arwiel Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 v pondelok som bola na skúške, dojdem na privát a spolubývajúca akurát odchádza... ta som šla s ňou... :) o druhej ráno, v mraze, sme spolu ležali na chodníku v blízkosti, asi meter od kláškora... :lol: naša tretia spolubývajúca z nás mala radosť keď ju o pol tretej zobudili dve podnatité dievčatá... ;) a tá opica... :)
weirdo Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 och boze, dneska som to rozmakal. stretol som sa s niektorymi ludmi, ktorych som dlho nevidel a prestal som si davat bacha. dal som 2 medoviny, 2 punce, 1 tequilu, 1 vodku a 6 pifiek. no jo, dobre mi je :lol:
nutrinka Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 neviem prečo v trnave nejak extra nepijem, ale ako náhle prídem domov, tak mám chuť sa ísť totálne a absolútne doraziť :lol: no ale dneska by pár broskýň bodlo
pralinka Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 ja som naposledy pozila alkohol, ked sme boli s partiou na chate, dake maliny, tequily (so skoricou a pomarancom mmm), cervene vinko... zle mi rano nebolo, ale len vdaka mojmu milemu, ktory ma cely vecer zasoboval jednohubkami s klobaskou, aby sa to lepsie vtrebalo :lol:
vanilka Zverejnené 24. December, 2007 Zverejnené 24. December, 2007 Tak, :) upratovač :) , nevieš, že alkohol je metla ľudstva? upratovat sa musi, lebo inak by bol neporiadok :lol:
Bijou Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 ja som pred polhodinou objavila svoj najobľúbenejší alkohol - Vermouth bianco, MŇAM, ježiš, to je aké dobré...prečo som to doteraz nikdy nepila ?
gh0strider Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 naposledy som si dal Henessy. prekvapilo ma aj grecke ouzo, docela chutne.
doll Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 vcera som mala prvy krat sambucu (ci s "K"? ) .. a tie semena (chap kavove zrna) nepresli zubovym sitom, ostali v pohari :lol:a aby nam nebolo zle, pokracovalo sa iba vodkami s dzusmi, plus sem tam nejaky koktail (zazvor, vodka, juice, ci co vsetko tam bolo, ani neviem).. ale bolo fajne, konecne ma hlavena nebolela... nasmiala som sa iba, ked nas barman (no vlastne obsluha pri stole) ignoroval, a vsimla si iba kolegov, od nich prachy bral, od nas ani korunu :)este ze zlozenie partie tvoril aj management :) ... to sa potom lahko pije
weirdo Zverejnené 5. Marec, 2008 Zverejnené 5. Marec, 2008 lol ja som to vcera odpalil zase :lol: 4 piva, 4 rumy, 3 tequily, 6 vodiek s redbullom od 10pm do 3am :)
weirdo Zverejnené 8. Marec, 2008 Zverejnené 8. Marec, 2008 ojojoj .. tento tyzden mam nejaky rozsafny ..vcera 7deci martini, 6 vodiek a prekladane nejakymi pivkami
Bijou Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 alkohol na mňa pôsobí poslednú dobu nejako nezvyčajne stimulujúco... predtým bolo normálne, že po pár pivách bolo jedinou mojou túžbou dostať sa do postele, teraz by som stále tancovala a písala pseudo-úvahy a podobné drísty...
weirdo Zverejnené 12. Marec, 2008 Zverejnené 12. Marec, 2008 ajajaj, tak vcera som to prepiskol s chlastom ... kombinacie vsetkeho mozneho a za tym 2 hambace .. ble. som zvedavy, kolkokrat budem este :lol:
Sniper Zverejnené 19. Marec, 2008 Zverejnené 19. Marec, 2008 Bol som dnes u kamoša pozerať hokej... otvorila sa hruškovica.... no.... a potom to už išlo samé....
abe Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 za tych poslednych 10 dni som vypil cca 40 piv, ale to sa nerata ... dneska som si dal 7 Hoegaardenov, takze som prekonal svoj rekord. Hoe ma 6%, takze je to za jeden a pol piva. krista naraz, to sa bude vstavat zajtraVelmi by som chcel vediet kde kupujes hoegaarden.
weirdo Zverejnené 23. Marec, 2008 Zverejnené 23. Marec, 2008 Velmi by som chcel vediet kde kupujes hoegaarden.konkretne toto bolo v jednej putike v brne :lol:
abe Zverejnené 23. Marec, 2008 Zverejnené 23. Marec, 2008 Aha tak to si ma nepotesil. Ja ze je to niekde v BB. Nie som dako na pivo ale toto zboznujem. Tak nic.
weirdo Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 aha takto :lol: v Brne maju Hoe aj v Tescu, ale 0.33 stoji okolo 30kc, moc sa to neoplati. V BB mozes skusit Bamboo bar, ale tam si to tiez pekne calnes, stoji to 54sk. a to je tusim tiez len flaskove. podla mojho sondovania by ho mali mat v Netopieri, co je niekde v Rudlovej (chodim len do pubov, ktore su v centre, toz hodnotit moc nemozem). za jedno (capovane) pivko tam nechas padika, co je podla mna trosku nadpriemerna, ale stale v rozumnych medziach drzana cena. snad aspon ten pub bude za to stat. ak sa tam stavis, hod referencie, mozno raz ukazem bystricanom nieco nove :) EDIT: ahaa, uz si podla fotiek spominam, raz (4roky dozadu) som tam stravil s par kamosmi prijemny den vyplneny prevazne pitim piva, zatialco sa ostatni spoluziaci potili ako prasata na exhibicnom futbalovom zapase pre mladsie rocniky GJGT :)
abe Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 Uplne perfis, som sice z RK ale do BB chodim casto a aj ked neviem kde je Netopier tak to urcite najdem. Ak tam maju HOE tak pre mna cena vobec nehra rolu. Ved drahsie ako v Londyne to aj tak nebude. Dik moc, ked sa tam objavim, dam ti vediet ako bolo.
Tom182 Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 Hoe maju aj v Trnave v Čajke :lol: kusok od namestia :)
sisiFu Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 Chľast je nebezpečný. Viem z vlastnej skúsenosti. Mal by byť zakázaný. Pitie je pre hlúpych..
Tom182 Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 vsetko je relativne nebezpecne..aj jazda autom..atdhlupe je ak niekto nevie kedy ma dost... :lol: a vidi v tom riesenie problemov
sisiFu Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 vsetko je relativne nebezpecne..aj jazda autom..atd hlupe je ak niekto nevie kedy ma dost... :lol: a vidi v tom riesenie problemov.. dúfam, že nechceš hľadať ospravedlnenia pre pitie alkoholu :)
Tom182 Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 to som nepovedal, ani som sa o to nepokusil...len vyrok "pitie je pre hlupych" sa mi nezda...samozrejme je pitie a pitie..ale ked si dajme tomu tri krat za mesiac sadnem s kamaratmi a dam si 4-5poharikov..som hlupy?
cizy Zverejnené 24. Marec, 2008 Autor Zverejnené 24. Marec, 2008 ano jedno male pivo je strasne pitie alkoholu treba to hned zakazat a ludi co si ho daju dat do basy na dozivotie...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz