member2793 Zverejnené 9. Jún, 2014 Zverejnené 9. Jún, 2014 diel druhý: grgám technický benzín. Bál som si aj zapáliť cigaretku... nebol by si prvý, jeden američan za to dokonca dostal cenu, konkrétne Darwinovu :zubiska: "Gary bol na návšteve u kamaráta, keď zbadal pohár s neznámou žltkastou tekutinou. V domnení, že ide o alkohol, kopol do seba pohár benzínu," uvádza oficiálna stránka Darwinových cien. Gary nebol úplne hlúpy. Keď si uvedomil čo má v ústach, okamžite to vypľul. Benzín tak bohužiaľ skončil na jeho oblečení. Chudák Gary samozrejme znervóznel, tak si na upokojenie zapálil cigaretu. Gary zomrel na druhý deň v nemocnici.http://www.topky.sk/cl/11/1343868/Darwinove-ceny-za-rok-2012--Vyhlasili-vitazov-najhlupejsich-umrti-
alarm Zverejnené 11. Jún, 2014 Zverejnené 11. Jún, 2014 Dnes som rozosmial predavačku tak, že nemohla blokovať....Stál som v rade, manželka čakala pred pokladňami, a postavila sa tak, aby na ňu nesvietilo slnko. Automat na kávu, automat na električenky a lístky MHD a ...manželka. Na jednaj kope. Keď som to zbadal začal som sa smiať. Predavačka išla blokovať a spýtala sa: Čo sa smejete?Pozrite, vravím, do čoho pcháme peniaze: automat na kávu, automat na lístky a manželka.... 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. Jún, 2014 Zverejnené 28. Jún, 2014 je to už tak 2 týždne...cestovala som ráno do roboty 98-kou. Už párkrát som natrafila na tohto vodiča, všimla som si, že má vyložené nejaké fotky a obrázky, niečo, čo je jeho srdcu milé. Ale už viackrát ráno asi 1 či 2 zastávky sa s ním viezlo jedno uštebotané vysmiate dievčatko, teraz šlo s dedkom, je to taká štebotačka, ktorá sa smeje na celé kolo a rozpráva a rozpráva, vodič jej povie, že je jeho talizman, alebo niečo iné milé, dievčinka na ďalšej zastávke vystúpi a pokračuje do školy a zaželajú si navzájom pekný deň, a tentokrát sme boli v buse ešte dvaja pasažieri a vodič - keďže sme už boli skoro na konečnej a nikto iný tam nebol, sa otočil po tom, čo vystúpila, k nám: "No nie je zlatá? A pritom tá malá je autistka". Povedal ešte čosi v tom zmysle, že tá malá má vždy dobrú náladu a že to aj na neho prenesie, aj niečo z jej príbehu. povedala som mu, že som si tej malej už aj predtým všimla, ale že jeho autobus poznám aj podľa tých vystavených obrázkov, a on mi na tzo povedal, že mal tých obrázkov aj viac, lebo chcel urobiť radosť tým, čo mu tie obrázky dali, a tak si ich tam nacapil do kabínky, ale že sa nejaká ženská sťažovala na DPMB, tak že to musel postŕhať. To ma teda zarazilo jak hrebík do truhly, lebo naozaj neviem, prečo by tam nemohol mať vycapené obrázky. Dobrá krava. Keby sa sťažovala na to, že ju niekto privrel do dvier, alebo že jej hrubo nadával a podobne, dobre, ale komu normálnemu už len môže vadiť takáto maličkosť? To nechápem.
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. Jún, 2014 Zverejnené 28. Jún, 2014 ale tiež nechápem, prečo DPMB nedalo tej strige na vedomie, že vodič tým neporušuje žiadne pravidlá, atd, atd.
alarm Zverejnené 29. Jún, 2014 Zverejnené 29. Jún, 2014 Boli sme s kolegom na obede a videli sme vonku chlapíka s rukavicou a na nej sedel sokol ... Zaujímavé bolo, že nemal na hlave nič... väčšinou majú na hlave takú žltú čiapočku cez oči. Keď si to kolega všimol, povedal: pozri ten vták nemá na hlave tú čapičku...Odpovedal som:Ani môj to nemá rád.... a kolega musel prestať jesť polievku.....
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Jún, 2014 Zverejnené 29. Jún, 2014 Boli sme s kolegom na obede a videli sme vonku chlapíka s rukavicou a na nej sedel sokol ... Zaujímavé bolo, že nemal na hlave nič... väčšinou majú na hlave takú žltú čiapočku cez oči. Keď si to kolega všimol, povedal: pozri ten vták nemá na hlave tú čapičku...Odpovedal som:Ani môj to nemá rád.... a kolega musel prestať jesť polievku.....cca pred mesiacom som bola s detičkami na takej akcii - šla som tam kvôli folklórnym súborom, ktoré tam mali vystupovať, ale detičky viac zaujali sokoliari, ktorí tam mali orla kráľovského, pokojne si sediaceho v ohrádke pod stromom, výra (krásny, veľké žlté oči a typické "ušká" - a toež sokola. Žiadny z vtákov nemal nikajú čiapočku a deti si ich tiež mohli podržať i pohladkať, vtákom to evidentne neprekážalo a decká boli vo vytržení. Asi pred 2 týždňami som stretla môjho nezabudnuteľného exkolegu. Chlapec (ba akýže chlapec, veď už má skoro 40) pribral, žije sám; keď tam nemal zákazníkov, pokecali sme chvíľu, vraj robí ako zamestnanec nejakej agentúry, a teraz na nejaký čas je v obchode pri pulte, (kde sme sa aj stretli) a celkom mu to išlo. V niečom sa ale vôbec nezmenil, furt mu celý svet krivdí. Pýtala som sa ho, ako dopadla jeho škola. Školu nechal v 5. ročníku, tak som mu dohovárala, či to nie je škoda, že keby to nechal v 2. alebo aj v 3., tak dobre, ale v piatom...? - ale vraj skúšajúci na akejsi skúške ostatným zadal á 1 tému ako otázku, ale jeho chcel skúšať z celej látky...no, aj chápem, že sa naštval, ale keď to ovládal, tak sa mohol predviesť a mať pokoj, určite by sa na to aj profesori inak pozerali, a nie sa temer pobiť so skúšajúcim. A potom keď si dal žiadosť o opakovanie ročníka, tak ako na hocijakej inej škole, za opakovanie je poplatok, a tam dtto - ale to sa mu tiež nepáčilo, že by mal platiť, a tak im tam vynadal a zo školy urazený nadobro odišiel...teraz, keď také veci nemusím počúvať denno denne, a nemusím za neho robiť, ma to nevytáčalo, skôr som sa snažila mu nejako poradiť, čo ďalej, ale on si húdol, že by chcel zasa do labáku...snažila som sa mu to vyhorvoriť, asi márne. Škoda, že ma to vtedy nenapadlo, ale mala som mu povedať, že na každej škole sa za opakovanie platí, a že keby sa to stalo hocikomu inému, tak tiež by od neho chceli poplatok, že to si nevymysleli špeciálne kvôli nemu, a teda nech to neberie osobne...snáď dakedy nabudúce ešte budem mať príležitosť mu to povedať. Nuž čo, uvidíme, čo mu prinesie budúcnosť...
Vilma Flinstonova Zverejnené 13. Júl, 2014 Zverejnené 13. Júl, 2014 toto sa udialo dnes, takýto umelecký zážitok sme dnes mali.Boli sme si s Flinstonom zaplávať na jazere, vedľa nás mali deku tiež takí manželia či partnesi zhruba v našom veku...a ako tak ležím na deke, "sused" dosť nahlas povedal svojej paničke, že aha, pozri, henten je posratý a ide do vody, panička mu neverila, myslela si, že to je niečím natretý. ja som z môjho fleku nič podozrivé nevidela, a tak som sa uložila naspäť, ale začalo piecť, tak som sa zdvihla, že idem do vody, a už som bola tak dopoly tela v nej, keď z brehu sa ozval krik, a to ten môj sused tam "napomínal" nejakého chlapíka, len o málo mohol byť od nás starší, ten dotyčný sa naozaj posral a šiel sa umyť do jazera, kde sa kúpali ľudia a malé deti, a to mu zjavne nebolo dosť, ale ešte aj posraté gate si niesol tam oprať, a to už sused vedel, že nebol niečím natretý, ale to bolo pravé nefalšované riedke hovno. A vyčistil mu žalúdok. Chlapík zareagoval asi tak, že no a čo, aj vám sa to raz stane. A sused na to, že to je možné, ale že on nepôjde s tým do jazera, ale domov, a keď už nestačil dobehnúť, pár metrov tam je Chorvátske rameno, kde sa ľudia nekúpu, tak čo nešiel tam...chlapík sa zjavne vôbec nehanbil, ešte papuľoval...nuž som sa aj ja pridala (bez kriku, ale dosť dôrazne), že keď má hnačku, nepatrí na jazero, takto roznesie nákazu a môžu ľudia tiež ochorieť. Chlapík zbalil osraté gate do igelitky a v plavkách či trenkách či čo to mal na sebe, nasadol na bicykel, zobral psíka, ktorého tam mal, a odjachal preč ...Tak to bola teda sila.Hoci spomínam si, že kedysi ešte ako slobodné dievča som bola na Delfíne a tiež tam nejaká mladá žena prebalila bábätko a o...plienku bez škrupúľ vypláchla v bazéne...a plavčík nič! Dlho predlho som tam potom nešla. 1
alarm Zverejnené 13. Júl, 2014 Zverejnené 13. Júl, 2014 takýto ludia majú nasraté nie len v gatiach, ale aj v hlave....
Vilma Flinstonova Zverejnené 21. Júl, 2014 Zverejnené 21. Júl, 2014 to som teda čučala...boli sme s Flinstonom v Podhájskej na dovolenke. Na internete bol popis miesta pobytu dosť nejasný, a tak sme si povedali, že nevadí, ved sa opýtame miestnych. Lneže také zariadenia, v akom sme mali byť, sú tam 4, pýtali sme sa dvoch ľudí a každý radil opačný koniec vesnice, a na rôznych miestach. tak som ostala pred stanicou s kuframi, a Flinstone sa vybral na jedno z popísaných miest, že sa popýta kde to vlastne sme ubytovaní. telefón mi tam nikto nebral, iné nám teda neostalo...a tak som tam sedela a čakala jak taká čakanka, a asi tak po 40 minútach som zavolala Flinstonovi, ako to vyzerá. A ten že to práve zisťujú, že kde to vlastne máme byť ubytovaní, a asi tak o 15 minút zastavilo pri mne auto, z neho vystúpil Flinstone a ešte nejaký miestny človek, ktorý spolupracuje s majiteľmi tých penziónov. Vraj máme nasadnúť, ešte nám aj kufre pomohol naložiť a odviezol nás na miesto...no to som teda čumela...ale to nebolo všetko.Keď sme po týždni šli na stanicu, dali sme si na to dosť času, a tak sme na nijako neponáhľali, a boli sme ešte len pár metrov od toho "nášho" penziónu, keď pri nás zastalo auto, a milý mladík nás odviezol na stanicu...bol to syn, ktorý si Flinstona pamätal, keď sa bol tam kdesi pýtať, kde to budeme ubytovaní...tak to som teda čučala. A nechcel si ani nič zobrať za zvezenie...s takou ochotou sa naozaj človek málokde stretne. takže budiž týmto ľuďom vďaka a chvála, nielen že ubytovanie bolo veľmi príjemné, jedlo super, pekné prostredie medzi vinohradmi, ale aj naozaj ochotní a milí ľudia. Odchádzali sme stade s naozaj peknými spomienkami.
alarm Zverejnené 21. Júl, 2014 Zverejnené 21. Júl, 2014 som včera skoro zrušil synovi moje otcovstvo..... :zubiska:Prišli sme z manželkou z Medera, našej oblúbenej destinácie...unavený od slnka, vody... už som sa tešil na tieň paneláku.Večer som ešte utekal poliať záhradu, a keď som konečne prišiel domov, ledva som ťahal nohy. Cestou z balkona som prekročil prah (na boso) a zakopol o železnú činku,...nožný prštek zmenil farbu, ja tiež, nevedel som ,či mám kričať od bolesti, alebo plakať Hneď vedla je válenda, tak som sa posadil, a snažil sa rozmasírovať prst, aby som zistil, či je ešte môj. Samozrejme, keď som zakopol, tak som trochu stratil rovnováhu a prudko došlapol na druhú nohu, takže sa ozvalo moje zlomené rebro. Zavíjajúc na válende, držiac sa za rebro a súčastne za prst som pozrel na syna...... ten dal pomaly dole slúchatká a spýtal sa "Nie si smädný? Donesiem ti ešte benzín." 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 25. Júl, 2014 Zverejnené 25. Júl, 2014 sorry, určite ti do spevu nebolo, ale musela som sa zasmiať...a koľkože má tvoj syn rokov?čo robí prst a rebro teraz?
alarm Zverejnené 25. Júl, 2014 Zverejnené 25. Júl, 2014 Veď aj ja som sa chcel smiať, ale nedalo sa....Môj mladší syn je introvert, má 24 teraz skončil VŠ, takže moc rečí od neho nepočuť, ale takúto pohotovú vetu by som od neho nečakal.Prst už je môj, a rebro bolí, možno aj preto, lebo ho nejak nešetrím, ale veď čo už...treba aj okopať, aj odniesť nákup...
Vilma Flinstonova Zverejnené 25. Júl, 2014 Zverejnené 25. Júl, 2014 tak keďže už skončil VŠ, tak už by ho to zrušenie otcovstva zas tak moc nezasiahlo... :hmmm:ale keď má fešák dostatok energie, môže napríklad pookopávať namiesto teba, kým sa rebro nedá do poriadku...aspoň švagor mal tiež polámané rebrá, a kľud mu vtedy dosť pomohol.
alarm Zverejnené 26. Júl, 2014 Zverejnené 26. Júl, 2014 S tou energiou je to tak.... Do posilovni ano, do záhrady nie :zubiska: .Povedal som mu, že ak mi zaplatí, to čo v posilovni, dovolím mu vybiť energiu s motykou :zubiska:Teraz vážne: je prudký alergik, okrem štandartných alergií mal aj alergiu na chlad (čo som počul prvý krát), dokonca nemôže ani k vode. Kontakt mokrej látky a pokožky dopadne katastrofálne.... :neviem: :wacko:
Ryan Giggs Zverejnené 26. Júl, 2014 Zverejnené 26. Júl, 2014 Ale aj na robotu ma urcite alergiu, vsak? :)
alarm Zverejnené 26. Júl, 2014 Zverejnené 26. Júl, 2014 tak... dnes sa po dlhej dobe nič zlého nestalo... bol to prima deň, až nato, že som si prefikol prst ani neviem čím. :thumbsup: .ale ešte nejdem spať, takže niečo možno ešte stihnem :zubiska: 1
game Zverejnené 26. Júl, 2014 Zverejnené 26. Júl, 2014 choď už radšej do postele, ale o p a t r n e ... pozor na palce a malíčky a hlavu ... :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. Júl, 2014 Zverejnené 27. Júl, 2014 tak to čumím, všeličo som počula, ale o alergii na chlad počujem prvýkrát. prepána, ako potom je to s ním v zime? Čo to s ním robí, veď tvár asi nenosí pozakrývanú ani keď mrzne. To je potom ťažké.
Ryan Giggs Zverejnené 27. Júl, 2014 Zverejnené 27. Júl, 2014 Alergia na chlad (hoci si o nej nepocula) je paradoxne celkom bezna choroba. Ja poznam niekolko ludi co ju maju.Ono sa to da celkom dobre zmiernit otuzovanim no a potom samozrejme liekmi.
trinita Zverejnené 27. Júl, 2014 Zverejnené 27. Júl, 2014 o alergii na chlad som už počula, našťastie okrem alergie na prácu a na blbé reči žiadnou inou alergiou netrpím...http://www.pluska.sk/izdravie/budme-zdravi/liecba/prekaza-vam-zima-alergia-chlad-je-dan-za-pohodlie.html
alarm Zverejnené 27. Júl, 2014 Zverejnené 27. Júl, 2014 ja mám len jednu alergiu....keď manželka povie, že "zajtra".
Vilma Flinstonova Zverejnené 25. September, 2014 Zverejnené 25. September, 2014 a ja mám alergiu na to, keď Flinstone kýve hlavou ako osol na všetko, čo mu hovorím, len aby mal pokoj.
D'Ady Zverejnené 26. September, 2014 Zverejnené 26. September, 2014 checheche, kolko tej vodky si mala ? :D :D :D
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. September, 2014 Zverejnené 28. September, 2014 neviem, ale aspoň 7 štamperlí. Domov ma vyviezol výťah a napodiv mi nič nebolo. Určite to bolo podstatne lepšie ako keď sme kedysi 4 z 50 urobili skúšku z mechaniky (písala som o tom v téme o alkohole, ako som sa prvýkrát opila). Včera som si ráno nastrúhala čerstvý zázvor, zaliala ho na čaj v pollitrovej porcelánovej konvičke a na tom takom plastovom lise vytlačila šťavu z polovice citrónu. Potom keď už som bola presvedčená o riadnom vylúhovní, osladila som si ten čaj medom a tešila som sa na zmes štipľavej, sladkej a kyslej chuti, naliala som si za pohár a vypila, ale kyslej chuti nikde. Tak som ešte zobrala tú druhú polku citróna s povzdychom, že čo tým citrónom je, že ani kyselé nie sú, som si natlačila trochu tej šťavy len tak rukou, čaj vypila...Popíjala som ten čaj v podstate do večera (venovala som sa tým hnusným chrobákom, tak som na čaj potom už moc nemyslela). A keď som si naliala posledný pohárik a vypila s povzdychom, že čo za citróny ten Flinstone kúpil, keď vôbec nie sú kyselé, odniesla som nádobíčko na linku, že to všetko poumývam. Umyla som teda poháre, z ktorých som pila, kanvičku, a vzala som do ruky aj lis na citróny, otvorím ho...no a kde sa vzala, tu sa vzala, šťava z citróna tam bola. Plná tá nádobka.Musela som sa sama na sebe smiať, aký som sklerotik. Nechápem, ako som si mohla zabudnúť naliať šťavu do čaju!!! Sama sebe som bola na smiech. ešte dobre, že som držala zobák a nespýtala sa Flinstona, kde také nanič citróny dostal...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz