alarm Zverejnené 19. Júl, 2015 Zverejnené 19. Júl, 2015 Prave preto mám tú strunovu, aj keď to dlhšie trvá. Točim sa sice ako ty, ale nemá to tu razanciu.Ja neviem zohnuť prst...čistil som cesnak a niečo mi urobilo dierku do kože. Takých dierok už bolo....ale táto začala hnisať. Včera som mal frmol.Najprv som musel postrihať konare z marhule, cca 3 hodiny, potom som treti krat rozobral vyfuk, lebo poprdkáva, potom som zošival velky novy slnečnik, ktory sa sam prepichol, opravoval zahradnu sprchu, pôvodna ružica už mala zničené zavity, a tak je teraz nahradená normalnou ružicou v kupelni, potom som znova rezal marhulu, odlistoval, znova posekal, vyhrabal vetvičky z travnika, pokopal foliak, polial zahradu....skratka cely deň na slnku. A dnes mi manželka nariadila, že chce ist k vode...hruza už len pomyslenie na to, že tam niekde ležim a vytapam neexistujucu slaninku.Ja by som ju už k vode aj pustil, ale neviem, či by som našiel mladši model... 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 19. Júl, 2015 Zverejnené 19. Júl, 2015 ... potom som zošival velky novy slnečnik, ktory sa sam prepichol...ako v tej pesničke: Spravilo sa to samo... :zubiska:
game Zverejnené 19. Júl, 2015 Zverejnené 19. Júl, 2015 to bol ten japonec - samo sato :agree: to je veľký koumák :)
D'Ady Zverejnené 19. Júl, 2015 Zverejnené 19. Júl, 2015 aspon nemusi pri siti robit dierky, ked uz to ma prepichnute..
slimak Zverejnené 29. Júl, 2015 Zverejnené 29. Júl, 2015 Dnes sme sli so zenou ze nakupime v Kosiciach veci potrebne na byvanie - obyvackovu sedacku, obyvackovu stenu, nejake malickosti - stoliky a kresla pre deti. Matrace do posteli... Rano pred 9 sme boli v KE o 18.30 sme odchadzali mal som dost. Nekupili v podstate nic. Vsetko je tak drahe. realne co som mal kupit boli tie stoliky a kresla(stolicky) pre deti. Mozno madrace. Tie som mal kupit. Ale ja som dnes bol asi v 5 obchodoch kde boli vsetky tie veci - najprv Merkury Market, Mobilix, Decodom - vedla casovie - tam je aj Asko,potom v Kike , Hornbachu - Baumaxe - tam cez cestu predajna so sedackami - co vyrabaju niekde pri trencine. Kupil som len 2,5 metra prechodovych list, lampy do kuchyne a chodby, a 4 pary kluciek - len tieto blbosti stali 150 eur. Tie obyvackove steny - par blbych ani v podstate nefunkcnych, ani poriadne spravenych blbosti 500 - 1000 eur.--------------------Rano prsalo - chcel som ist najprv ,ze na 8 budem v KE - ale oni otvaraju o 9 a neskor. Tak som siel tak kludnejsie - prsalo a v Lubeniku vidim stopara - a ze ho nenecham moknut. Ja som ako student stopoval casto - nie domov - ale k sestre do Nitri, to problem nebol. Bolo to v tedy ked mi chybali peniaze - sestra dala najest, pozicala peniaze.Tak ze vratim. Ze kam ideme do Kosic - si vydychol ze fajn - on ze niekam ku Snine. Potom sme sa nerozpravali. Ak som obzeral krajinu som si vsimol,ze spi pricapeny na okne. Asi 30 km pred KE ze kam ideme? , ze on ide stopom od nedele z Nemecka, pokazilo sa auto,tak ho tam nechal a zamestnavatel mu povedal,ze nech sa vrati stopom(nemal peniaze, neviem preco ani odkedy). Ja ze preco cez Revucu? Ze vo Zvolene ho nik nechcel zobrat - len niekto do Revucej. Ja ze KE nepoznam,ale vypadovka na Presov- je vedla tych obchodov kam ideme my. Ak sme za stali na parkovisku, som mu ponukol cigaretu - vypytal si ci by mohol peniaze na autobus - ja ze nie, ale ak mam 5 eur v penazenke ze mu dam, nech sa ide najest. Dal som mu 5 eur a on odisiel. Chcel, ze mi na ucet vrati,ja som len povrtel hlavou. Vtedy som si ho asi na 30 sekund premeral - vychudnuty bol dost - asi 50tnik. Snad sa v pohode dostal domov - ved uz bol len kusok. 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Júl, 2015 Zverejnené 29. Júl, 2015 máš u mňa jedno veľké PLUS. Nie každý by sa ujal neznámeho človeka tak ako si to urobil ty...
Vilma Flinstonova Zverejnené 31. August, 2015 Zverejnené 31. August, 2015 nevedela som, kam toto zaradiť, skrátka: dnes som si vybrala v robote ešte zvyšok náhradného voľna a potom som šla na jazero, ale desne fúkalo, tak sa dosť zle plávalo...a potom sa vedľa mňa rozložila nejaká skupinka, ale aká...jedna ženská, ťažko určiteľného veku, trocha divne rozprávala, ale budiš, a sprievod tvorili 3 mentálne retardovaní mladíci a zrejme mali aj dajaký ten fyzický hendikep, lebo sa pohybovali pomaly a trocha divne. Len som sa bála, aby sa daktorý nezvalil pri prezliekaní na moju ležiacu maličkosť, ale inak sa správali úplne v pohode, potom šli hromadne do vody a asi o 3/4 hodiny za nimi prišiel nejaký mladý muž, ktorý vyzeral a zrejme aj bol v poriadku, asi to bol nejaký ich asistent alebo dakto, kto sa pomáha o nich starať, neviem, evidentne ho aj tá ženská a aj tí mladíci počúvali...no, zvláštna spoločnosť, a tiež neviem, či to je odvaha alebo čo, vziať niekoľkých takých mladíkov k vode...ale títo aspoň kým som tam bola, sa chovali úplne bezproblémovo a v pohode.
alarm Zverejnené 31. August, 2015 Zverejnené 31. August, 2015 Niečo podobne....Velky Meder..Ležala tam jedna pani, černoch by pri nej vyzeral ako riaditel vapenky...Videli sme ,ako sa uklada na rozpalene kachličky okolo 10:00 a ako odchadza okolo piatej. Až cestou z kupaliska sme pochopili, že pani divne chodí a divne sa tvári...a bolo jasné, že je nejak mozgovo postihnutá...Bola tam aj s kamaratkou, tiež jej to opozdene myslelo, ale tá sa aspom nepiekla.
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. September, 2015 Zverejnené 1. September, 2015 V takom teple a ešte na slnku...asi mala tá pečúca sa pani dostatok pigmentu. Ale pred pár rokmi, keď takéto horúčavy nebývali, som chodievala kúsok vedľa a tiež na slnko, ale to som tam nebývala cez obed, a ľudia, ktorí tam chodili vtedy, chodievajú tam na ten istý flek aj teraz - vídali sme sa tam každé leto, tak už sa aj zdravíme...jeden chlapík býva opálený ako Ind, ten je tam snáď od mája do októbra, vypeká sa ako kura na grile, už ho len nasoliť a zožrať...vidím ho tam denne aj cez najväčšie horúčavy. Ale vídam tam aj vyslovené bledule a zopár báb sa tam griluje hore bez...byť o 10°C menej, som tam aj ja, ale v takomto počasí chládeček je najlepší. Dosť čo na človeka pečie uprostred jazera...ale ešte k tej včerajšej partii - tí boli pekne v chládku pod stromom. Tiež som tam videla asi 5-ročné decko-dievčatko, jak sa vyčuralo kúsok od stromu a ešte menší kúsok od dačej deky a mamka tam veselo klebetila s nejakou kamoškou...iné mamky pekne berú svoje aj menšie deti na záchod, ale tejto bolo zjavne fuk, či jej ratolesť oščí dakomu veci alebo nie (fúkal dosť silný vietor a smerom od tých stromov, tak sa to celkom dobre mohlo podariť). Ako si tá kočena čupla, len som dúfala, že tam aj iné nenaloží...
D'Ady Zverejnené 1. September, 2015 Zverejnené 1. September, 2015 zopár báb sa tam griluje hore bez...byť o 10°C menej, som tam aj jahore bez ?;)
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. September, 2015 Zverejnené 1. September, 2015 :nono: ty ty ty!!!to by som si ešte rozmyslela :hmmm:
Sniper Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Pred malou chvíľou som si po mnohých rokoch konečne zasunul. Bol to zvláštny pocit dotknúť sa niečoho čo som roky nedržal a pri pohybe ako som zasunul čo najviac ako sa len dalo, som mal zvláštny pocit vzrušenia, ktorý zosilnel keď som viac začal skúmať do čoho som vošiel... Pre úchylov: zastrčil som disketu do mechaniky, našiel som nejaké staré, tak idem pozrieť čo je na nich, keďže ich nepožívam už fakt dlhé roky :zubiska:
doll Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 Tak ono by nas neprekvapilo aj nieco ine, nakolko ako vsetci forumaci vedia, MAS NOVU FRAJU a uz hodnu chvilu sa v jednej teme zdrahas nieco napisat :D
Sniper Zverejnené 18. November, 2015 Zverejnené 18. November, 2015 a uz hodnu chvilu sa v jednej teme zdrahas nieco napisat :D ;) heheh nezabudla si na to... :zubiska:
slimak Zverejnené 27. November, 2015 Zverejnené 27. November, 2015 20 minut som hladal temu. Dnes ma anketar zrusil. Normalne poviem lebo je to pravda nemam cas - nemam zaujem. Raz som sa zapojil do ankety a nechal telefon nastole. Dnes je specialny den - anketa banky a podnikatelia - ja ze to skusim. Hned na zaciatku som povedal chalanovi aby cital rychlejsie Prvych 6 otazok som presiel, potom bola taka otvorena kde som mal rozpravat ja - nic vulgarne ani nezmyselne som nepovedal ani na banky ani na chalana a on, ze v tomto momente musi prerusit nas rozhovor.
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. November, 2015 Zverejnené 28. November, 2015 možno mal hnačku a musel súrne utekať :)
alarm Zverejnené 2. December, 2015 Zverejnené 2. December, 2015 Nestalo sa mi nič, len som sa schuti zasmial:Toto je na železiarstve, ktoré, ako každé železiarstvo praská vo švíkoch zo žien, ktoré sa tam tlačia, lebo konečne dostali 5/4" rúry... :)
slimak Zverejnené 2. December, 2015 Zverejnené 2. December, 2015 Dnes kolega zacal studovat( ci prisiel aj do zadu na jedenactu stranu z trinastich) dohodu s UPSVaR - ze mame uchovavat doklady do roku 2 028 - ja som to cital v pondelok - prerusil ho, ze hej v 2 027 ta budu niekde v starobinci hladat. On na to , ze tak ,ze som ho potesil - chalan sa rozrehotal - som odchadzal na obed a mi to to vratil, ze mna budu hladat pod mostom.
Vilma Flinstonova Zverejnené 20. December, 2015 Zverejnené 20. December, 2015 oooch...konečne sa náš byt začína podobať na ľudské obydlie, veľká väčšina vecí už šťastne odpočíva v kuchynských skrinkách či na polici, ešte vešiakovú stenu nemáme a ani ten taký dzindzik na parazóly, ani tie také držiaky na papierové utierky a to také na vešanie niektorých kuchynských potrieb, ale to už sú detaily a konečne máme v byte čisto, aj keď poriadok ešte nie je aký by som chcela...po vybudovaní kúpeľne, wc a chodbičky keď sa to v hale trocha vyprázdnilo, sme oprali všetko, čo bolo špinavé, a teraz keď sme zasa budovali kuchyňu, tas sme nemali kde vešať, a tak nám ostali hory špinavého prádla...a tak včera zapnem práčku a naraz divné vŕzgavé zvuky vydávať začala, ale povedala som si, že počkám, ale žmýkanie ju chuderku starú dorazilo...a tak po 10 rokoch doslúžila a my pred Vianocami sme finančne vyžmýkaní a potrebujeme práčku...no super, posledné prachy čo mám, musím venovať na tento účel. Bude ako nebolo. howgh. Aspoň dúfam, že tá čo kúpime, bude dobrá. 1
flora Zverejnené 21. December, 2015 Zverejnené 21. December, 2015 Nestalo sa mne, ale kamarátovmu dedkovi. Dedko včera pred obedom bol v obchode na nákup, ako vychádzal z parkoviska ( ešte šoféruje, teda šoféroval) tak šuchol vedľa stojace auto. Dedko si to nevšimol a kľudne išiel domov. Keďže bolo pred obedom tak mu babka naliala kalíštek. O chvíľu zvonia pred bránou policajti, že: " kto šoféroval to a to auto". Tak dedko popravde povedal, že on. Policajti ho teda požiadali, aby išiel na miesto kde sa to stalo a vec sa vyriešila.Dedko prišiel na miesto v aute. Prvé čo urobili policajti keď vystúpil, dali dedkovi fúkať, a on teda fúkol. Vodičák už nemá. :)Dedko má už 85 rokov tak by to až taký problém nebol, len majú doma postihnutého mladého muža. Dedko aj s babkou nosili na aute vnuka na rehabilitácie, alebo ho iba tak strážili doma, alebo ho nosili do takej komunity medzi podobne postihnutých.Bez auta bude ťažko. 1
D'Ady Zverejnené 21. December, 2015 Zverejnené 21. December, 2015 par zazitkov dnesneho dna:- Murphyho zakony o rade cakajucich na poste a pri pokladni funguju- v Banskej Bystrici sa pri byvalom Baumaxe prechadzal diviak- na TA3 o eurofondoch v oblasti obnovitelnych zdrojov energie -> kecy, prdy, beďary
doll Zverejnené 1. Január, 2016 Zverejnené 1. Január, 2016 Dnes objednany taxi, cakam na mieste urcenia, prisiel presne na minutu. Sadam do taxika, starsi pan sa hned rozbehol, ale zlym smerom. Tak mu vravim "Dubnica, ze?" a on "Teplice, nie?" ... a ja na to "Asi sedim v nespravnom taxi" :zubiska: Tak spravil koliecko, prisiel na miesto urcenia kde stalo uz "moje" taxi, presadla som, taxikari si zakyvali, a mlady mi vravi "to co bolo?" :lol: Pobavilo :)Dvojnasobna taxa na Silvestra uz nie :D 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Január, 2016 Zverejnené 4. Január, 2016 Mojej tete sa kedysi stalo čosi podobné, nešlo ale o taxi, ale o služobné auto. Vtedy ešte mala každá spoločnosť šoférov, ktorí na služobnývh autách vozili zamestnancov na rôzne pracovné cesty a schôdzky, skrátka von. A moja teta mala ísť s niečím na poštu na Hlavné nádražie, tak služobný gazík ju tam zobral. Na pošte bolo veľa ľudí a vodičovi asi bolo dlho, tiež sa mu zdalo, že zavadzia, tak gazík o pár metrov preparkoval a šiel si do stánku kúpiť niečo. Lenže teta medzitým vybavila, čo mala, a vracala sa naspäť, a nasadla do auta, ktoré stálo na mieste, kde bol predtým ten ich gazík. Tiež gazík...Sedí, sedí a o chvíľu sa zjavili dvaja poliši a že Pani, a vy tu čo robíte? A ona na nich že Nevidíte, sedím. Oni že Pani, vystúpte prosím. A ona že načo, že je služobne vonku a že čaká na šoféra, a poliši že Ale toto je naše auto, a ona že to teda nie je, že to auto patrí železnici...nakoniec sa objavil aj vodič, a tak sa celá tá záležitosť vysvetlila a všetci sa na tom akurát zasmiali. (ide o tú tetu, ktorej - vlastne to jej kamarátke, ale boli tam spolu - ukradli v električke kabelu s mŕtvou mačkou, ktorú chceli s tou kamarátkou v lese pochovať)
D'Ady Zverejnené 5. Január, 2016 Zverejnené 5. Január, 2016 ked uz sme pri tych nevlastnych autohistorkach, tak u nas v robote sa kedysi stalo nasledovne: Mali sme v tom čase ako terénne auto ARO s plachtou. Kto v niečom podobnom sedel vie, že výhľad šoféra bol značne obmedzený a tak úloha spolujazdca referovať o voľnej ceste, či blížiacom sa nebezpečenstve bola jednoznačná. Naša vtedajšia ekonómka (nech jej je zem ľahká), bola už vtedy pani vo viac ako vyššom strednom veku a málokedy bola príležitosť, aby sa v ARE viezla. Raz, keď bolo nutné, aby ju kolega niekam odviezol, teda nasadli, a keď sa jej pri rozjazde opýtal na to, či sa sprava neblíži tank alebo niečo podobné, otázkou "Môžme?", tak Marienka sa spokojne zahniezdila na sedačke spolujazdca, usmiala sa, akože ona je už pripravená a kývla - "Môžme!"
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Január, 2016 Zverejnené 6. Január, 2016 verím, že bola pekne namaľovaná a učesaná! :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz