Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Oslavujeme svokrovu šesťdesiatku, ježisi ale ja som už hádam aj ožratý hehe

Zverejnené

No ja budem dneska tiež opitý. Dúfam že až ožratý nebudem...................

Zverejnené

uz styri mesiace som nemal ani len poharik..a vobec mi to nechyba..dokonca sa z toho tesim :lol:

Zverejnené

viem ze to vyznie tak blbo "uz 4 mesiace som cisty" :):lol: ale tak to voobec nieje..ani pred tym som to neprehanal..sem tam som si vypil..ale zrazu som zo dna na den povedal ze uz pit netreba..a ono to funguje :)

Zverejnené

Ja som včera pil fínsku vodku. No to bolo kvalita pitie.

Zverejnené

Včera som si dal dve pivká a tak mi je celý deň zle, čím ďalej mi je z menšieho množstva alkoholu zle. Už mi to ani nechutí, na to treba aj dobrú spoločnosť aby sa mi chcelo dať si nejaký ten aperitív. Ale zasa keď je dobrá partia tak načo alkohol

Zverejnené

Nie tak úplne. Je to približne ako z ohňom. Dobrý sluha ale zlý pán. Ak sa človek kontroluje, tak prečo by to malo byť zrovna svinstvo.

Zverejnené

Aha no ja som v sobotu viacej prepil a v podstate sa neopil.

Zverejnené

Môj postoj k alkoholu je asi takýto.

Vezmem pol litra demänovky na rybačku s bratmi a po dvoch dňoch ešte donesiem zvyšok domov.

:lol:

Zverejnené

Správne Sani...pretože priorita je rybačka a keď sa naleje kalíšťok "popri tom" -móóóže byt...

Ale pokiaľ je pitie ako hlavný program dňa a potom sa ešte niekde chváliť, aký som bol nacenganý - tak to snaj nie...

Všetko je...o motíve....o momentálnom duševnom rozpoložení...o konštelácii hviezd a prítomných "spolubesedníkoch"...však kto chce piť, dôvod sa vždy nájde...

Takže - :lol: vždy s mierou...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Včera sme mali z firmy akciu. Pôvodne som chcel byť len do nejakej desiatej lebo doobeda som robil v záhrade, takže som bol dosť unavený, nakoniec som išiel domov o pol štvrtej nadránom.

Teraz píšem spôsobom že pred monitorom viac ležím ako sedím, pravou rukou si podopieram hlavu a ľavou ťukám do klávesnice ako ďateľ.. To hovorí samo za seba.

Zverejnené

Do riti mne je zle. Po včerajšku som abstinent. Šampanské, biele víno (dosť veľa), borovička, Džim bim. Teda aspoň to si pamätám.

Od rána som zjedol jednu mandarínku a vypil trochu vody. Furt mi čosi leží v žalúdku, našťastie som sa bol trochu vyšabliť, bolo to trochu od krvi, ale snáď to nebolo zo žalúdka.

Zverejnené

To so vravím aj ja že už budem abstinent ale dajako to neviem dodržať ................. ale našťastie takto zle mi bolo naposledy dakedy / už ani neviem / , ale som zvedavý na sobotu, to asi bude odvaz .............

Zverejnené

Páni,prešiel som si tým,čím aj vy teraz prechádzate a je to ťažká tortúra :lol: .Je o to ťažšia,že si ju spôsobujeme sami :) .

Ten deň "po" nestojí za nič a je ho škoda ............. nikto nám ho nevráti,ani nenahradí.A je ho škoda :)

Takže - jak sme hovorievali za študentských liet:"Vzhúru do bezvědomí...." ;)

Zverejnené

pred tyzdnom /uprostred tyzdna/ som absolvovala Mikulas Summer Party... a kedze som sla len decentne, lebo na druhy den som sla do prace a robit platby :) tak som dala len dve varene vinka, a kamos to zaklincoval miesanym drinkom /francuzakom ... ktory sa odvazil mi kupit az ked odisiel moj drahy :) / ... zrazu mi nohy otazeli, ocka prizmurili, usmev zvacsil, a paaani, ani domov sa mi nechcelo ist ;)

strasne dlho som nemala v sebe nejake alko..a nejak ma to zmohlo

a to ma buduci tyzden cakaju perne dni ... streda - predvianocna sukromna company party ... stvrtok Vieden ... piatok chata ... sobota nedela skola :lol:

ehm

Zverejnené

zajtra mame timovu spontannu vianocnu veceru a bol som ukecany nech idem bez auta, takze si po dlhej dobe vypijem vinko vonku :) som zvedavy co to so mnou porobi :lol:

Zverejnené

Takže mal som firemný večierok, no to bol odvaz jak hovado ................ víno sme mali zadarmo, za tvrdý alkohol sme museli platiť čiže sme pili víno, no na druhý deň mi bolo všelijako, a to z viacerých dôvodov.

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Mne sa v poslednej dobe "darí" v tom zmysle,že sa mi mnoho ľudí revanžuje prezentom v podobe fľašky tvrdého chľastu :lol:

Nakoľko nepijem,tak mám doma asi 8 fliaš kvalitnej slopanice (bošácka sl.,myjavská domáca sl.,balantainka...).

Zverejnené

V tejto súvislosti je to veru až neuveriteľné,ale tuto na Slovensku :lol: :) :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov