valcik Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 Pitie je pre hlúpych..ja to skôr vidím opačne - pitie nie je pre hlúpych. :lol: nezastávam každodenné chlastanie do mŕtva, to v žiadnom prípade. sám pijem alkohol zriedkavo a po troškách. ak by však prišiel nejaký zákaz, prohibícia, pokúsil by som sa variť vlastné pivo a dokonca by som za ním v lete i cestoval za hranice, Morava je odtiaľto kúsok. myslím, že alkohol v rozumnom množstve neuškodí, treba sa len vedieť ovládať. a neľutujem ani pár zážitkov, ktoré som mal keď to vypité množstvo už rozumné nebolo. : ) je mi však jasné, že v mnohých prípadoch narobí opitý človek veľkú paseku, často kvôli tomu trpia i rodiny, pitie alkoholu neobhajujem ani nepropagujem, zákaz jeho predaja však podľa mňa nie je riešením.
abe Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 Pitie je pre hlúpych.. Toto absolutne ale absulutne nechapem. Ved ak si vipijes a si potom sprosty, tak nepi. Ale aby bol hlupy kazdy co si nieco da,tak to je moc.
Nokia Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 akurat predvcerom som cital zaujimavy komentarchmel z piva, konkretne nejaka latka z chmelu sposobuje odumieranie mozgovych buniek, preto notoricki pijani piva postupne osprostievaju :lol:
arwiel Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 pred Veľkou nocou mi písala spolužiačka: mnoho sčastia s vodoj ili s vodkoj a to som ani netušila, že skončím aj s vodou aj s vodkou :lol: peachvodkou :)
Sniper Zverejnené 11. Apríl, 2008 Zverejnené 11. Apríl, 2008 Zase som u Yellowa. Zase sa otvorila hruškovica... nie, nie... Yellow hovorí že to bola jabĺčkovica. A zase to išlo samé :lol:
weirdo Zverejnené 15. Apríl, 2008 Zverejnené 15. Apríl, 2008 omg, cez vikend budem oslavovat narodeniny .. dzizas, asi si kupim Malibu :D inak minule ma kamarat zdrbal, ze ked prisiel, ja uz som mal 9 poldeci naskok. potom som pil s nim a ked skoncil vecer, stale som mal 9 poldeci naskok. rano som mu referoval, ze co robil :lol:
weirdo Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 nekupil som si malibu, ale dal som si 16 piv a 4 vodky .. a sampano
Bijou Zverejnené 4. Máj, 2008 Zverejnené 4. Máj, 2008 neviem už piť, správam sa ako debil, hanbím sa za seba, budem musieť chodiť kanálmi nejakú dobu... viac ako 5 pív za večer už nechcem ani vidieť... a nekombinujem už víno s vodkou, borovičkou a pivom
Lolisha Zverejnené 4. Máj, 2008 Zverejnené 4. Máj, 2008 ja som zas vcera na hodoch v raci zistila, ze zapijat stikutku vinom sa fakt neoplati :lol: fajna pripitost... :)
Tom182 Zverejnené 4. Máj, 2008 Zverejnené 4. Máj, 2008 pred dvomi dnami som mal "stastie" ochutnat repovicu...fuj bola to taka nechutnost..ze este teraz ma napina len pri myslienke na nu :lol: nikdy viac
nufan Zverejnené 4. Máj, 2008 Zverejnené 4. Máj, 2008 Mne chuti Baylies a sem tam tmavy Gambrinus alebo Radegast. Ostatne patoky nemusim... :lol:
aljak63 Zverejnené 4. Máj, 2008 Zverejnené 4. Máj, 2008 Ja som teraz nedavno (pred 2 dnami) mal 1krat Fragolla vodku (jahodovu) - som nevedel co mam od toho cakat ale veru mi dost chutila - naozaj Fajna! 25% to malo, ale nebolo to az tak moc citit - az potom neskor :lol:
abe Zverejnené 4. Máj, 2008 Zverejnené 4. Máj, 2008 podla mojho sondovania by ho mali mat v Netopieri, co je niekde v Rudlovej (chodim len do pubov, ktore su v centre, toz hodnotit moc nemozem). za jedno (capovane) pivko tam nechas padika, co je podla mna trosku nadpriemerna, ale stale v rozumnych medziach drzana cena. snad aspon ten pub bude za to stat. ak sa tam stavis, hod referencie, mozno raz ukazem bystricanom nieco nove : Takze v Netopieri som bol v piatok. Hoe uuuuplne super, az na to ze neskor uz nemali limetku ale iba citron. Ten kto to pil vie,ze limetka tomu da super chut. Ale aj tak to bolo super. Sice je to dost male ale citili sme sa tam velmi dobre. Obsluha baba a chalan, boli velmi prijemni, urcite tam pojdem vzdy ked budem moct. Weirdo velka vdaka.
Cat the Philosophist Zverejnené 23. Jún, 2008 Zverejnené 23. Jún, 2008 No ako čítam, tak som tu asi jediný abstinujúci element na celom freespace – portáli. :lol: Myslím, že mi zanedlho prischne nálepka Novic – abstinent, nuž ale, čo už so mnou. Na alkohol teda pindať nejdem, ešte by ste mi zlomili labu, ostrihali fúzy, dohrýzli uši a pricvikli chvost medzi dvere. Mne osobne liehové nápoje vôbec nechutia, nelákajú ma, vadí mi chuť etanolu a uprednostňujem jasnú myseľ. Jasné, tí, čo chcú piť alkohol, nech ho pijú (aj vo väčšej miere), je to každého voľba a osobná vec, hoci mne sa k ženám pohár vodky v ruke vôbec nehodí – skôr by som im do ruky strčila nejakú príjemne voňajúcu kvetinu. :) Ale ako vravím, je to každého osobná vec. Mne skôr vadí, keď ma niekto núti piť, hoci dobre vie, že sa mi z vône alkoholu dvíha žalúdok; a potom sa mi, značne rozzúrený a dotknutý, ironicky posmieva, že som moslim a podobné pakoviny, ktorými sa človek oháňa vo chvíli, keď stratí všetky argumenty. Ale aj to sa dá prežiť, horšie je vyrovnať sa s nekontrolovateľným správaním nášho večne opitého suseda, ktorý má nadôvažok aj homosexuálne sklony a vždy, keď je mierne potrundžený, obťažuje cudzích chlapov (medzi inými aj môjho muža) i napriek tomu, že má toho svojho. Ono to znie dosť srandisticky, ale v poslednej dobe je to už skôr na obtiaž. Dokážem uznať, keď má niekto záľubu v dobrom víne, v pive alebo v kvalitných likéroch a pije ich najmä kvôli chuti, môže to byť záľuba ako každá iná, ale v piatkovom rozbíjaní sa – najmä mladých ľudí – zmysel nevidím.
Nokia Zverejnené 23. Jún, 2008 Zverejnené 23. Jún, 2008 Cat neboj, ja som v podstate tiez abstinent :lol:
Andulqa Zverejnené 23. Jún, 2008 Zverejnené 23. Jún, 2008 No ako čítam, tak som tu asi jediný abstinujúci element na celom freespace – portáli. neboj sa nie si tu sama :lol: mne tiez alkohol nechuti, jedine co si obcas dam, aj to len tak symbolicky je nejaky dobry liker :) a uplne s tebou suhlasim, nevidim zmysel v rozbijani sa, ale kazdeho osobna vec :)
phersu Zverejnené 18. Júl, 2008 Zverejnené 18. Júl, 2008 Včera "pár" piviek s kamošmi bolo fest dobre takto som si dlho nepokecal. Záverečná o 23:00 a nás dokázal vyhodiť až o 2:00 :lol:
weirdo Zverejnené 18. Júl, 2008 Zverejnené 18. Júl, 2008 sranda .. som bol na pive za posledne 2 tyzdne len raz, aj to som si dal len par .. inak sme s buchtou stiahli od zaciatku prazdnin 3 vinka .. that's all .. a celkom mi to vyhovuje :lol:
tiborco Zverejnené 18. Júl, 2008 Zverejnené 18. Júl, 2008 No čo sa alkoholu týka, tak dlhodobo abstinujem (kvôli liekom a pod), teda nie žeby som predtým slopal :lol: ...zvykol som si vypiť tak z času na čas...preferujem najmä vodku, whisky (i keď som ju pil tak dvakrát v živote, ale Johnnie Walker je skvelý :) ), dobré vínečko a pivo. :)
Klingonka Zverejnené 18. Júl, 2008 Zverejnené 18. Júl, 2008 Ja tiež alkohol nemusím. Iba nejaký sladký likér alebo čierne pivo ale ozaj iba pár krát za rok. Opicu som v živote nemala.
Lolisha Zverejnené 18. Júl, 2008 Zverejnené 18. Júl, 2008 ja sa nejako neopijam uz zo zasady..prilezitostne som mozno niekedy pripita, ale zas viem, kedy skoncit az na dve vynimky, este asi pred tromi rokmi, ked som na jednej grilovacke brutal mixovala a vtedy buducemu priatelovi(teraz uz byvalemu) , som velmi sikovne spravila monokel :lol: a pred rokom u kamosky na hodoch som zase mixovala :) a celu noc grcala..prvy a dufam posledny raz v zivote inak popijam len striedmo..citrus bud samy alebo bavorak, velmi rada mam dobre vino a pivo len vynimocne..ostatne druhy chlastu podla situacie ale nakolko som teraz uz viac nez mesiac na antibiotikach, tak abstinujem.. a prave v tej najnevhodnejsej dobe vsetkych opekaciek a akcii :)
Bijou Zverejnené 20. Júl, 2008 Zverejnené 20. Júl, 2008 ja by som sa naopak veľmi rada v blízkej dobe poriadne naj..... ako za starých dobrých časov :lol: ale keďže som chorá a všetci sparing-partneri v prdeli za hranicami tak to tak skoro asi nebude :)
Lolisha Zverejnené 29. August, 2008 Zverejnené 29. August, 2008 zistujem, ze v poslednej dobe na mna nejako vobec neposobi alkohol...chlascem a stale ani pripita nie somja uz nechapem :lol: co som si uz ale viackrat vsimla, ked sa mi toci hlava, tak vacsinou je to z vina, to ma najskor vie omamit..fernet alebo pod. ,malokedy ...
phersu Zverejnené 24. September, 2008 Zverejnené 24. September, 2008 jéééžiši dlho som nezažil čo to je opica au moja hlavička a to že si dáme jedno dve pivká, ale nechápem veď som opitý nebol.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz