Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnes som stretla v TN Linkmana a ani nepozdravil, kukal ako taky puuuk :unudeny:

Zverejnené

roztrhol som si lýtkový sval na tenise.

Zverejnené

Keby si "pestoval" ležing, tak sa ti toto nestane. :unudeny:

To nepoznáš ten "slogáň" ... "Športom k trvalej invalidite"

/aj keď ... my nešikovnejší si dokážeme nohy zlámať aj na skoro rovnej ceste/ :beeee:

Zverejnené

ja som sa len začal učiť a toto bol môj tretí raz na kurte.

Zverejnené

roztrhol som si lýtkový sval na tenise.

Cital som nepozorne, v jednom slove sa mi prehodilo pismenko a normalne som chvilu spominal na anatomiu a ci je to technicky aj mozne :unudeny:
Zverejnené

Začiatkom mesiaca sa mi pokazila zrkadlovka ... 2 týždne pred skončením záruky :unudeny:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Dnes ráno ako sedím na posteli, tak vidím, že po zemi niečo malé lezie. Tak to chytím do ruky, že si to obzriem bližšie a vidím, že je to kliešť, normálny kliešť, čo sa zvykne zapichnúť do kože. Ja neviem ako sa mi dostal do izby, či ho pes doniesol alebo ja na gatiach, ale toto sa mi ešte nestalo.

Zverejnené

nedávno po príchode z lesa mi starý hovorí, vraj nech sa mu pozriem kamsi nad ucho, že tam čosi má, tak som kukala a rozhŕňala mu vlasy, ale nevidela som nič, a keď už som chcela skončiť, tak som videla, že poza ucho čosi krpaté lezie, a tiež to bol kliešť...skončil v kanáli vo vode. teda nie starý, ale ten kliešť.

A včera dojdem ráno do roboty, pozriem a po stole čosi rýchlo mašíruje, chcela som to chytiť, ale bolo to náramne rýchle - alebo ja nešika? Bol to šváb. Chytila som ho do papierovej vreckovky. Fuj, už len to mi chýbalo. kedysi pred 20 rokmi sme v robote mali priam švábiu pôrodnicu napriek rôznym postrekom a iným opatreniam...povedala som to šéfke, nech už s tým naloží, ako uzná za vhodné.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Zistil som, že v IBM sa zastavili niekde v roku 1995. Inak si neviem vysvetliť zdroják jednej stránky

<table>
<tr>
<td>
</td>
</tr>
</table>
Toto som zavrhol už pri mojom prvom pokusnom webe.
Zverejnené

zdroják jednej stránky

no to urcite nie je CELY zdrojak CELEJ stranky :zubiska:

a ked raz potrebujem tabulku, tak tam dam tabulku... :yes_yes:

Zverejnené

Ale my sa tu bavíme o tom, že štruktúra webu nebola tvorená divmi (<div>), ale tabuľkami (<table>). To nie je o tom, že ty niekde potrebuješ dať tabuľku.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Robim penetracny test pre jednu stranku, chcel som este skusit poslednych par testov na webaplikaciu, a pozeram 500 Internal Server Error este som nic nerobil. To mi asi neuveria.... :<

Zverejnené

dnešný malý nákup v tesku: rožky, dve plechovky piva a (spomenul som si aj na našu desdemónu) konzerva žrádla pre kočky, až vonku mi došlo že táto kombinácia spôsobila prečo sa na mňa pokladníčka tak skúmavo pozerala :zubiska:

• Pridať bod 3
Zverejnené

keď tak píšeš ,napadla ma história...Mama suseda prišla pozrieť syna, nebol doma. Doniesla aj salámu pre psa. Zazvonila a poprosila, či mu ju môžme dať. Dali sme ju do chladničky...... Prišiel syn, otvoril chladničku a zjedol psiu salámu...

Sused sa rehotal :zubiska:

Zverejnené

myslela som si, že len dnes, ale nie ... uvedomila som si, že jeden deň mi z tohto týždňa jednoducho kamsi zmizol ...

pondelok bol ešte jasný, a potom sa to posunulo

nejaká čierna diera či skok v čase či čo :innocent:

od utorka som o deň posunutá, včera som si celý deň myslela, že je streda, a dnes ma presviedčajú, že je piatok, a neviem to prijať ... :hmmm:

Zverejnené

game, mne sa nejak posunula alebo stratila väčšina týždňa. pondelok, po ňom piatok a niečo nezreteľné medzi tým. :blink:

Zverejnené

tuším je tu viac užívateľov "Byliniek" :smilieee: alebo- ako by povedal kamarát Pražák : už to nehul... :smile3:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

dnes mi niekto volal z nejestvujúceho telefónneho čísla :hmmm:

našiel som neprijatý hovor (normálna globtelácka predvoľba 0907...) a keď som zavolal naspäť tak som sa z mobilu dopočul že: volané číslo neexistuje.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

nedávno som bola nakupovať v Kauflande, normálne som zaplatila a prešla s kabelou cez pokladňu, a ešte som sa ani nedostala zvonka k poslednej, keď ma zastavil milý pán, že či mu môžem ukázať bloček, a tiež konzervu, už sa nepamätám, akú. tak som to s milým úsmevom vylovila z kabely, aj na bločku som mu tú konzervu ukázala, i pustil ma teda ďalej. Vraj mu to pípalo, myslel si, že som ju šlohla.

Zverejnené

proste si chcel s tebou pokecat...

ziadnu konkretnu konzervu nemohol identifikovat podla pipania, zvlast, ked si ju uz mala v taske...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov