Sniper Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 Oslavujeme svokrovu šesťdesiatku, ježisi ale ja som už hádam aj ožratý hehe
lopata555 Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 No ja budem dneska tiež opitý. Dúfam že až ožratý nebudem...................
Tom182 Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 uz styri mesiace som nemal ani len poharik..a vobec mi to nechyba..dokonca sa z toho tesim :lol:
Sniper Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 Píšeš ako bývalý polepšený alkoholik :lol:
Tom182 Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 viem ze to vyznie tak blbo "uz 4 mesiace som cisty" :):lol: ale tak to voobec nieje..ani pred tym som to neprehanal..sem tam som si vypil..ale zrazu som zo dna na den povedal ze uz pit netreba..a ono to funguje :)
RoSo Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 Vobec to neznie blbo. Ja som "cisty" uz niekolko rokov.
lopata555 Zverejnené 19. Október, 2008 Zverejnené 19. Október, 2008 Ja som včera pil fínsku vodku. No to bolo kvalita pitie.
phersu Zverejnené 19. Október, 2008 Zverejnené 19. Október, 2008 Včera som si dal dve pivká a tak mi je celý deň zle, čím ďalej mi je z menšieho množstva alkoholu zle. Už mi to ani nechutí, na to treba aj dobrú spoločnosť aby sa mi chcelo dať si nejaký ten aperitív. Ale zasa keď je dobrá partia tak načo alkohol
Nokia Zverejnené 19. Október, 2008 Zverejnené 19. Október, 2008 hmm vcera som popil trosku cuba libre, vyborny drink :lol:
lopata555 Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 Nie tak úplne. Je to približne ako z ohňom. Dobrý sluha ale zlý pán. Ak sa človek kontroluje, tak prečo by to malo byť zrovna svinstvo.
Bijou Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 písala som to na základe sobotňajšej noci
lopata555 Zverejnené 21. Október, 2008 Zverejnené 21. Október, 2008 Aha no ja som v sobotu viacej prepil a v podstate sa neopil.
sani Zverejnené 21. Október, 2008 Zverejnené 21. Október, 2008 Môj postoj k alkoholu je asi takýto.Vezmem pol litra demänovky na rybačku s bratmi a po dvoch dňoch ešte donesiem zvyšok domov. :lol:
Ronja Zverejnené 21. Október, 2008 Zverejnené 21. Október, 2008 Správne Sani...pretože priorita je rybačka a keď sa naleje kalíšťok "popri tom" -móóóže byt...Ale pokiaľ je pitie ako hlavný program dňa a potom sa ešte niekde chváliť, aký som bol nacenganý - tak to snaj nie...Všetko je...o motíve....o momentálnom duševnom rozpoložení...o konštelácii hviezd a prítomných "spolubesedníkoch"...však kto chce piť, dôvod sa vždy nájde...Takže - :lol: vždy s mierou...
Sniper Zverejnené 5. December, 2008 Zverejnené 5. December, 2008 Včera sme mali z firmy akciu. Pôvodne som chcel byť len do nejakej desiatej lebo doobeda som robil v záhrade, takže som bol dosť unavený, nakoniec som išiel domov o pol štvrtej nadránom.Teraz píšem spôsobom že pred monitorom viac ležím ako sedím, pravou rukou si podopieram hlavu a ľavou ťukám do klávesnice ako ďateľ.. To hovorí samo za seba.
Sniper Zverejnené 5. December, 2008 Zverejnené 5. December, 2008 Do riti mne je zle. Po včerajšku som abstinent. Šampanské, biele víno (dosť veľa), borovička, Džim bim. Teda aspoň to si pamätám.Od rána som zjedol jednu mandarínku a vypil trochu vody. Furt mi čosi leží v žalúdku, našťastie som sa bol trochu vyšabliť, bolo to trochu od krvi, ale snáď to nebolo zo žalúdka.
lopata555 Zverejnené 5. December, 2008 Zverejnené 5. December, 2008 To so vravím aj ja že už budem abstinent ale dajako to neviem dodržať ................. ale našťastie takto zle mi bolo naposledy dakedy / už ani neviem / , ale som zvedavý na sobotu, to asi bude odvaz .............
chrust Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 Páni,prešiel som si tým,čím aj vy teraz prechádzate a je to ťažká tortúra :lol: .Je o to ťažšia,že si ju spôsobujeme sami :) .Ten deň "po" nestojí za nič a je ho škoda ............. nikto nám ho nevráti,ani nenahradí.A je ho škoda :) Takže - jak sme hovorievali za študentských liet:"Vzhúru do bezvědomí...." ;)
doll Zverejnené 9. December, 2008 Zverejnené 9. December, 2008 pred tyzdnom /uprostred tyzdna/ som absolvovala Mikulas Summer Party... a kedze som sla len decentne, lebo na druhy den som sla do prace a robit platby :) tak som dala len dve varene vinka, a kamos to zaklincoval miesanym drinkom /francuzakom ... ktory sa odvazil mi kupit az ked odisiel moj drahy :) / ... zrazu mi nohy otazeli, ocka prizmurili, usmev zvacsil, a paaani, ani domov sa mi nechcelo ist ;) strasne dlho som nemala v sebe nejake alko..a nejak ma to zmohlo a to ma buduci tyzden cakaju perne dni ... streda - predvianocna sukromna company party ... stvrtok Vieden ... piatok chata ... sobota nedela skola :lol: ehm
Nokia Zverejnené 9. December, 2008 Zverejnené 9. December, 2008 zajtra mame timovu spontannu vianocnu veceru a bol som ukecany nech idem bez auta, takze si po dlhej dobe vypijem vinko vonku :) som zvedavy co to so mnou porobi :lol:
lopata555 Zverejnené 15. December, 2008 Zverejnené 15. December, 2008 Takže mal som firemný večierok, no to bol odvaz jak hovado ................ víno sme mali zadarmo, za tvrdý alkohol sme museli platiť čiže sme pili víno, no na druhý deň mi bolo všelijako, a to z viacerých dôvodov.
chrust Zverejnené 20. Jún, 2009 Zverejnené 20. Jún, 2009 Mne sa v poslednej dobe "darí" v tom zmysle,že sa mi mnoho ľudí revanžuje prezentom v podobe fľašky tvrdého chľastu :lol: Nakoľko nepijem,tak mám doma asi 8 fliaš kvalitnej slopanice (bošácka sl.,myjavská domáca sl.,balantainka...).
chrust Zverejnené 20. Jún, 2009 Zverejnené 20. Jún, 2009 V tejto súvislosti je to veru až neuveriteľné,ale tuto na Slovensku :lol: :) :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz