Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Precitat a pochopit dve rozdielne cinnosti a kazda vyzaduje iny sposob rozmyslania :)

Tak toto je elfant "hlboka" myslienka, ze by aj Socrates mal co robit.

A chcel si pravdepodobne napisat, ze:

Precitat a pochopit su dve rozdielne cinnosti

• Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ježišmária to bola noc. A teraz na celý deň do školy, skúška, prezentácia...

Zverejnené

tak alkohol je metla ľudstva, nesnaž sa ju prekonať, len musíš sa naučiť s ňou žiť..

Zverejnené

podla vsetkeho este stale patrim do kategorie prostych konzumentov, nastastie :-)

pokial si dobre pamatam, tak slepi svadobcania, ktori sa napili dobrej palenocky, co doniesol svagor zelezniciar sa zvycajne grupovali na vychode.

Dodnes sa traduje na zeleznici historka o tom, ako zelezniciari v Ciernej vybabrali s prepravcom, ktory si myslel ze ked oznaci cisternu ako metylalkohol, tak oni nepridu na to, ze je tam dobra palenka.

asi ano, urcite sa na vychode par takych vyskytuje, ale ja zase poznam par takych zelezniciarov, co si vylievali z vagona zvysky fajnovej palenky, po ktorej sa krasne slepne a ti byvaju na Zahori (eee, jeden z nich bol manzel maminej sesternice) takze to zase nie je vyslovene vychodniarska specialita... myslim, ze alkohol (jeho nadmerna konzumacia) je problem, a to problem kdekolvek na SK a nie len na SK...

Zverejnené

kto má ale problémy zo spánkom by mal piť červené víno / obsahuje hormón mladosti - spánku melatonín / :D

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

"Vedci potom skúmali, čo spôsobuje chuť na alkohol. Zistili, že odmietnutí samci mali v mozgu menej látky neuropeptid F, kým u uspokojených to bolo naopak.

Práve táto látka podľa nich spôsobuje chuť na alkohol."

tak už vieme, kde je príčina alkoholizmu na slovensku :)

http://veda.sme.sk/c...-alkoholom.html

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Zmena zivotneho stylu.

Od dnes prestavam a sa musim rozlucit s alkoholom aj cigaretami. Ci sa mi to podari? Ak chcem do konca roka usetrit 2000 eur ina cesta nieje. Ci chcem? Ak to nedokazem teraz tak nikdy. A je to nutne aj pre buducnost(splatky uveru - aj ked zena si nenajde robotu a je mi to jedno). Ci chcem?, chcem sa pokusit si postavit dom. Chcem skusit postavit si dom - svojpomocne. vyzva je postavit si dom a sam. Nie na kluc ci niekomu to dat postavit, chcem si to spravit sam. Casu mam a chcem robit. Peniaze budu aspon na rok roboty isto. Do roka to bude. Do roka buduceho roka(teda 2014). Viac tomu nehodlam venovat cas. Ak to nevyjde? Vyjde to . Ina moznost nieje pre mna schodna.

Zverejnené

silné rozhodnutie.

obidvoch závislostí / alebo dvoch silných / sa zbaviť naraz chce hodne sily a vôle.

je nás tu zopár, ktorí sme sa zbavili po jednej závislosti, prípadne postupne, dve naraz neviem či niekto skúsil, možno sa teraz dozvieme, nakoľko a ako to ide - s veľkým cieľom pred sebou a nejakou nenáročnou náhradou možno áno ... možno niekto aj skúsil a poradí, či a ako dokázal ...

zostáva nám držať ti palce ...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Jaj bože toto bola noc, to je tak keď s Harbingerom večer v Tescu kúpime flaše a potom to ide samé až do rána :zubiska: boha ďalšia prebdená noc :D

Zverejnené

Ak dam magistra... hanbim sa, ale pojdem do kolien. Hmm... alebo si dam riadnu whiskey. Naposledy velmi chutila. :w00t: Ale do tych kolien ist nemusim... ale whiskey bude! Rozhodnute.

Zverejnené

Zmena zivotneho stylu.

Od dnes prestavam a sa musim rozlucit s alkoholom aj cigaretami. Ci sa mi to podari? Ak chcem do konca roka usetrit 2000 eur ina cesta nieje. Ci chcem? Ak to nedokazem teraz tak nikdy. A je to nutne aj pre buducnost(splatky uveru - aj ked zena si nenajde robotu a je mi to jedno). Ci chcem?, chcem sa pokusit si postavit dom. Chcem skusit postavit si dom - svojpomocne. vyzva je postavit si dom a sam. Nie na kluc ci niekomu to dat postavit, chcem si to spravit sam. Casu mam a chcem robit. Peniaze budu aspon na rok roboty isto. Do roka to bude. Do roka buduceho roka(teda 2014). Viac tomu nehodlam venovat cas. Ak to nevyjde? Vyjde to . Ina moznost nieje pre mna schodna.

Tak ako ti to ide bez alkoholu? :zubiska:
  • Pridať bod 2
Zverejnené

naposledy som pila na zraze v Banskej Bystrici gin, a hrušku dobre bolo, ale na druhý deň hlava bolela a ešte ďalší.

Zverejnené

Tak ako ti to ide bez alkoholu? :zubiska:

hm. myslím, že moc nejde, aspoň teda voľaktorý deň stopro viem, že bol na na balkóne či v okne fajčiť, takže fajčenie, teda nefajčenie je pasé ... a tie dve veci sa spájali :)

stále si myslím, že to nie je ani trochu také ako toť záhoráci hovoria "hups na krávu už je tele"

teda nebyť tých záhorákov, rozhodne mám o hodne chudobnejší slovník, všímate ? ale záhorácke víno neeepijem, nene :)

Zverejnené

Ups, teraz v noci bolo po čase trochu viac alkoholu ako väčšinou....

• Pridať bod 1
Zverejnené

bola oslava? :) je to milé, ak chlap povie, že Ups, .. "toľko áno, ale toľko už radšej nieee ...."

ja si dám denne pohár červeného vína :drink:

Zverejnené

Ani nie, len som sa zišiel s dvoma kamošmi, dávno sme boli tak v "trojke"...ja som ani nemal v pláne si tak viacej vypiť, no niekedy sú plány zbytočné,hah :)

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

Toto keby sa zaviedlo u nás, tak by viseli dve tretiny republiky.

... :) ... :lol: Budem odvazna a poviem, ze cele Slovensko by zmizlo z povrchu zeme. Nakoniec, za pitie alkoholu sa povazuje aj stamprlik raz za cas, ci vajecny liker pre deturence, nie?

Zverejnené

No tak bude bičovaný do konca života :D Také bičovanie to tiež nie je sranda, pár úderov a riť bude mať ako veterný mlyn, to potom človek musí mesiac spávať na bruchu a stravovať sa po stojačky.

Zverejnené

ja si dnes dám omšové víno, je dnes sviatok Petra Pavla u nás v Bardejove bude agapé (bola to večerná slávnosť u prvých kresťanov spojená s bohoslužbami. Na dôkaz lásky, jednoty a vzájomnej pomoci stolovali spolu bohatí aj chudobní kresťania.

V kresťanskej teológii je agapé všeobecnou Božou láskou, alebo len Božou láskou k človeku.) keby ste nevedeli čo to je. :)

Zverejnené

Tento týždeň nehjak veľa pijem. Plus lieky. Nič moc.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov