Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

chrust podľa toho čo čítam aké máš doma tuhô tak nebudeš moc ďaleko :lol:

Zverejnené

:) chrust skôr som myslel že kde konkrétnejšie :lol: že by sme došli na degustáciu :)

Zverejnené

Ijha... tuším ste chlapi začali vetriť .Dúfam,že nemáte odborný výcvik,lebo inak je po vtákach :lol:

Zverejnené

Ja pijem, doma len vinko a pivo, a tiez myslim ze teraz mam doma plno palenky. Ale mne to samemu pit nechuti. Ale sem tam sa urvem a nieco zmizne. :lol:

Zverejnené

zisťujem, že poslednú dobu mávam druhý deň po opici nechutnú depresiu, ktorá sa niekedy natiahne aj na dlhšie obdobie. Divné je pri tom to, že nejde o takú tú klasickú depku "týždeň budem chodiť po kanáloch", v podstate na ňu nie je dôvod, lebo sa celkem držím a už veľmi nevyvádzam, takmer vždy si všetko pamätám, nespievam... Dosť som tým vyvedená z miery, cítim sa jak na drogách porád...

hm, a to nepijem už tvrdé, ani značky piva medzi sebou nemiešam :lol:

Zverejnené

Veď to.

Ten alkohol je dosť o zmene myslenia.

Ja som si poopičné depky vysvetľoval tým,že pokiaľ je v eufórii hladina nálady vysoko,tak po vytriezvení je deficit "hormónu šťastia".Niečo ako zákon o zachovaní energie.

Niečo za niečo :lol:

Zverejnené

veď práve totok, že ja som si vždy myslela, že alkohol je v tomto relatívne neškodný - prežijem si svoje fyzické peklo nasledujúci deň a tým to skončilo... ale sakra, niečo sa začína kaziť...

Zverejnené

Zrejme Ti začala blikať niejaká kontrolka :)

Ja som sa na chlast vyprdol,keď som zistil,že mi viac berie ako dáva :lol: .........síce som sám seba dlho,predlho presviedčal o opaku,ale nakoniec som skúsil nepiť a nemôžem si to vynachváliť :)

Zverejnené

Tak našťastie mne žiadna kontrolka nebliká, ale skoro všetok alkohol mi začína zapáchať :lol: .

Zverejnené

nu nevim, bijou, to uz aj vyzera ako zavislost :lol: ako keby tvoje bolo tak navyknute na ten alkohol, ze ked tu nie je a si triezva, tak amen panna s tym a uz si uplne v depresii....

Zverejnené

nemyslím, že je to so mnou také tragické, šak už skoro vôbec nepijem (v porovnaní so starými zlatými časmi by sa dalo povedať, že vôbec ani trochu :-p)

a čím menej a čím menej často pijem, tým mám horšiu depresiu

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

stretavka po piatich rokoch .. mam svoj osobny Hangover - nepametam ale zhola nic a vsetci mi vravia, co som robil .. napriklad som videl fotku ako o stvrtej rano lezim spoluziakovi na kolenach .. boha :lol:

Zverejnené

počkaj keď vytriezvieš :lol: to budeš písať že ta bolí hlava :)

Zverejnené

ak si to ešte uvedomujeme že to je veľa je dobre ... v momente keď budeme vravieť že šak to je málo bude problém :lol:

Zverejnené

tak uz som pochopil vodkad vitr foukal - vzal som liter vodky, vypili sme ho dvaja + par ludi si dalo poldeco, a ked liter dosiel, spoluziacka vzala dalsi liter a podla doveryhodneho zdroja som sa s nim skamaratil :lol:

inak vraj som o piatej rano zobudil celu chatu sablenim za sprievodu zvukov, ake vydava nadrzany jelen v ruji .. esteze dalsie stretko je az za 5 rokov

Zverejnené

aby rok neprešiel úplne nealkoholicky, mala som deci ružového talianskeho vína včera :lol: ... polovicu som vypila, druhú polovicu som riedila dovtedy, kým vyzeralo ako citrónová malinovka :)

Zverejnené

:lol: a to sa vztahuje na ten prechod alebo na cely rok?

Zverejnené

aby rok neprešiel úplne nealkoholicky, mala som deci ružového talianskeho vína včera

ehm. celý minulý rok :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

dnes sa tu fotilo na jednu reklamu kdečo, diétujem a neodolala som čokoláde, to je na zabití, fackala by som sa,

ale okrem toho aj "sklenka fernetu" ...

tú som si hrdinsky zobrala na starosť, že teda tento rok som ešte nepila alkohol žiadny, tak aspoň trochu ...

pasujem sa s ním tu od pol ôsmej večera, priniesla som si na pomoc už aj minerálku, aj dve, a z fernetu neubudlo ... :lol:

taký som ja píč :) :) hm. som vôbec slovák ?! ;)

Zverejnené

Si game,a takou ostan,moja,co tam po tradiciach.. :lol: ja alkohol nesmiem,kvoli tone liekov,co furt do seba tlacim,ja mozem byt "oviata" aj z toho,ak prezeniem "davku"...som slovak? Nie! Som mala bosorka :)

Zverejnené

taký som ja píč :lol: :)

Tak takúto sebakritiku od ženy som ešte nečítal...

Ja si dnes možno čosi vypijem, s mladou ideme čosi oslavovať...

Zverejnené

po tom, ako som na univerzitnej Superstar vypila pár pív a víno si myslím, že už by som nemala piť ani len to pivo a víno. asi radšej ostanem verná kofole ... alkohol mi nerobí dobre :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov