sahara Zverejnené 14. Február, 2020 Zverejnené 14. Február, 2020 nepijem asi tri štvrte roka. prestali mi vyhovovať tie stavy, tak som si povedal, načo si robiť zle. 1
D'Ady Zverejnené 14. Február, 2020 Zverejnené 14. Február, 2020 a nestacilo by pit s mierou?obcas za kalisok domacej pred jedlom, po veceri jedno pivko, cez vikend dve alebo flasticka vina 1
sahara Zverejnené 14. Február, 2020 Zverejnené 14. Február, 2020 v mojom prípade nie. stačili mi dve štamprle a týždeň som mal mizernú náladu. 1
Sniper Zverejnené 14. Apríl, 2020 Zverejnené 14. Apríl, 2020 Včera som bol u švagra (sestra pečie dobrý chleba, tak som si bol nabrať). Zostal som tam asi tri hodiny, neviem stratil som pojem o čase. Dnešok je ťažký.
game Zverejnené 14. Apríl, 2020 Zverejnené 14. Apríl, 2020 prečo si robíte zle, deti?to je otázka aj na doma, ale normálnu odpove´d som na to ešte v živote nedostala....aj tu maximálne od slimaka, že je alkoholik. to ovšem nie je tá odpoveď... no ništ...tento rok som ešte nepila alkohol, resp. minulý týždeň som omočila konček jazyka, máme doma nové originál dissarono, a to je mňam... hoci lepšie voňať ako piť :)
Sniper Zverejnené 15. Apríl, 2020 Zverejnené 15. Apríl, 2020 To niekedy nastanú také situácie, že máš nejaký plán a ten sa zaraz zvrtne na niečo úplne iné.
slimak Zverejnené 15. Apríl, 2020 Zverejnené 15. Apríl, 2020 Ja som v pondelok,utorok, aj v nedelu nepil. Nie v nedelu som pil pivo. Inak by to nevychadzalo. Obchod otvoreny v sobotu a za noc dvadsat piv nevypijem.
Hellé Zverejnené 15. Apríl, 2020 Zverejnené 15. Apríl, 2020 Stiahla som akurat flasu sektu:-)...je mi fajn
Sniper Zverejnené 17. Apríl, 2020 Zverejnené 17. Apríl, 2020 Hellé to som netušil, že ty si taká alkoholička? Či to je dôsledok karantény?
game Zverejnené 17. Apríl, 2020 Zverejnené 17. Apríl, 2020 nudí sa :)potomok tu vyhrabal pred časom kdesi nejakú originál slovenskú jablkovicu, a chodí ju už týždne cuckať ako prevenciu... ako povedali bieloruský prezident- najlepšia prevencia je práca a denne stakan vodky :)no... podľa zvyku som chcela omočiť jazyk, ale to je tak nehorázne hnusné, že... 52 %, ani to nevonia po jablkách. br.
Sniper Zverejnené 17. Apríl, 2020 Zverejnené 17. Apríl, 2020 To preto, lebo sa tam tie červy vykvasili.
game Zverejnené 17. Apríl, 2020 Zverejnené 17. Apríl, 2020 a priadli aj grády, jj, už budem vedieť :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 26. Apríl, 2020 Zverejnené 26. Apríl, 2020 my si s Flinstonom teraz dáme skoro každý večer pivo na polovicu. teda väčšia polovica pripadne mne. :) Flinstone je grand! 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 26. Apríl, 2020 Zverejnené 26. Apríl, 2020 alebo ťa chce mať povoľnejšu, mladica :) asi :wub: :eehmm: :)
electric blue Zverejnené 24. August, 2020 Zverejnené 24. August, 2020 Citát Tono Lenže vy ho v tom skôr podporujete. Tomáš má celkom slušnú schopnosť vyjadrovať sa. A zneužíva ju, aby sa v diskusiách inscenoval vždy do roly obete. Ja som fajčiar a alkoholik. A nepotrebujem diskusiu, v ktorej by som obhajoval dôvody, prečo to nezvládam. Platí to biblické, „Choď a odteraz už nehreš! “ Človek má možnosť voľby a ak nechce, dôvody si vždy nájde. @Tono tys jaky alkoholik? ze si tak na mol ze netrafíš ani na enter?
Tono Zverejnené 24. August, 2020 Zverejnené 24. August, 2020 Moja zásada je "after five" To si dám denne 2 poháre vína. Inak by som sa asi do diskusie na tomto fóre nezapojil. Podľa lekárov je to alkoholizmus a mám to uvedené aj v zdravotných záznamoch. 1
electric blue Zverejnené 24. August, 2020 Zverejnené 24. August, 2020 a nie je alholizmus nadmerné uzívanie alkoholu?
Tono Zverejnené 24. August, 2020 Zverejnené 24. August, 2020 Nie je podstatné množstvo. Pre mozog sú dôležité endorfíny. Tie "odmeňujú" človeka. Optimisti tvrdia, že svet je krásny. No na zmenu ich postoja by stačilo znížiť im hladinu endorfínov. Je to iba chémia a inteligencia je schopnosť, ako dať chémii ušľachiteľnejšú formu. Podobne ako v sexe, kde "láska" dáva rytmickým kopulačným pohybom poéziu. Inak by bol tento akt komický a navyše dosť nedôstojný. Spájať sa s orgánmi, úzko spojenými s vylučovaním?
electric blue Zverejnené 24. August, 2020 Zverejnené 24. August, 2020 láska je len zámienka, aby ludia mohli spolu kefovat bez vyčitiek svedomia 1
Tono Zverejnené 24. August, 2020 Zverejnené 24. August, 2020 pred hodinou, electric blue napísal: láska je len zámienka, aby ludia mohli spolu kefovat bez vyčitiek svedomia Sexuálny akt je doménou amigdaly. Zapájať do tohoto aktu vyššiu nervovú sústavu je vždy kontraproduktívne. Vyššia nervová sústava sa zapojí obyčajne až po sexe.
electric blue Zverejnené 24. August, 2020 Zverejnené 24. August, 2020 hehe .. zvečša to človek neovplyvní, je to chemická párty
Sniper Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 slimak pije, Tomáš pije, teraz sa Tono prizná, že je alkoholik.. zvrháva sa to tu. Ja som si včera dal 4 pivá, skoro som sa začal dvoriť 19 ročnej čašníčke. Kto tu ešte chlastá???
Tono Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 pred 28 minútami, Sniper napísal: Tono prizná, že je alkoholik.. zvrháva sa to tu. A je to so mnou ešte horšie. K tej diagnóze som prišiel pri návšteve lekára. K predpísaniu tabletiek na tlak som potreboval vyjadrenie internistu. Po 2 hodinách čakania, sestra totiž uprednostňovala pacientov podľa záhadného kľúča, mi tlak stúpol na 200. Lekár sa ma spýtal obligátne otázky, či fajčím, pijem... Bol som z tej čakárne podráždený, tak som mu povedal, že lekári aj tak nevedia liečiť hypertenziu, iba symptómy a nech mi dá papier. To som nemal robiť. Do zdravotných materiálov mi napísal, že som alkoholik a odporúča aj psychiatrické vyšetrenie. Skôr, ako som zabuchol dvere, ešte si neodpustil poznámku, že nechápe, ako som mohol získať VŠ vzdelanie. Tak pozor, čo prezradíte lekárovi. Aj jedno pivo denne vám môže pokaziť kariéru. A hlavne, ak budú zdravotné záznamy v elektronickej forme. 1
Tono Zverejnené 25. August, 2020 Zverejnené 25. August, 2020 pred 10 hodinami, electric blue napísal: hehe .. zvečša to človek neovplyvní, je to chemická párty Spomenul som si na vtip, keď sa do sexu mieša aj vyššia nervová sústava. Čo sa neodporúča hovoriť počas sexu: „Ten plafón by sme už mali vymaľovať.“ 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz