game Zverejnené 26. November, 2006 Zverejnené 26. November, 2006 niekto si da 6 takychto drinkov a uz je opity akoze, sak to je k smiechu tak mne je k smiechu takéto zovšeobecňujúce kategorické konštatovanie ... každý organizmus funguje ináč, spaľuje ináč, vstrebáva ináč, neexistuje odsúdiť niekoho, kto zje jedno jablko a priberie dve kilá, rovnako ako komu stačia dva "takéto" drinky a je opitý ... alebo jeden ... každý pije / alebo nepije/ koľko zvládne .... to nie je olympijská disciplína
Sniper Zverejnené 26. November, 2006 Zverejnené 26. November, 2006 niekto si da 6 takychto drinkov a uz je opity akoze, sak to je k smiechuTebe je to smiešne keď liter vodky stiahneš ako nič. Ale ten čo nepije, alebo pije len veľmi málo sa dokáže opiť aj zo šiestich bavorákoch. Lenže rozdiel je potom v tom že ty z toho litra tyčkuješ a ten druhý z tých 6 bavorákoch len vyspevuje :lol:
cizy Zverejnené 29. November, 2006 Autor Zverejnené 29. November, 2006 vcera som bol jak činka vodka vino pivo
weirdo Zverejnené 29. November, 2006 Zverejnené 29. November, 2006 mno ja uz prestavam hardcorovo pit. nema to zmysel. dneska som si bol sadnut na 5piviek. to je taky normal.
weirdo Zverejnené 9. December, 2006 Zverejnené 9. December, 2006 rysuje sa problem EDIT: omg, tak toto bolo strasne. fakt to bol problem ...
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Ebenci, v pondelok som bol zosrotovany ako po prejdeni parnym valcom, ale mal som dovod! A v utorok podho na sluzobku do Nitry.... V pohode! Odvtedy som vypil len jedneho frtana domacej - v sobotu - drzim sa dost statocne, ale hoci prilezitosti i dovodov pit sa najde dost, nejako sa zdrziavam, setrim koruny na Jeziska....
chorche Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 Vcera dve piva + hektolitre vina, dnes dve piva a gruzinak... kua, malo. Dnes, ked pridem domov, tak si dam urcite domacu.
weirdo Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 dneska osem alebo devet piv + becher. neviem, hlavne ze to platila firma.
cizy Zverejnené 16. December, 2006 Autor Zverejnené 16. December, 2006 sedem vodiek, dva fernety, dve piva, slabota
cizy Zverejnené 16. December, 2006 Autor Zverejnené 16. December, 2006 podte si niekto vypit rychlo, nevydrzim to
cizy Zverejnené 17. December, 2006 Autor Zverejnené 17. December, 2006 mam velku chut sa opit...sam, len tak...
chorche Zverejnené 17. December, 2006 Zverejnené 17. December, 2006 V sobotu to naozaj bolo za jeden, ale dnes by toho mohlo byt aj viac, som zvedavy, aku bude mat kamarat slinu....
cizy Zverejnené 17. December, 2006 Autor Zverejnené 17. December, 2006 dobre vypil som sam pol litra vodky a som spokojny dobre robko?
cizy Zverejnené 17. December, 2006 Autor Zverejnené 17. December, 2006 ano splnilo sa mi to dakujem vsetkym
cizy Zverejnené 17. December, 2006 Autor Zverejnené 17. December, 2006 pol litra vodky ne robko a prave pijem druhy dvojdecovy pohar
Duda Zverejnené 17. December, 2006 Zverejnené 17. December, 2006 Ja a alkohol? Dalo by sa povedať že si ešte len VYkáme..... :lol:
chorche Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 Kua, slabota, dnes to vyzera maximalne uz len na jedno pivo, ale ked sa pustim z retaze, tak to bude potopa. Zatial len deci vinka....
weirdo Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 tak som sa dneska rozhodol, ze uz nebudem pit patoky. ked uz, tak nech pijem kvalitne, aspon nebude na dalsi den bolehlav.
nutrinka Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 veľmi vážne rozmýšľam, či sa na štefana opiť z fernetu alebo z vína, v meste alebo na dedine, bez rodičov alebo s rodičmi :lol: alebo sa rozbiť už tento piatok, ale to zas nie je kde... a nech je aj bolehlav, obetujem sa :)
cizy Zverejnené 18. December, 2006 Autor Zverejnené 18. December, 2006 jak neni kde? sak doma pri pocitaci
cizy Zverejnené 18. December, 2006 Autor Zverejnené 18. December, 2006 este som zabudol spomenut, alkoholu sa musim ospravedlnit zato ze som ho na dlhsiu dobu opustil toho pol roka bolo vela, ja viem, prepac znova nachadzam vsetky jeho lyricke zakutia a krasy, je dokonaly, nikdy cloveka nezradi a neopusti, je vzdy s nim a tak to ma byt
nutrinka Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 jak neni kde? sak doma pri pocitaciaby som dopadla jak ty včera??? tak díky :lol:
cizy Zverejnené 18. December, 2006 Autor Zverejnené 18. December, 2006 ale pozor ja som sa opil v kine pocas pracovnej doby
chorche Zverejnené 19. December, 2006 Zverejnené 19. December, 2006 Haaa! Nech pocitam ako pocitam, tak 8 piv + 1 male + 1 male vino je na dnes akurat dost. Este by si to zasluzilo 2 fernety, ale to by som musel mat stedrejsieho sponzora.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz