Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

v piatok sme boli v jednom podniku, ktory vlastni kamarat

dala som si len tak, aby nebolo sucho, puskina zlateho

ale dosiel majitel, tak akoze zacal kazdeho pozyvat, tak zrazu tych puskinom vypitych bolo viac..

zacala som byt k priatelovi pritulnejsia...tomu uz bolo jasne ze som chytena....no a na dalsi den mi vravel, ze ako som inak bozkavala....tak vasnivo, pritom nezne, jemne, uplne inak...sa mu to pacilo :lol:

ehm, asi si sem tam vypijem niecoho :)

Zverejnené

ja som bol vcera po dlhej dobe opity, ale nevypil som vela, asi 7 vodiek a dve male piva

Zverejnené

no zo soboty sa budem spamatavat este poriadne dlho... mala som pocit, ze umrem, busilo mi srdce a tak... pila som vacsinou vodka-redbull...

Zverejnené

Vcera som si isiel na kofolku a nejako sa to zvrhlo k pivám a kalichom tak som si dofrčal o pol druhej dom sťatý ako degeš. Potom sa čudujem ze som zaspal

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Včera som bol na oslave tak som si dal par strikov ceresni a hrusiek ale opity som nebol iba tak trosku do naladicky

Zverejnené

vcera oslavoval kamos oneskorene meniny...prostrednictvom gril party...

tak som pila co nalieval :lol:

zacalo to citrusom, pokracovalo vodkami, pak niecim co malo na flase napisane okrem ineho "horke" /no viac som si nezapamatala :) /...no potom dokolecka dokola....

ale pohodaaaaa....nebola som vobec chytena...opat sa to u mna prejavovalo iba abnormalnym zvysenim chuti na sex :)

Zverejnené

posledne tri vecery som bol na pive stale ,kazdy vecer 6 piv

Zverejnené

nenávidím už len keď niekto spomenie alkohol

stále viac to neznášam

Zverejnené

nenávidím alkoholikov

neznášam alkohol

celý život som nimi obklopená a nenávidím to

obdivujem každého, kto dokázal či dokáže nepiť

bodka.

Zverejnené

boli sme sa minulý víkend prejsť so spolubývajúcimi na Kalváriu tak za tmy, po siedmej mohlo byť, a stretli sme tam skupinku poriadne ožratých stredoškolákov, ktorí nevedeli ako sa dostanú dole... a všade navôkol kamený zráz.... dve baby sme odviedli dole, chalani ostali tam, ktovie ako skončili... ale teda ako som na nich tak pozerala, som rada, že nepijem.... naozaj sa majú za čo hanbiť...

Zverejnené

nenávidím alkoholikov

neznášam alkohol

celý život som nimi obklopená a nenávidím to

obdivujem každého, kto dokázal či dokáže nepiť

bodka.

Máš moju plnú podporu a sympatie.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

najlepsia nasa radost je skodoradost, skoda ze to ti ozrani nechcu pochopit :lol:

Zverejnené

vcera som sa odhodlala, a kostla prechvalene "harakiri"... dala som na peru, prislo mi to fajne, ale ked mi nasledne povedali ze to ma 52%...a ked ma zaliala horucava...prisla som na to, ze to uz nechcem nikdy viac :lol:

potom dve zlate pushkinky...a moj drahy si vsimol, ze nie som uplne v poriadku...sakris,, on to vie rozoznat na tom ako vasnivejsie ho bozkavam :)

Zverejnené

prišla som minule za drahým na Ostrov a sedel tam so šéfom... ten mi objednal fernet a potom prišiel drahého ujo a bol na stole ďalší.... toto neznášam... ja pijem, keď chcem a nie keď to predomňa ukladajú.... potom som už drahého odtiaľ ťahala, nemala som záujem o ďalší pohárik!

Zverejnené

Za striktnou abstinenciou sa častokrát skrýva prepálený kotol alebo trauma z najbližšieho okolia.

My, znalci a milovníci dobrého vína a brandy, pijeme, aby sme s pôžitkom vychutnávali chuťové vlastnosti a nie kvôli fyziologickým účinkom.

Pre fyziologické účinky alkoholu pijú len nortoni a kaliči.

Pohár dobrého vína k jedlu alebo aj po ňom, brandy ku káve určite nie je hriech a nič nezdravé, čo by sa muselo spoločensky odsudzovať. Nebuďme zasa až takí puritáni.

Zverejnené

ano....kalici...to spravne pomenovanie pre nas, ked pijeme na Moravu... :lol:

juuuj, tesiii....v sobotu sa ide na kalbuuuu.... :)

Zverejnené

ja som vo stvrtok po dlhej dobe bol opity a pil tvrde, bol som v krcme a dal som si 8 vodiek

Zverejnené

cateye

My, znalci a milovníci dobrého vína a brandy, pijeme, aby sme s pôžitkom vychutnávali chuťové vlastnosti a nie kvôli fyziologickým účinkom.

Bez nejakeho vztahovania na Tvoju osobu

To ti bude z fleku tvrdit ktorykolvek notorik :lol: Dalsie casto pouzivane vyhovorky su:

-Voda nieje dobra ani v topankach, nieto este v zaludku

-Smad

-Posedenie s kamaratmi

Zverejnené

no tak co vcera so mnou urobila flaska cerveneho vinka....

akoze nie opita, ale uvolnena :) :lol: :)

Zverejnené

To ti bude z fleku tvrdit ktorykolvek notorik :lol:

Tvrdiť, môže, len kto mu bude veriť? Smradľavému s tupým výrazom v očiach, vo vyprdených gatiach a s ošľahanými opätkami, páchnucemu po lacnom trúnku .. a takmer zaručene ešte bude tvrdiť, ako má pitie pod kontrolou. Vskutku veľmi presvedčivé tvrdenie. :)

Zverejnené

O tom nepochybujem...

Z Malého princa:

Na ďalšej planéte býval pijan. Táto návšteva bola veľmi krátka, ale malý princ bol po nej veľmi skľúčený.

- Čo tu robíš? - spýtal sa pijana, ktorého našiel, ako mlčky sedí pred radom plných fliaš.

- Pijem, - odpovedal pijan s pochmúrnym výrazom.

- Prečo piješ? - pýtal sa ho malý princ.

- Aby som zabudol, - odpovedal pijan.

- Aby si zabudol? A na čo? - vyzvedal sa malý princ, lebo ho už ľutoval.

- Aby som zabudol, že sa hanbím, - priznal pijan a ovesil hlavu.

- Za čo sa hanbíš? - vypytoval sa malý princ, lebo mu chcel pomôcť.

- Hanbím sa, že pijem! - dodal pijan a načisto sa odmlčal.

A malý princ celý zmätený odišiel.

Dospelí sú rozhodne veľmi, veľmi čudní, vravel si v duchu počas cesty.

Zverejnené

Tvrdiť, môže, len kto mu bude veriť? Smradľavému s tupým výrazom v očiach, vo vyprdených gatiach a s ošľahanými opätkami, páchnucemu po lacnom trúnku .. a takmer zaručene ešte bude tvrdiť, ako má pitie pod kontrolou. Vskutku veľmi presvedčivé tvrdenie. :lol:

a vskutku veľmi zaujímavý pravzor alkoholika

mám skúsenosti s alkoholikmi s akademickými titulmi, vyvoňanými a vyobliekanými a veľmi na úrovni ...

ale keď nevedia odolať ani poslednej kvapke, a pijú len preto, lebo v spoločnosti, do ktorej patria, sa pije, a celý život len sľubujú, že tentokrát to bude s mierou, a nikdy nevedia povedať ponúknutému poháriku nie, doma sú potom geroji a "riešia" problémy / čo mimochodom tá super ich spoločnosť už nevidí /, pijú pre chuiť a pre spoločnosť a pre napravenie žalúdka .... .... - ale aj otitulovaní a vyobliekaní sú to stále alkoholici.

pod alkoholikom si netreba nutne predstaviť štvrtú cenovú skupinu.

nepotrebjem k tomu Saint Exupéryho, aby som vedela, čo a kto je alkoholik.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov