Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

čo nechápem, lebo chuť sa spája síce s príjemnými pocitmi, ale aj na druhý deň ... :hmmm:

Noo, to tiez neplati 100%, mne napr. chutia pikantne jedla, ale na druhy den to tiez vacsinou lutujem :D

A aby som nebol offtopic, tiez som si cez studentske casy uzil vseliake divoke opijase, s alkoholom co mozno najnizsej kvality. Standard bola kopaniciarska slivovica s tesco colou. Vtedy to islo, clovek sa vecer lacne zabavil a rano stacila nejaka dobra tuha strava a telo bolo ok. Teraz sa z obcasnej "tuhsej party" spamatavam aj 2 dni, a to com som vypil vtedy, by som teraz ani do ust nedal :D V podstate nemam na tvrde uz ani chut a radsej si dam kvalitne vino, pivo, ci medovinku (a to jedine trnavsku apimed). Jedinym hriechom z minulosti ostava pepermintak :D V bare sa mi hromadie vseliake slivo/hrusko a ine ice, co som za roky podostaval k sviatkom a neviem co s tym.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Noo, to tiez neplati 100%, mne napr. chutia pikantne jedla, ale na druhy den to tiez vacsinou lutujem :D

... V bare sa mi hromadie vseliake slivo/hrusko a ine ice, co som za roky podostaval k sviatkom a neviem co s tym.

veď to môžeš použiť ako domáci liek:

* ako dezinfekciu v prípade porezania či na odreniny.

* Iste to oceníš aj ako prvú pomoc, ked ťa bude bolieť ucho: za lyžičku bieleho alkoholu (slivo-hruško-či iná ---vica) + za lyžičku octu do 1,5 - 2 dl vody, namočíš v tom dlhý pás gázy a nacpeš si to do ucha a necháš tam niekoľko hodín.

* A tiež ako prvá pomoc pri začínajúcej hnačke (nie vždy, ale dosť často zaberie).

:oook:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Alkoholom sa problémy nevyriešia................ale ani malinovkou.......... :ontopic: :P :smile2:

Zverejnené

... čo ale vážne nemusí vždy platiť ... záleží od toho, aký problém chceš riešiť ...

podľa mojej babičky hlt borovičky napraví žalúdok a zastaví hnačku, tradičná klasická krčmová malinovka pomôže pri problémoch opačných ... :smile2:

Zverejnené

Ak by neexistoval alkohol, tak kopec mužov by bolo slobodných. :nesmut: :nalicko:

Zverejnené

A mega kopy najštastnejších samcov. :bicyklista: :priatelia:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Ja ze kto to sakra chlasta, ale mam pred sebou panaka metaxy, tak som radsej ticho...

Zverejnené

metaxa sa nepije, metaxa sa blije :P

ked uz hnede, tak "Tulamorka" alebo stary dobry Jack Daniels

// & karibske rumy, pochopitelne...

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

neviem si predstaviť, komu len môže v tomto pekle chutiť iný alkohol - keď už musí byť alkohol - ako pivo. Teraz je pivečko hneď po vode najlepšie na ten smäd.

Zverejnené

noo, ani to víno s vodou ešte nemusí lepiť hubu, ale medovina by - aspoň pre mňa - bola fajn hocikedy inokedy, teraz by mi to prilepilo jazyk k podnebiu.

Zverejnené

A to môže byť pre mnohých problem...tam maju totiž už prilepený chrup :):):)

Zverejnené

noo, ani to víno s vodou ešte nemusí lepiť hubu, ale medovina by - aspoň pre mňa - bola fajn hocikedy inokedy, teraz by mi to prilepilo jazyk k podnebiu.

Dobra medovina nelepi ;)

Zverejnené

ha, v sobotu vecer sme varili na ohni asi 6 litrov grogu :D :D :D

Zverejnené

D´Ady: uff, vám asi nebolo dosť teplo. Čo máš predkov z oblasti rovníka???!!!

v sobotu sme absolvovali megaoslavu - gardenparty, bez kvapky alkoholu, zato bol k dispozícii bazén na schladenie, a nikomu ten alkohol nechýbal, nálada super, veselo bolo, všetko jaksapatrí. jediné, čo mohlo vzdialene pripomínať alkohol, bol detský šapmus. :drink:

zato včera sme boli navštíviť svokru, naliala nám nejaký likér, také to "babské pití", jeden ten kalíštek celkom stačil.

Zverejnené

nie, len sme nemali co robit s par flaskami rumu...

a uz nam dochadzalo pivo a borovicka :P

Zverejnené

:) už chýbala len slivka  :P

Borovička, slivka, rum, všetko mi to...

Borovička, slivka, rum,
všetko mi to ide na rozum.
Pivo pijem každý deň,

ja ho skrátka milujem.

Ten pocit, keď si opitý,
každý ti ho závidí.
Hlava sa točí navôkol,
len aby si nezmokol.

Alkohol, mám ťa rád.
Alkohol, poď sa hrať.
Alkohol, ja ťa milujem.
Alkohol, ja si ťa vypijem.

Máš skvelé nápady a pocity,
keď si fajne opitý.
Nemáš žiadne zábrany,
si u každého vítaný.

Zaplaťme si ďalšie poldeci,
veď to vôbec nie je od veci.
Piješ stále viac a viac,
na pár vecí zabúdaš.

Alkohol, mám ťa rád.
Alkohol, poď sa hrať.
Alkohol, ja ťa milujem.
Alkohol, ja si ťa vypijem.

A už si úplne ožratý.
Už si totál na mraky.
Už len padáš, nechodíš,
s opilosťou závodíš.

Dajme si hneď Pepsi,
k tomu dáke keksy.
Doma musím triezvy byť,
záchod doma nechcem myť.

Alkohol, mám ťa rád.
Alkohol, poď sa hrať.
Alkohol, ja ťa milujem.
Alkohol, hneď si ťa vypijem.

Opica je potom skvelá,
vypili sme zrejme veľa.
Celé ráno preležíš,
na záchod občas pobežíš.

Ale ten pocit stojí za to.
Milujem ťa, moje zlato.
Alkohol, mám ťa rád.
Alkohol, poď sa hrať.

Zdroj: http://vtipy.4ever.sk/najnovsie/vtipy/stranka-21/#3799

Zverejnené

dnes som uz preberavy papluh,  ale je neuveritelne  aku ma moj zaludok pamat.  Pri citani darkmana som si spomenul na studentske casy a ze to uz je riadny cas a dvihol sa mi zaludok :)

Kto si pamata malagelo z drogerie a jablcak zo zelovocu asi tusi :) 

Zverejnené

hriechy mládí človeka zvyčajne dostihnú, tyso, čo sa dá robiť  :)

s alkoholom som na tom tak, ako všeobecne s pivom - možno ma alkohol má rád, ale ja nemám rada alkohol ...

nemôžem povedať, že som abstinent - to nie som.

ale jednoducho nepijem alkohol ... lepšie povedané niekedy prejdú aj dva roky, a zistím, že som si nepripila už na tretí nový rok a dva roky som nepila alkohol, žiadny ...

alebo je náhodou doma skvelé tokajské víno, z ktorého si vypijem pol pohára, a o týždeň zasa, možno, a možno nie ... alebo je doma skvelé disaronno, z ktorého si líznem len tak, pre tú fantastickú vôňu ...

pri posedení kdesi s kamarátmi som zvyčajne  presedela do rána pri jednom do nekonečna riedenom striku, lebo sa mi nežiadalo viac, jednoducho ... alebo keď náhodou niekde som pri nejakom slávnostnejšom stolovaní, kdesi v spoločnosti v nejakom podniku, dám si jeden jim beam ...

čo je asi tak raz za pár rokov. a podobne.

čiže nemôžem povedať ani len to, že pijem "príležitostne", lebo to tak nie je ... a nie som abstinent, lebo ani to nie je pravda. len jednoducho nepijem, nechýba mi a nežiada sa

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov