game Zverejnené 14. September, 2007 Zverejnené 14. September, 2007 veď preto sa divím, že vás len tak rozpustili bez toho, aby vedeli, čo to bolo.a ako sa to dozvieš ? nemala by si ísť pre istotu k lekárovi ?
hisham Zverejnené 14. September, 2007 Zverejnené 14. September, 2007 To im už asi nenapadlo, odborníkov, ts :lol: Ja si aj tak myslím, že to tam vypustili samotní fízli a potom v tej uzamknutej budove vykrádali obchody :) Povyzvedám od báb, čo tam ostali, čo to bolo. Keď mi bude stále zle, tak asi zájdem, ale teraz sa to dá vydržať :)
game Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 včera mi vkráčala do bytu jedna nádherná čierna mačka otvorila som dvere na byte, bola tam pred dverami ... spustila pradenie ako motor, nechala sa dlho hladiť a vošla sa poobzerať :lol:
choze Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 game a zajtra bude macicka s kapustou a knedlikom :lol:
game Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 houbelec, mačičky evidentne milujem, ale nie na tanieri :lol: ona aj vypochodovala z bytu totiž :)
Cactales Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 mačičky evidentne milujemMačky teba zrejme tiež. :) :lol:
game Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 hm... tak to neviem, ako dieťa som sa ich niečo navláčila :)oni hlavne milujú seba a svoje teplúčko a pohodlie a v takom byte by to bolo pohodlnejšie než na studenej chodbe :lol: mačky sú potvorky :)
Jozef50205 Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 Macky aj ja .... :) ale nie na alebo v tanieroch , zvierata ma sprevadzaju cely zivot ..... :lol:
Nokia Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 isiel som si tak vcera v noci z podniku, a ako vychadzam na hlavnu tak pozeram ze isli policajti... vyjdem si na hlavnu, isiel som na krizovatku a oni sa zrazu zaradili predo mna na krizovatku.. za krizovatkou (bajkalska prievozska) isli chvilu predo mnou a kamosovi som hovoril ze hen urcite nas zastavia... zaradili sa ale do laveho pruhu a isli provokacnych 40 aby som ich obehol, ako som ich obiehal tak skaredo zazerali, a len co boli za mnou uz vidim majaciky svietit a uz mi ukazuju aby som zastavil... tak si pripravim doklady, ale zrazu druhy policajt klope kamaratovi na okno spolujazdca a ukazuju nam nech si vystupime... dal som policajtovi doklady, tie si len tak narychlo pozrel a uz to islo :lol: vylozte si vsetko z vrecak, na beznu otazku typu "drogy, zbrane?" kamarat povedal ze prave sme ich vylozili :) tak mi prelasovali cele auto a boli spokojny :) kamaratovi nasli vo vrecku akurat nezaplatenu pokutu z madarska, tak to s nimi prekonzultoval a este aj oni mu povedali ze nech ju neplati, nech kasle na to ;) uzasni nasi policajti
game Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 a ja mám medzi takýmito policajtmi jazdiť ? ! no teda ... doteraz som mala nervy, táto historka je skvelá, fakt :) :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 prave sme ich vylozili :lol: :) :)
doll Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 dnes sa konala lekarska prehliadka vo firme, a samozrejme som sa na nu prihlasila, lebo islo o komplet vysetrenie, a hlavne krvi.... bola som v tom ze krv bude odobrata iba o velkosti kvapky samozrejme sklamanie, brali sa tri ampulky krvi :) akonahle som prisla do tej miestnosti a videla to tam vsetko, normalne ze vazne som sa rozplakala :) lenze clovek, ktory sa injekcii neboji, pripadne mierne, nikdy nepochopi co je mat panicky strach z injekcii :lol: rezolutne som odmietla ist na krv...ale kolegyna so sestrickou ma prehovorili...tak som asi 5 minut lezala na lozku so zaseknutou rukou, ktoru nie a nie vystriet ... tak som povedala sestricke, nech nou mozem chytit kolegynu, lebo inak by som cukla... kamosku som drzala, cela som sa klepala, plakala do toho....a krv tiekla...kolegyni ostali potom ryhy od nechtov na ruke....a ja som sa potom este 10 min ukludnovala....prisiel primar a dodal, "a ja som si myslel ze sa smejete, a vy nariekate" akoze ludia des....z roboty som odisla aj skor, lebo som malatna, oci opuchnute atd atd.. ja to proste asi nikdy neprekonam ;)
Nokia Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 ja som volakedy nemal rad odber krvi ale v nemocnici ta naucia ked si na tebe praktikanti skusaju odber :lol: minule ako som behal po vysetreniach tak som bol na hematologii a brali mi 7 ampuliek...za 2 dni ma 4 krat napichli, u kazdeho lekara mi brali krv... je to len vec zvyku :)
Sniper Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 V piatok večer sme sa s priateľkou prechádzali po meste a na jednej ulici sme zbadali ľudí v kruhu spievať nejaké nábožné piesne. Bolo ich tam asi 15 v strede im horelo veľa sviečok, keďže to bolo na pamiatku zosnulých. Celkom pekné to bolo, človek si pripadal ako v kostole alebo na pohrebe.Ale že sa s tými sviečkami rozložili rovno pred nemocnicou tak nám pripadalo dosť morbídne :lol: :) :)
Nokia Zverejnené 18. November, 2007 Zverejnené 18. November, 2007 tak a dalsia prihoda s policajtami :) idem si tak s kamosom ku jednej kamoske a zastavia ma policajti... kamarat sa na rychlo priputaval, odstavim to pri nich a hned pytal doklady policajt...tie ani poriadne nepozrel a uz mi daval sacok s naustkom na regler, ze budem fukat (ako som pisal v co ma dnes potesilo, konecne moje prve fukanie :) :lol: )... tak som si ho rozbalil.. kamarat stale pritom kritizoval policajta ze maju zasnezenu a tym padom zle identifikovatelnu SPZku na aute ;)policajt mi dava regler do okna (ja som mu ho uz trhal z ruky, som netusil ze ho chce drzat:D)...dal som tam naustok a hovori mi ze mam fukat 6 sekund... tak som zacal fukat a kamos na to ze "nefukaj uz tolko ved im to do*ebes" ;).... tak som prestal a policajt hned nasraty ze stratil autoritu "JA poviem kedy mate prestat" ;)... tak to zrovna vynuloval a zacal som fukat este raz nez ma on stopol... len kukol a ze ok.. a kamos zase dobroprajny "po tych 4och pivach ti to rychlo vyprchalo".. ale to uz policajt nastastie ignoroval ;) jaaaj normalne sa tesim vzdy ked ma zastavia policajti kvoli niecomu inemu nez pokutovaniu ;) ;)
game Zverejnené 18. November, 2007 Zverejnené 18. November, 2007 v príspevku tu vyššie je použité nepekné slovo s povolením moderátora :) ináč by príbeh stratil šťavu :lol: ale že sa niekto teší na stretnutie s policajtmi, to je novum :)
sumeru Zverejnené 18. November, 2007 Zverejnené 18. November, 2007 :lol: no, pekne! mna teda policajti zastavili celkovo 3x, z toho 3x opravnene... a ze mam vzdy bullterriera na zadnom sedadle, tak na nich vzdy priserne vyleti, az jej pena strieka z papule - co ich kupodivu vzdy obmakci, takze som este nikdy neplatila, hm. Je fajn mat zivy talizman! :)
Sniper Zverejnené 12. December, 2007 Zverejnené 12. December, 2007 Dnes keď som vychádzal z parkoviska na hlavnú cestu tak všetky autá poctivo svietili okrem jedného - policajného. Tak ma to rozosmialo, že aj ja som zabudol si rozsvietiť :lol:
hisham Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 Minulý piatok na gramatickom seminári nám chýbala profka. My oktávani sme sa rozhodli, že nejdeme robiť zadanú úlohu, ktorú sme mali vypracovať v priebehu dvojhodinovky (napísať diskusný príspevok a autocharakteristiku, obe na A4). Jedna spolužiačka nás zradila a napísala si diskusný príspevok, ostatní traja spolužiaci nenapísali ani čiarku a ja iba že "Ďakujem za slovo." Na konci sme takéto papiere odovzdali zastupujúcej profke (ináč čistá..). No, myslela som si, však tá naša ma má rada, to mi prejde v pohode, skôr chalanom bude nabudúce čistiť žalúdky. Dnes prišla a začala nám to rozdávať. Povedala moje meno, pozrela sa na mňa a opýtala sa, čo to má znamenať. Čo som robila celé dve hodiny. A že či nemám slov :lol: (prešla som to mlčaním a psím pohľadom a čakala čo bude robiť s chalanmi). A chalanom povedala že: "No, chlapci, vy ste minule všetci chýbali, takže to už nič." CHA! Tá koza zastupujúca jej zrejme tie čisté hárky vôbec neodovzdala a tak si tá naša z toho vyvodila, že chalani chýbali. Takže nakoniec ja, ktorá som z toho mala vyjsť najlepšie, som tam vyzerala ako pako a chalani sa mohli rozpučiť od smiechu :)
Ajk Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 Vcera som stretol Cizyho, asi... :lol: a tymto sa mu chcem ospravedlnit, lebo som pozeral ze volaky znamy parik ide oproti a az na poslednu chvilu ze jaj ved to bol Cizy :) aj by som sa otocil a pokecal, ale velmi sme sa ponahlali a k tomu vsetkemu sme nevedeli v garazi najst auto :)
Sniper Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 No vidíš, to máš preto lebo sem nechodíš a pre každého si tu potom cudzí :lol:
Nokia Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 no vidis ja som tu furt a tiez ked vidim cizyho v poluse tak nestiham na neho ani zakricat kedze si to uvedomim az ked ho miniem :lol:
aljak63 Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 Prave som bol v obchode kupit ryzu... platil som 33 korun, zaplatil som 50kou, a vydali mi 467 korun :lol: No keby som bol svina tak si ich necham, ale kedze som dobrocinna lamma tak som povedal ze mi zle vydali...no ja som ale charakter - :)
phersu Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 Ty si skor debil ako charakter :lol:
aljak63 Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 No keby to bola nejaka blba predavacka alebo nesympaticka tak by som asi nevratil... ale tato bola mlada a sympaticka, tak nech neni v strate na vianoce... to by mi bolo luto
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz