Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

byť zamknutý po zatváracích hodinách v supermarkete Billa tiež nie je na zahodenie ...

to sa stalo raz mne s bratom ... rozhodne zaujímavý zážitok ... :lol:

Zverejnené

Dnes som sa nalietal ako kôň. Najprv k očnej doktorke aby som sa dozvedel že tá infekcia oka ešte nie je vyliečená, potom po 16. rokoch k zubárke kde som sa veľmi statočne v kresle držal, po zubárke som si išiel dať do jednej predajne odblokovať mobil, tam mi povedali že za hodinu a pol bude odblokovaný tak som zatiaľ zašiel do Mexika, potom som sa cez celé mesto znovu vrátil do tej predajne pre mobil a zase cez celé mesto do Allianzu kde som hovno vybavil a tak som sa zase vrátil do Mexika kde som sa naobedoval a počkal na anglinu. Po angline som ešte zašiel do krčmy kde som sa pozabudol, takže dnes som mal dosť náročný deň.

Zverejnené

v sobotu hneď ako som prišla z Hotela som si podnapitá otvorila knihu a snažila sa čítať :lol: dlho mi trvalo, kým som zistila, že nemá zmysel snažiť sa prečítať to prvé slovo keďže bolo v nemčine a ja po nemecky neviem :) ale prečítala som tri kapitoly! ale nie som si istá, či viem o čom boli... :)

Zverejnené

Este som sa nezobudil, uz som mal vyriesene 2 veci z 10. Nie, to nie je sranda, telo este spalo, kym oci a cast mozgu uz boli za volantom. Nahanal som sa celu sobotu a aj tak som stihol spravit len polovicu veci. Ludia, samotnemu sa na dvoch frontoch zle bojuje, budte radi, ak nemate rodinny dom sam pre seba a auto k tomu. Taku rusnu sobotu som nemal uz mnohe roky....

Zverejnené

present perfect vyjadruje dej z minulosti, ktory prechadza do sucasnosti.Ona už bola vykopnuta, to znamena že dej je ukonceny, precent perfect by mohol byt použity, ak by dostala BAN

No však ho aj dostala. A stále pretrváva.

Nepretrváva :lol: Trval 1 minútu

Zverejnené

present perfect vyjadruje dej z minulosti, ktory prechadza do sucasnosti.Ona už bola vykopnuta, to znamena že dej je ukonceny, precent perfect by mohol byt použity, ak by dostala BAN

:lol: neviem uz koho citacia to je a z ktorej strany a temy, ale dotycna osoba danej problematike zjavne nerozumie ani za macny mak.

Zverejnené

vcera som bol vnoci v meste v cocoloco (bratislavcania poznaju)... maly podnik priamo na namesti SNP, teraz v lete sa tam stoji vonku, celkom prijemne tam je

bolo krasne vidiet ako sa niektori ludia chodia predvadzat a to ze peniaze su najvacsie afrodiziakum :lol:

tak si stojim kecam s kamosmi a pozeram dosiel novy mercedes S-klasse, zastavil oproti a hned take tri pipenky dobehli k nemu, pozeram vnutri sofer a honzik (kto nevie tak ten z nevesty pre milionara)... vysli von a kecali s babenkami

asi 10 min na to doslo lamborghini gallardo kabriolet a za volantom dvaja pubertaci... pipenky hned preleteli od mercedesu ku lambu... :)

asi si aj ja pojdem pozicat nejake ferrari nech sa zabavim, lebo na moje auto uz ziadnu nezbalim :) ;) ;)

Zverejnené

nokia3310 nelov blavacke pipenky na ferari normalne si zober skodovicu a hybaj lovit dievcence na vidiek :lol:

a na dobrej dedine ulovis dievca krv a mlieko aj na fotku traktora. skus a daj vediet ci to funguje.

Zverejnené

No, pre niekoho mozno bezna vec, ale kto sa len tak vozi na riksi za traktorom na zeleznych trubkach po cestach-necestach a lukach?

Zverejnené

nokia3310 nelov blavacke pipenky na ferari normalne si zober skodovicu a hybaj lovit dievcence na vidiek :lol:

a na dobrej dedine ulovis dievca krv a mlieko aj na fotku traktora. skus a daj vediet ci to funguje.

no choze mimo BA niesu slecny este tak narocne, to ich mozno nabalim aj na moje auto

porad kam sa mam vybrat :) :)

Zverejnené

takto som sa ešte v živote nezrúbala... musela som letieť aspoň tri metre...

musím si kúpiť dáke slušné záplaty... :lol:

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

no dnes to bola fakt popi*i noc :lol:

ideme s kamaratom hrat poker k jednemu kamosovi na dom, tak si tak vyberem 500sk co mal byt vklad, idem si po dialnicnom obchvate a na einsteinke vidim ze vedla (ja po obchvate, vedla na mestskej komunikacii) sa pri auparku napaja policajna audina... este si tak hovorim ze vsak cez zvodidla ma nemoze namerat... ale ako sa spaja dialnica s einsteinkou pred mostom lafranconi tak vidim vzadu xenony, som uz ale vedel ze mam brzdit... tak ale pozeram a uz ma obiehaju, blikaju o 106 tak nadavam ze ako mohli ;) tak ma zastavili, pokutovali (som rad ze mi papiere nechali :) ).. fotku som radsej nepytal, nechcel som provokovat ;) tak a potom teda prijdeme so spozdenim na poker, ale tam som aspon 500sk rozmnozil dvojnasobne, co mi aspon zcasti ulahcilo vecer s pokutou... uz mi ostava len filozofovat, ci by som vyhral take peniaze ak by som neplatil pokutu ;)

tak a idem konecne spat nevidim si na oci :)

Zverejnené

ale tam som aspon 500sk rozmnozil dvojnasobne, co mi aspon zcasti ulahcilo vecer s pokutou... uz mi ostava len filozofovat, ci by som vyhral take peniaze ak by som neplatil pokutu :lol:

Vyhral by si 2x viac :)
Zverejnené

Axel praveze verim ze pri mojom stasti by som tych 500sk komplet prehral :lol:

ale som zabudol doplnit este ze ako som siel o pol piatej od kamarata po obchvate domov, koho nestretnem na dialnici, opat staru znamu audinu, tak som si s nimi zakyval a mal som eskortu az do petrzalky kde sa otocili a sli naspat zarabat :)

Zverejnené

Videl som dvojstopovy bicykel! Si poviete, to je toho. Ale! Obe kolesa boli povodne za sebou, lenze bicykel bol stara kraksna, dobre, ze nie starsia, ako ten dochodca na nej, takze jedno koleso bolo odchylene od stredovej osi asi o 30 cm, akoze normalne by som si len poklepal na celo, ale on sa zacal predo mnou necakane triast, myslel som, ze kazdu chvilu spadne.... Nastastie vsak nespadol....

Zverejnené

Dnes som pri Váhu videl zdochnutého psa!!! Ale bol to riadny vlčiačisko, ešte aj srsť mal.

Zverejnené

dnes som vidl na vlastne oci asi zo 150-200 metrovej dialky ako narazilo do motorkara auto ten odletel, urobil tri salta a dopadol na elektrickove kolaje. o par minut prisla sanitka a potom som uz nastupil na elektircku a isiel prec.

Zverejnené

Poznate vlastne obydlie, vlastnu izbu? Aj ja som si to myslel. Z ulice mi krasne svieti svetlo cez dvere von tak, ze osvetluje protajsiu stenu. A tak si kracam, kracam, reku pohodicka, ako "milionkrat", vyjdem po tme z izby. Lenze svetlo svietilo na presklene dvere. Tak som sa slahol, ze mam teraz skaredo udrete koleno, celo tiez nieco schytalo a som naozaj rad, ze mam cele svoje okuliare!

Zverejnené

dnes som vidl na vlastne oci asi zo 150-200 metrovej dialky ako narazilo do motorkara auto ten odletel, urobil tri salta a dopadol na elektrickove kolaje. o par minut prisla sanitka a potom som uz nastupil na elektircku a isiel prec.

cizy mal si to nafotit :lol:

Zverejnené

ani na telefone?

to ja bezne ak ma nieco zaujme, vytahujem aj spoza volantu fotak z vrecka a fotim :lol:

minule som si cvakol buracku na pristavnom, typek viezol na vlecke drevene poriska, asi musel prudko brzdit, lebo mu tie poriska rozbili zadne okno na pickupe :)

Zverejnené

jj, ale video by bolo lepšie. Ešte na pozadie nejakú hudbu od Sepultury a na Ogrishi by to malo veľký úspech.

Zverejnené

telefon som rozbil vo februari ked som bol nervozny a odvtedy mam take stare modely iba ako t65 alebo t310...

Zverejnené

a nevies ci je motorka na predaj alebo aspon volna ladvina ?to mam aj ja taky stary model tusim nokia E50

Zverejnené
choze to som nevedel že Nokia E50 je vlastne stará šunka. Nokia má rád starožitnosti? :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov