Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nepijem asi tri štvrte roka. prestali mi vyhovovať tie stavy, tak som si povedal, načo si robiť zle.

• Pridať bod 1
Zverejnené

a nestacilo by pit s mierou?
obcas za kalisok domacej pred jedlom, po veceri jedno pivko, cez vikend dve alebo flasticka vina

• Pridať bod 1
Zverejnené

v mojom prípade nie. stačili mi dve štamprle a týždeň som mal mizernú náladu.

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Včera som bol u švagra (sestra pečie dobrý chleba, tak som si bol nabrať). Zostal som tam asi tri hodiny, neviem stratil som pojem o čase. Dnešok je ťažký.

Zverejnené

prečo si robíte zle, deti?
to je otázka aj na doma, ale normálnu odpove´d som na to ešte v živote nedostala....
aj tu maximálne od slimaka, že je alkoholik. to ovšem nie je tá odpoveď... no ništ...

tento rok som ešte nepila alkohol, resp. minulý týždeň som omočila konček jazyka, máme doma nové originál dissarono, a to je mňam... hoci lepšie voňať ako piť :)

Zverejnené

To niekedy nastanú také situácie, že máš nejaký plán a ten sa zaraz zvrtne na niečo úplne iné.

Zverejnené

Ja som  v pondelok,utorok, aj v nedelu nepil. Nie v nedelu som pil pivo. Inak by to nevychadzalo. Obchod otvoreny v sobotu a za noc dvadsat piv nevypijem.

Zverejnené

Hellé to som netušil, že ty si taká alkoholička? Či to je dôsledok karantény?

Zverejnené

nudí sa :)

potomok tu vyhrabal pred časom kdesi nejakú originál slovenskú jablkovicu, a chodí ju už týždne cuckať ako prevenciu... ako povedali bieloruský prezident- najlepšia prevencia je práca a denne stakan vodky :)

no... podľa zvyku som chcela omočiť jazyk, ale to je tak nehorázne hnusné, že... 52 %, ani to nevonia po jablkách. br.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

my si s Flinstonom teraz dáme skoro každý večer pivo na polovicu. teda väčšia polovica pripadne mne. :) Flinstone je grand!

• Pridať bod 1
Zverejnené

alebo ťa chce mať povoľnejšu, mladica :)

asi   :wooops:      :wub:  :eehmm:  :)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené
Citát

Tono
Lenže vy ho v tom skôr podporujete. Tomáš má celkom slušnú schopnosť vyjadrovať sa. A zneužíva ju, aby sa v diskusiách inscenoval vždy do roly obete. Ja som fajčiar a alkoholik. A nepotrebujem diskusiu, v ktorej by som obhajoval dôvody, prečo to nezvládam. Platí to biblické, „Choď a odteraz už nehreš! “ Človek má možnosť voľby a ak nechce, dôvody si vždy nájde.  

@Tono tys jaky alkoholik? ze si tak na mol ze netrafíš ani na enter? :zubiska:

Zverejnené

Moja zásada je "after five" To si dám denne 2 poháre vína. Inak by som sa asi do diskusie na tomto fóre nezapojil. Podľa lekárov je to alkoholizmus a mám to uvedené aj v zdravotných záznamoch.

• No neviem, neviem 1
Zverejnené

a nie je alholizmus nadmerné uzívanie alkoholu? :jump:

Zverejnené

Nie je podstatné množstvo. Pre mozog sú dôležité endorfíny. Tie "odmeňujú" človeka.  Optimisti tvrdia, že svet je krásny. No na zmenu ich postoja by stačilo znížiť im hladinu endorfínov. Je to iba chémia a inteligencia je schopnosť, ako dať chémii ušľachiteľnejšú formu. Podobne ako v sexe, kde "láska" dáva rytmickým kopulačným pohybom poéziu. Inak by bol tento akt komický a navyše dosť nedôstojný.  Spájať sa s orgánmi, úzko spojenými s vylučovaním?

Zverejnené

láska je len zámienka, aby ludia mohli spolu kefovat bez vyčitiek svedomia 

• Pridať bod 1
Zverejnené
pred hodinou, electric blue napísal:

láska je len zámienka, aby ludia mohli spolu kefovat bez vyčitiek svedomia 

Sexuálny akt je doménou amigdaly. Zapájať do tohoto aktu vyššiu nervovú sústavu je vždy kontraproduktívne. Vyššia nervová sústava sa zapojí obyčajne až po sexe. 

Zverejnené

hehe .. zvečša to človek neovplyvní, je to chemická párty 

Zverejnené

slimak pije, Tomáš pije, teraz sa Tono prizná, že je alkoholik.. zvrháva sa to tu. Ja som si včera dal 4 pivá, skoro som sa začal dvoriť 19 ročnej čašníčke. Kto tu ešte chlastá???

Zverejnené
pred 28 minútami, Sniper napísal:

Tono prizná, že je alkoholik.. zvrháva sa to tu. 

A je to so mnou ešte horšie. K tej diagnóze som prišiel pri návšteve lekára. K predpísaniu tabletiek na tlak som potreboval vyjadrenie internistu. Po 2 hodinách čakania, sestra totiž uprednostňovala pacientov podľa záhadného kľúča, mi tlak stúpol na 200. Lekár sa ma spýtal obligátne otázky, či fajčím, pijem... Bol som z tej čakárne podráždený, tak som mu povedal, že lekári aj tak nevedia liečiť hypertenziu, iba symptómy a nech mi dá papier. To som nemal robiť. Do zdravotných materiálov mi napísal, že som alkoholik a odporúča aj psychiatrické vyšetrenie. Skôr, ako som zabuchol dvere, ešte si neodpustil poznámku, že nechápe, ako som mohol získať VŠ vzdelanie. Tak pozor, čo prezradíte lekárovi. Aj jedno pivo denne vám môže pokaziť kariéru. A hlavne, ak budú zdravotné záznamy v elektronickej forme.

• No neviem, neviem 1
Zverejnené
pred 10 hodinami, electric blue napísal:

hehe .. zvečša to človek neovplyvní, je to chemická párty 

Spomenul som si na vtip, keď sa do sexu mieša aj vyššia nervová sústava.

Čo sa neodporúča hovoriť počas sexu: „Ten plafón by sme už mali vymaľovať.“

• Haha 2

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov