Sniper Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 Husté. Podľa mňa záleží od toho, kto sa ako správa pod vplyvom alkoholu. Tomáš keď išiel do Štúrova, tak do seba vrhol šesť poldecákov, aby si mohol agresívne dožadovať mojkanie.Iní kopnú do seba aj fľašu a nič im nie je. Ja v pohode zvládam hocikoľko, akurát som len trochu hlučný, ale inak nič.Šable nerátam, to sú výsledky chemických procesov [emoji16]
game Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 pred 1 hodinou, Tono napísal: A je to so mnou ešte horšie. K tej diagnóze som prišiel pri návšteve lekára. ....... Skôr, ako som zabuchol dvere, ešte si neodpustil poznámku, že nechápe, ako som mohol získať VŠ vzdelanie. Tak pozor, čo prezradíte lekárovi. Aj jedno pivo denne vám môže pokaziť kariéru. A hlavne, ak budú zdravotné záznamy v elektronickej forme. po prvé, s lekármi sa nedohádaš, vždy majú navrch. ich biele plášte by mali liečiť, ale zväčša sú zo svojej práce frustrovaní, lebo je to predsa len práca a majú ich pacienti zbožnňovať a piť z ich úst všetko, čo vyrieknu. po druhé, pripomenul si mi @Tono spred mnohých rokov jednu moju kolegyňu. chodili sme na vtedy populárne preventívky... bolo to na dve veci, ale na tom nezáleží. kolegyňa bola vtedy vedúca pobočky, 45 -46 ročná pani, ktorá prakticky nepila... mala sestry, s ktorými sa občas zišli na oslavu, ona si dala glg vína a jej to stačilo. ten typ. z preventívky sa vrátila ako obiľagovaný alkoholik: lekárka pri vyšetrení nesympatická internistka vo vyššom veku - sa jej pýtala na kávu, vodu, stravovacie návyky, či pije alkohol... pretože kolegyňa o tom trt vedela, rovnako ako my všetci ostatní, odpovedala.... "... no tak, príležitostne" pani doktorka na ňu začala ziapať, že je teda alkoholik, lebo príležitostne znamená, že pije, keď je príležitosť, teda vždy keď ide okolo alkoholu .... bolo to dosť nechutné, ešte druhý deň z toho bola kolegyňa vykoľajená. takže pozor, ako Tono hovorí, čo poviete lekárovi. o bársčom, aj o alkohole
Tono Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 Viac ako 30 rokov som sa staral o vinohrad po rodičoch, až kým ho sestra predala. Ročne som spravil tak 300 - 400 l. Z toho som sám spotreboval odhadom 100, 150 l (nemeral som to), ostatné priatelia. Dnes by som to už nezvládol. Šabľou ti organizmus naznačuje, že si to už prehnal. Na druhý deň sa to volá opica. Američania to volajú hangover, čo je podľa mňa výstižnejšie. K tomu by si sa nemal nikdy dopracovať. Asi najlepšie zvládajú pitie Francúzi a Taliani.
game Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 ako raz povedal jeden múdry človek - možno ma pivo má rado, ale ja nemám rád pivo. ja si to od neho požičiavam, prakticky na celý alkohol. pivo neznášam, a ostatného pijem ešte menej, než tá kolegyňa, ale nie som abstinent - liznem si, keď je doma niečo nové, pre chuť. skutočne je to liz, potomok sa zvyčajne rozčuľuje, že to som predsa ani nemohla cítiť tú chuť : ) bola som svojho času schopná pri nejakej oslave sedieť celú noc pri jednom pohári striku, ktorý sa riedil donekonečna, až z neho bol niečo ako homeopatikum, a ani to som zvyčajne nedopila. mám jedného strýka, ktorý bol vš študovaný vinár, dorábal a vyrábal fantastické víno... nakoniec ho červeň v tvári zobrala. druhý strýko, už má dobre vyše 80, ide k 90, sa pred pár rokmi dostal k lekárovi, nikdy tam nechodil - on celý život popíjal víno... tiež si ho dorábal, vodu nikdy nepil, vždy mal po ruke fľašu vína a pohár na víno... zapíjal vínom všetko, voda bola pre žaby. zostalo mu pred pár rokmi zle, to už hádam aj mal tých 80, a zistilo sa, že má krv hustú, že ledva tečie... tak mu chudákovi naordinovali na staré kolená povinne piť aj vodu... : ) 1
Tono Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 Otec sa dožil 92 rokov v plnom zdravý. Pil každý deň víno, ktoré sme dopestovali. Nakoniec sa dá povedať, že zomrel vo vinici. V lete sa tam dehydratoval a o pár dní zomrel. Posledný nápoj, čo som mu dal bolo víno z jeho vinohradu. Ale ten jeho vek a zdravie nie je zásluha vína, ale genetiky.
electric blue Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 ako v poh, ja nikoho nekritizujem , ale problém je ze ludia sa nedokázu zabavit bez chlastu. 1
Tono Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 Abstinenti sa dokážu zabávať aj bez alkoholu. A my alkoholici dokážeme piť, aj keď sa nezabávame. 1 1
Hellé Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 Nene povedane slovami klasika- my sa vieme zabavit aj bez nealkoholickych napojov 1
Sniper Zverejnené 29. August, 2020 Zverejnené 29. August, 2020 Včera som bol na pive a brandy s @AlexRosbergom , potom sme sa dali do reči s takými dvoma babami, obe MUDr. (mladé, okolo 30 rokov) , ešteže s nami nebol ten íkvač z Galanty, už by sa s nimi chcel mojkať a dvoriť im . Ale čo ma nasralo, včera večer bolo vonku veľmi fajn, si hovorím je páteček, robím až v stredu, tak posedíme dlho, ešte som pozeral na mobil, že za pár minút mi ide posledný autobus, nevadí, však pôjde nočák. Krátko na to čašníčka zapotila, že o jedenástej sa zatvára. Jak zatvára? V piatok večer? Nariadenie mesta kvôli COVID-19 . No takže autobus v prdeli, krčmy, šenky, bary v prdeli tiež, až mi bolo smiešne ako sa tam ožrani potácali po uliciach, čo im zrazu všetko pozatvárali, chodili jak zombie od jedných dverí k druhým, ale všetko už bolo zamknuté No tak čo, idem pozrieť nejaký bus teda , tak pozerám, že 23:43 ide prvý nočák, super pár minút počkám. Tak čakám na zastávke, Alexovi sa tiež nechcelo domov, že si po polnoci zapne Pokec a ide kuy naháňať, tak sedíme a čakáme, ale autobus žiadny. No tak za hodinu ide ďalší, tak sedíme a čakáme a nešiel ani ten! Mesto akosi pozabudlo vypnúť svetelnú tabuľu, ktorá ukazuje príchod busov, keďže bary pozatvárali už o jedenástej, tak zrušili aj nočnú linku . Bez toho, aby to nejako dali najavo, tak na zastávke až do rána svietilo, že pôjdu busy, ktoré zrušili. Na taxík sa mi nechcelo, keďže bolo fajn počasie, tak som sa cez celé mesto sral pešo domov, prišiel som okolo pol druhej. Keby čašníčka vypotila o 5 minút skôr, že sa zatvára, tak doma by som bol už o polnoci. 1
Proteus Zverejnené 30. August, 2020 Zverejnené 30. August, 2020 Ber to tak, ze si sa aspon presiel. Zdravotna prechadzka. 😁 A co tie mudr. baby? Do ktoreho levelu podla Tomasa si sa dostal?
Sniper Zverejnené 31. August, 2020 Zverejnené 31. August, 2020 Ja som neprešiel ani cez tréningové demo, nieto prvý level. Tomáš je špičkový odborník v tejto oblasti, ten by sa po polhodine už pýtal, či sa jej môže kutrať vo vlasoch. Včera sme mali celodennú akciu, dobre bolo. 1
Proteus Zverejnené 31. August, 2020 Zverejnené 31. August, 2020 Tak na Tomasa sa nechytam ani ja. Do levelu ci sa jej mozem hrabat vo vlasoch som sa nedostal nikdy. Som proste hanblivy 😁 A ty si mal ist po rady do Galanty 🤣😋 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 18. September, 2020 Zverejnené 18. September, 2020 Dňa 25. 8. 2020 at 12:28, electric blue napísal: ako v poh, ja nikoho nekritizujem , ale problém je ze ludia sa nedokázu zabavit bez chlastu. Dňa 25. 8. 2020 at 12:36, Tono napísal: Abstinenti sa dokážu zabávať aj bez alkoholu. A my alkoholici dokážeme piť, aj keď sa nezabávame. dokážu sa ľudia baviť aj bez alkoholu. Segra je abstinujúci alkoholik takže všetky oslavy a dovolenky, kde je aj ona, sú bez chlastu. A vždy sme spolu radi a zabavíme sa. tento rok sme so segrou už tretíkrát abspolvovlali dámsku jazdu - dovolenku len my dve, a ako vždy, supeer. Ani mne, žo s alkoholom problém nemám, nijako nechýbal. A na oslavách nám tiež nechýba. 1 1
iskra Zverejnené 12. December, 2020 Zverejnené 12. December, 2020 Domáce likéry 13 skvelých receptov na domáci vianočný likér https://najrecept.sk/tip/na-liker-z-obchodu-si-uz-nespomeniete-13-skvelych-receptov-na-domaci-vianocny-liker-k-r6904?fbclid=IwAR04cEU96rELLtu8Lwt19E-wm3s7pnB05qKLfFYrotr2PAh61W0f0oHIt4w Ja si príležitostne rada dám kvalitné vínko, alebo Malibu, občas ku chrumkavému rezňu alebo ku pečenej kačke, aj malé chladené pivo Krušovice
Hellé Zverejnené 31. Január, 2021 Zverejnené 31. Január, 2021 Kto sa prida? https://www.startitup.sk/uz-zajtra-startuje-velka-ceskoslovenska-vyzva-suchy-februar-pridas-sa-k-nej-alebo-radsej-siahnes-po-pohariku/
game Zverejnené 31. Január, 2021 Zverejnené 31. Január, 2021 njnj... mám spravidla suché celé roky, február vydržím v pohode
dead Zverejnené 31. Január, 2021 Zverejnené 31. Január, 2021 Citam si predsavzatia o suchom februari. Pekne to je, akurat neviem, preco tam ludia neuvadzaju aj presny datum. Napriklad "suchy prvy februar", alebo rovno "suchy dvadsiaty deviaty februar" -to uz budu vychytane vsetky muchy.
game Zverejnené 31. Január, 2021 Zverejnené 31. Január, 2021 pred 13 minútami, Hellé napísal: Abstinenti, nesrandujte.... nene, prosím pekne, nie som abstinent. to sú buď neznesiteľní mravokárcovia alebo abstinujúci alkoholici, nič také, ja som len obyčajný nepíč :)
sahara Zverejnené 31. Január, 2021 Zverejnené 31. Január, 2021 pred 47 minútami, Hellé napísal: Kto sa prida? ja už som pridaný od mája 2019 2 1
Hellé Zverejnené 31. Január, 2021 Zverejnené 31. Január, 2021 Jo, horsi su uz len vegani Som uz zbalachala par kamosov..uvidime... 1
dead Zverejnené 31. Január, 2021 Zverejnené 31. Január, 2021 Som v robote na ubytovni. Dnes som na izbe sam, ale zajtra sa dovalia Pepo s Milanom. Boli tri tyzdne doma a isto sa tesia, ako si vecer, 200 kilometrov od manzelky konecne vypiju. Tak neviem, ako sa im bude pacit moj navrh
Tono Zverejnené 1. Február, 2021 Zverejnené 1. Február, 2021 Po prekonaní Covidu mi prestalo chutiť víno. Ale, ako hovorí klasik "Odpor treba prekonať..." Pomaly mi vracia čuch aj chuť.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz