Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

zrazu mi prestala ísť myš ... vôbec sa jej nedivím :lol:

toľko bordelu ako bolo v nej ... že ma nezačala fackovať :)

Zverejnené

Moja tiez presla na druhy breh rieky Styx. Z nicoho nic, vcera som musel kupit novu.

Zverejnené

co sa mi stalo kua ? nazval som sunkou nokiuE50. :lol:

a to som chcel len nasu nokiu trosku najedovat. ja mam telefon najhorsi z rodiny aj decka maju novsie lebo zistili ze ja nepotrebujem ja nie som schopny prevolat 60ku pausal tak naco lepsi a mam neviem cislo nokiu taku modru s fotakom, :)

Zverejnené

choze vidim ze sa snazis, ale je ti to prd platne :lol: :)

inac fasa popis, modra s fotakom

to ja mam auto, take modre so 4 kolesami :)

Zverejnené

deti som sa opytal a ze 6020 a neni modry ale sedy.

a ty nokia mas ford to sa pozna podla farby nie. :lol:

Zverejnené

no aby som nebol off topic tak co sa mi dnes stalo

choze sa ma opat snazi nasrat a teraz tym ze moje auto nazve fordom :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

sedela som s drahým dnes na Salaši a chlapi debatovali a odrazu som začula, že sa spomína meno CHORCHE

časom sa prišlo na to, že ide o niekoho iného, istého vrhača nožov, ale že má aj brata.... :lol:

Zverejnené

Hej, tiez som sa obzeral, ked po jednom chalanovi v nedalekom bare okrikovali, ze chorche. Bola to paritia odniekia Hlohovca ak som dobre vyrozumel. Oha!

Zverejnené

Včera som išiel do baru pozrieť kto tam je a vidím kamoša tak som si sadol k nemu. Pokecali sme a za chvíľu išiel domov ostal som tam sám a bola nejaká nuda a že už idem domov a v tom sa prihrnuli tri kamošky a kamoš sadli ku mne a začala sa zábava.

Zrazu ani neviem ako som sa ocitol nahatý v bazené s nimi samozrejme že tiež boli nahý a sme sa jašili a hrali nočný volejbal vo vode proste paradicka.

Ked sme ale po hodine vysli z bazena vsetci uzimenny tak kamos so svojou holkou a este jednou isli si to rozdat do spalne a ja som ostal pozerat s Lucinkou :lol: Simsonovcov ako sme tak pozerali tak sme sa nejako trošku viac zblížili proste super večer a to som myslel ze bude nuda

Zverejnené

Ak pan doktor Grygar tvrdi, ze stred vesmiru je v Brne, tak ja tvrdim, ze stred Zvolena je v pube, ktori vlastnia Srbi. Stretol som tam uplne neplanovane a necakane maminho kolegu. A to sme sa ani nejak nepoznali, ale naraz bac! A este bola haluz, ze som tam videl asi 5 dalsich ludi, ktorych som stretol pocas dna. Kratkodoba pamat na tvare este funguje.

Zverejnené

ak by tu bol chorche tak by asi napisal

"prave som dostal ban"

:) :) :lol:

Zverejnené

pokial si dobre pamatam tak phersu uz davnejsie pisal ze sa rozisli...

Zverejnené

no doll, asi v erotike iné príspevky okrem svojich nečítaš :lol:

Zverejnené

Doll

Ako hovoril Nokia už som sa dávno s ňou rozišiel.....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Tak dnes som bol na tom zápise samozrejme to by nebol phersu aby hneď prvý deň nezaspal nezmeškal. Prišiel o hodinku neskôr a keď som uvidel tie tváre poazerám že čo tu vlastne ja robím ja tam nepatrím bože to čo ma napadlo sa prihlásiť na takú skolu.

Niektorý už odovzdávali vyplnené tlačiva a ja som teprv začal písať. Samozrejme som svoju kartu vyplnil ale na tretí krát dobre čo som stále robil chybu.

Na všetko dôležité čo som sa chcel opýtať som zabudol.

Ked som neskôr caka na parkovisku na odoz tak vyslo slnko a bolo mi mrte teplo a kraťase som mal v taške lenže problém bol v tom ze je teplo a ja trenky nenosim tak ako sa to len prezlečiem nakoniec som sa na to vykašlal a prezliekol sa tam schovaný za autom možno ma par ludi videlo no co už to teplo sa nedalo vydrzat.

Zverejnené

Videl som už všeličo ale to že som dnes videl 7-ročného (slovom sedem) chalana s nalakovanými nechtami ako modelka ma dostalo úplne. Pomyslel by som si že je to buzerant, ale pri takom nízkom veku to ešte nie je isté. Minimálne rodičov normálnych mať nebude keď také niečo dovolili :lol:

Zverejnené

dnes sme sa zdvihli s darhým u svokrovcov, že ideme na kofolu a do cesty sa nám postavil krpec, tak sme ho vzali so sebou... zatiaľ čo mu šiel v krčme drahý kúpiť horalku, šla som s krpcom na neďaleké ihrisko... tam ma sledovala jedna mamička ale nepovedala nič... a keď sme tam neskôr išli aj s drahým, mamička sa už so mnou bavila, skritizovala som pred ňou moderné preliezky čím som si asi získala jej priazeň a ako sme tak odchádzali, drahý mi vraví, že sa na nás všetci tí rodičia čo tam boli tak akosi divne pozerajú... asi sme vyzerali, že ten krpec je náš :lol:

Zverejnené

V noci som pri sviečkach a zažatej nočnej lampe zaspala nad knihami. O tretej ráno som sa zobudila na to, že mi akosi príliš žiari nočný stolík. Priam rozvoniava. No horel odušu. Tak som šokom zobudená zo spánku začala fúkať. Kokos, vosk bol všade. A musím ísť zajtra definitívne na očné - roztavili sa mi okuliare.

edit: a tak strašne v tej izbe smrdelo, že som musela dokorán otvoriť okno a ísť spať dolu na starý gauč

Zverejnené

i akosi príliš žiari nočný stolík. Priam rozvoniava.

:) :lol: :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Dnes som bola u kaderníčky.

Fakt že do tej budovy, kde to je, vkročím asi tak raz za mesiac. Kým ma tam kaderníčka obrábala, prišla kamoška a nejaké baby a všetky kašľali odušu, lebo že v tej budove niekto vypustil slzný plyn. Mysleli sme si, že ten plyn je len taká tá hračkárska blbosť a nejaký šrac malý sa bavkal.

Už sme tam všetky kašľali a slzili (mne ešte aj padol do oka nafarbený prameň vlasov, takže som slzila ešte viac a musela som si to tam vyplachovať), no baby strihali a farbili ďalej.

Lenže. Prišli tam hasiči, poliši, všetky svetlá zhasli, všetci ľudia utekali preč, vbehlo k nám asi tisíc ľudí, že musíme odísť, všetci von z budovy. Šťastie, že som už bola nafarbená a všetko, ale mala som úplne mokrú hlavu. Začula som hasičov, vraj niekto ten plyn pustil do vetracej šachty, lebo to bolo na všetkých šiestich poschodiach. A polišov, že nevedia vlastne, čo to je. Nejaká baba sa tam celá vyhádzala. Každému bolo nevoľno.

My sme išli von, baby fajčili, ďalšie baby, čo tam majú bary, sedeli na schodíkoch a pili víno a fernety, fajčili a mali z toho ohromnú srandu :) Jednu babu, čo ju kaderníčka č.2 nestihla dostrihať, strihala tam vonku na zemi :lol:

Mama išla naokolo a volala mi, lenže sa mi vypol mobil predtým (asi sa tiež nadýchal toho svinstva). No od nejakého SBS-kára som sa dozvedela, že "Akási mamička zháňa svoju dcéru, mala byť v kaderníctve na prvom poschodí, nie je tu taká?" Heh. A tak som išla domov. Celkom sranda no.

Bolí ma hlava a oči.

Zverejnené

hisham, kam to chodíš kaderníčke ?! na ďalekom severe sa dejú takéto divočiny ? :)

a zistili vôbec, čo to bolo za plyn ?! :lol:

Zverejnené

No. Niekto sa asi dozvedel, že som tam v tom obchodnom centre a pokúsil sa na mňa spáchať atentát :lol:

Keď som odchádzala, ešte tam bolo plno uniformovaných mužov a vyšetrovali to, tak snáď na to prídu.

Len dúfam, že to nebola nejaká strašná blbosť, lebo ma naozaj čím ďalej, tým viac bolí hlava :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov