Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

:) aká banda alkoholikov :lol:

Ja som bol dnes na malom pivečku to mi stačí :)

Zverejnené

Wow tak za hodokvas neviem koľko litrov piva ale veľmi veľa ďalej flašu harakiri a dnes zasa pivečká a vodečky chcelo by si dať pauza

Zverejnené

Vidite, kolko usetrim, ked nepijem alkohol? :lol:

Zverejnené

Moja mama i svokra piju vela piva. Ked som minule cital mame clanok co vsetko sposobuje nadmerna konzumacia piva (cirhoza pecenie, odumieranie mozgovych buniek, degeneracia organov, zlyhanie pohlavnej aktivity, srdcovocievne problemy, rakovina pazeraka...) tak bola tak znechutena ze si objednala dalsie tri velke krigle :lol:

P.S odporucana denna davka piva je max. 7 deci pre muzov, 5 pre zeny

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Včera nejaké tie pivečká potom čerešničky a zasa pivečká.

Keď tak pozerám na predošlé príspevky tak si môžem normálne založiť pitný denník. :lol: Ešteže sem nepíšem všetko

Zverejnené

V tomto teple nepite, vela energie treba na odburanie alkoholu z tela, je to nerozumne ved takmer vsetka energia sa minie na ake-take ochladzovanie organizmu!

Zverejnené

bože, ktorý trtko mi zas včera po broskyni a karpatskom dal to pivo piť...ďalší piatok, z ktorého mám okno :lol:

ježiš môžem miešať, nemusím miešať, vždy sa v piatok tak nadr, ech naslopem, že to pekné nie je. sranda ale, že cestu domov si pamätám vždy

ale musím sa pochváliť, že už neslopem cez týždeň :)

Zverejnené

Včera do pohodičky iba decentne veď sa išlo nahadzovať strecha tak sme nemohli moc

Zverejnené

Dnes "pár čerešní" kamarát oslavoval narodky tak nezapi to

Zverejnené

Uz ani kamaratovi nechuti alkohol, asi starneme, ale tak dnes si jedno pivo dal. Ja tvrdohlavo abstinujem a este dlho budem. nechutiii!

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

včera kamaráti namixovali extra koktejl - kofola, pivo, citrónové pivo a koňak, na veľké počudovanie to bolo dosť dobré, len to bolo potrebné piť so zapchatým nosom :lol:

ale zisťujem, že už ani piť ma nebaví :)

Zverejnené

My sme raz tak namiešali 1dl všetkého možného tam bolo a dali sme to miestnemu žobrákovi že keď to vypije tak dostane cigaretu dal to na ex že neho len tak niečo nezloží za pol hodinu bol sťatý :lol:

Včera bolo pár bielych strikov, ale fakt iba pár.

Zverejnené

ja som za cely vcerajsi vecer t.j. od siestej poobede do tretej v noci vypil iba 4 piva a bolo to ovela lepsie jak keby som sa mal ozrat. aj ma huckali a ja ze ne. :lol:

Zverejnené

cely zivot som pila hlavne tvrdy biely alkohol, co najlacnejsi a najviacpercentny... poslednu dobu zistujem ze milujem fernet a becherovku a biele vino... na chut, pomaly popijat, bez exovania a brzdy etc....no parada... asi starnem

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

vcera sme mali firemnu akciu.

zacalo sa to o 7pm, ked skoncila prednaska manazmentu. Riadne som sa navalal jedlom a podho pit. do 8 som mal v sebe 4 piva, a kedze nam bolo oznamene, ze hotel sa vyprazdnuje uderom deviatej, chytro sme capali dalej. Zavreli ho o pol 11tej a ja som prave dopil 7me pivo. Potom sme sli do nedalekej krcmy, kde som si dal 4 kofoly a pecene koleno za 400kc (mal som len 200 ale zjavne mi to nevadilo, kym neprislo na platenie). Tam sme boli tusim do tretej, ja som kusok vytrezvel a vsetci ostatni sa naopak ozrali jak prasata. Este sme kamarata, co v ten den opustal firmu, presvedcili, ze s 2 velkymi baglami ma ist na diskoteku (ten vypil 10 piv, takze ho vpodstate stacilo postrcit spravnym smerom, kebyze kazdych 100m nezacne riesit podstatu toho, preco tam vlastne ideme). Dosli sme tam, tam este dalsich 5 ludi z firmy, tak sme si prisadli a spolocne sa dorazili. Zaverecna cast bola najlepsia .. proste sme chlastali 3 slovaci, 1 madar, 1 cech a jeden american. Ked su ludia v pohode, multikultura je super vec :lol:

Domov som prisiel o 5tej rano.

Zverejnené

kokooos, my sme dnes šli na nákupy na večer, iba jednu broskyňovú vodku si kúpiť, na chuť. a skončili sme so všetkým možným v košíku, vrátane litrového fernetu a nejakých rôznych jelzinov, ešte sme tam s jednou zlatou tetou pri regáloch rozoberali, akú máme rozvetvenú rodinu, keď musíme toľko vinšovať :lol: sa inak rehotala, že ona je na tom podobne

ale sme sa s ňou dohodli, že pri najblišej príležitosti vyskúšame kiwi pitivo, čo tam mali, radila, že aj keď to má len 16%, že to stačí. no sranda, ešte päť minút a normálne by sme s ňou aj piť šli :)

hehe, sranda bude zajtra cestovať skoro ráno, no fasa :)

Zverejnené

Včerajší vecer zacal slubne najskor sa popijalo trosicku iba tak do naladicky a zrazu bum bum bum a tri flase ceresne boli na stole tak to potom aj dopadlo

Zverejnené

Phersu..

hovor mi o tom niečo. Ja som začal len tak slušne s čokoládovým likérom, však len tak, aby sa rátalo.

No, potom došiel a dali sme si čerešňu. Ked došla aj tá, tak sme dorazili hruškovicu. Ja debiiiiil :)

Na moje počudovanie, mi nie je tak zle, ako bývalo. To asi preto, že som už 5 rokov nebol sťatý. :)

Ale aj tak sa ráno dva krát volalo do dalekých krajín cez porcelánovú misu. :lol:

Jedno viem isto. S alkoholom som zas na istý čas prestal byť kamarátom.

Zverejnené

Proteus

šak jasné, že Ti nie je zle keď si sa vyzvracal :lol:

Zverejnené

tommasi

no to nie, lebo ked som sa zvracal, nič nešlo, len kyselina. takže nie, to k môjmu stavu nepomohlo. :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov