakedy vidím kadečo...a to si ani nemusím uhnúť. :w00t:
alarm Zverejnené 9. August, 2014 Zverejnené 9. August, 2014 Nič som si neuhol, čítal som to tri krát a až na štvrtý som dostal pochopitelný vysledok....
Vilma Flinstonova Zverejnené 9. August, 2014 Zverejnené 9. August, 2014 no tak dobre. :sorry: Ale... :smile2: možno keby si si bol uhol :drink: , bol by si dostal takú inšpiráciu, že by ten výsledok vyskočil hneď. :cervik:
Vilma Flinstonova Zverejnené 10. August, 2014 Zverejnené 10. August, 2014 na zdravie, nech slúži! Síce som si uhla (malé pivo, stačí, nie?) tak na obed, ale zazdravkať môžem aj teraz. :zubiska:(Boli sme s Flinstonom na jazere od rána a dali sme si na obed pizu a pivo v Oáze)
cumel30 Zverejnené 29. Marec, 2015 Zverejnené 29. Marec, 2015 To fakt chcete vedieť? Veď to neviem ani ja, je to proste záhada medzi krčmou a zemou. :agree: :agree:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz