Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

niekto si da 6 takychto drinkov a uz je opity akoze, sak to je k smiechu

tak mne je k smiechu takéto zovšeobecňujúce kategorické konštatovanie ... každý organizmus funguje ináč, spaľuje ináč, vstrebáva ináč, neexistuje odsúdiť niekoho, kto zje jedno jablko a priberie dve kilá, rovnako ako komu stačia dva "takéto" drinky a je opitý ... alebo jeden ...

každý pije / alebo nepije/ koľko zvládne .... to nie je olympijská disciplína

Zverejnené

niekto si da 6 takychto drinkov a uz je opity akoze, sak to je k smiechu

Tebe je to smiešne keď liter vodky stiahneš ako nič. Ale ten čo nepije, alebo pije len veľmi málo sa dokáže opiť aj zo šiestich bavorákoch. Lenže rozdiel je potom v tom že ty z toho litra tyčkuješ a ten druhý z tých 6 bavorákoch len vyspevuje :lol:
Zverejnené

mno ja uz prestavam hardcorovo pit. nema to zmysel.

dneska som si bol sadnut na 5piviek. to je taky normal.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

rysuje sa problem

EDIT: omg, tak toto bolo strasne. fakt to bol problem ...

Zverejnené

Ebenci, v pondelok som bol zosrotovany ako po prejdeni parnym valcom, ale mal som dovod! A v utorok podho na sluzobku do Nitry.... V pohode! Odvtedy som vypil len jedneho frtana domacej - v sobotu - drzim sa dost statocne, ale hoci prilezitosti i dovodov pit sa najde dost, nejako sa zdrziavam, setrim koruny na Jeziska....

Zverejnené

Vcera dve piva + hektolitre vina, dnes dve piva a gruzinak... kua, malo. Dnes, ked pridem domov, tak si dam urcite domacu.

Zverejnené

dneska osem alebo devet piv + becher. neviem, hlavne ze to platila firma.

Zverejnené

V sobotu to naozaj bolo za jeden, ale dnes by toho mohlo byt aj viac, som zvedavy, aku bude mat kamarat slinu....

Zverejnené

dobre vypil som sam pol litra vodky a som spokojny dobre robko?

Zverejnené

pol litra vodky ne robko a prave pijem druhy dvojdecovy pohar

Zverejnené

Kua, slabota, dnes to vyzera maximalne uz len na jedno pivo, ale ked sa pustim z retaze, tak to bude potopa. Zatial len deci vinka....

Zverejnené

tak som sa dneska rozhodol, ze uz nebudem pit patoky. ked uz, tak nech pijem kvalitne, aspon nebude na dalsi den bolehlav.

Zverejnené

veľmi vážne rozmýšľam, či sa na štefana opiť z fernetu alebo z vína, v meste alebo na dedine, bez rodičov alebo s rodičmi :lol:

alebo sa rozbiť už tento piatok, ale to zas nie je kde...

a nech je aj bolehlav, obetujem sa :)

Zverejnené

este som zabudol spomenut, alkoholu sa musim ospravedlnit zato ze som ho na dlhsiu dobu opustil toho pol roka bolo vela, ja viem, prepac

znova nachadzam vsetky jeho lyricke zakutia a krasy, je dokonaly, nikdy cloveka nezradi a neopusti, je vzdy s nim a tak to ma byt

Zverejnené

jak neni kde? sak doma pri pocitaci

aby som dopadla jak ty včera??? tak díky :lol:
Zverejnené

Haaa! Nech pocitam ako pocitam, tak 8 piv + 1 male + 1 male vino je na dnes akurat dost. Este by si to zasluzilo 2 fernety, ale to by som musel mat stedrejsieho sponzora.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov