Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mam strasnu chut sa ozrat, aj sam....a aspon pol litra :) :lol:

Zverejnené

ja som vcera potiahol cosi cez 1,5 litra vinka a do toho nejaku tu vodecku.

Zverejnené

Aj 4-5 deci vínka spraví svoje :lol: Som tu doma s kamoškou, zbehli sme po jej bongo a chystáme gitarovo-bongový večer. Je to pohoda. Síce slabá náhrada za večer, ktorý mal byť... ale aj tak. Spievam si Radiohead a zachvíľu budeme spievať obe :) Heh, jednoducho pohoda.

Zverejnené

Aj 4-5 deci vínka spraví svoje

no neviem.... po litri bieleho z obchodu sa citim menej jak po ploskacke vodky a este som aj ospaly

vino ma nuti spat a to sa mi nepaci, vodka sa chce bavit a preto ju mam rad a navyse aj pollitra sa so mnou rado skamarati :lol:

Zverejnené

po litri bieleho

kedysi, bude tomu 7 rokov, som chodil s jednou buchtou, ktorá mala rada biele striky. Tak ich objednávala aj mne (chlastať, na to ju bolo!) a taký zaspatý ako počas chodenia s ňou som ešte nikdy nebol :lol:

Biele striky nepijem, nepamätám si že by som ich pil od nášho rozhodu, načo si pripomínať minulosť :)

Zverejnené

nikdy som nepil strik este

je to trapne

takisto ako vodka s dzusom v jednom pohari

Zverejnené

Čo je na striku trápne? A vodke s džúsom? To potom je trápne všetko čo sa mieša? :lol:

Zverejnené

nie, napriklad absint sa miesa s karamelom a nie je to trapne :lol:

Zverejnené

ehm ... strik je moja záchrana, keď už niekde musím niečo piť... super sa to dá zrieďovať do nápoja úplne bez vína :lol:

Zverejnené

cizy no vies nie kazdy je taky "tvrdy chlap" ako ty :lol: :)

niekto pije pre chut niekto preto aby sa rozbil :)

Zverejnené

Takže napr. aj také pivo s vodkou je traposina. Je jedno či sa to pije zvlášť, alebo naraz, v žalúdku sa to aj tak zmieša.

Miešanie nápojov zvyšuje ich efekt a pridáva nové chute. Piť samotný alkohol ide najmä do peňazí. Človek sa skôr napije z jedného piva a 5 vodiek ako z desiatich vodiek.

Zverejnené

haaa dobru blbost si povedat, pivo s vodkou su oba alkoholy ne nejaky dzusik teply 2 deci a do toho poldeci vodky

ked to to ide do penazi 0,5 litra nicolaus vodky stoji 99sk a za zvysnych 25 si mozes kupit kofolu a spravit si kulturny vecer

Zverejnené

Tak teraz už vôbec nerozumiem tomu čo tu žvaníš. Na jednej strane píšeš že džús a vodka je traposina a na strane druhej píšeš že z vodky a kofoly si môžeš spraviť kultúrny večer.

Čítaš ty niekedy po sebe čo píšeš??

Zverejnené

naliať vodku do džusu - tým sa super maskovalo kedysi pitie alkoholu ... a možno aj maskuje :-)

pekná gebuzina je gin s tonicom ...

a zalievať vodku pivom, hm ... keď to niekto zvláda, alebo vie povedať kedy stačí, ok ... ináč z toho nemám moc dobrý pocit ... taký moc krčmový :lol:

tá potreba, alebo to potešenie z toho, že sa zasa dobre niekto "rozbije" ma fascinuje ... :)

Zverejnené

ale musis to pit samostatne a ne v jednom pohari jak teplos

To sa potom nemusí miešať vôbec. Ide o tú novú chuť. Neviem si predstaviť že by som si objednal bavoráka a fernet s tonicom pil oddelene.
Zverejnené

cizy tak pitie nicolaus vodky je fakt uzasne, tak kvalitny alkohol som uz dlho nepil

radsej si budem pre niekoho ako ty "teplos" a budem pit kvalitnu finlandiu s dzusom, alebo redbullom ako pit cistu nicolausku co je cisty humus :lol:

a ako napisal axel, skus pit baworaka oddelene, skus pit beton oddelene.. kamarati vymysleli prednedavnom drink a nazvali to pinaborada :) borovicka s kokosovo-ananasovym dzusom... uplne skvele to je :)

Zverejnené

sak pi si co chces, mne to je jedno

nemam este rad na tomto to, ze niekto si da 6 takychto drinkov a uz je opity akoze, sak to je k smiechu

Zverejnené

cizy ty si typicky pijan, pre ktoreho je kazdy clovek co neznesie vela smiesny... podla teba je clovek frajer ked vypije litre tvrdeho a nic mu nieje...

poznam chlapov co sa opiju z dvoch piv 12tiek, mne staci tiez flasa vina so sprajtom a ked to dam do seba rychlejsie tak uz krivo chodim... kazdy znesie inac a co? co je na tom smiesne?

si predstav ze niekto u zubara vydrzi v pohode skoro vsetko bez anestezie a su ludia co potrebuju anesteziu na vrtanie uplne malickeho kazu... a co, su teraz na smiech lebo nevydrzia toho tolko alebo co?

inac uvedom si ze aj ty si k smiechu potom takym pijanom co si daju liter tvrdeho a su skoro triezvy..

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov