Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nepijem, beriem antibiotika. Ale medzitym som lupol 4 borovicky

Takže ak som správne pochopil na antibiotiká si si lupol 4 borovičky?

To mnohé vysvetluje.

Zverejnené

Tento víkend bola chata trojitá oslava. Vodka tiekla potokom a tak som aj vyzeral celú nedelu som bol K.O. Už to zasa chce prestávku.

Zverejnené

len nejaké vínko a koktejl, ťava som si zabudla keše

Zverejnené

Včera som mal dva striky, takú nudu ako včera som ešte nezažil.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Včera som si išiel kúpiť cigy a že zájdem na hodinku na kofolu. Prišiel som o pol 11 a v sebe dosť strikov.

Zverejnené

vcera 3 Pilsnery pri Prison Breaku ... tak dobre sadli :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

dead, AW: Mam svoju pecen rad, ked sa ide s kamaratom von a on to zvrhne tak, ze bez opytania objedna daco ostre, tak vecer vysadim. Teraz? Ale dal by som si daco, len som taky znechuteny, ze by mi to cez hubu asi nepreliezlo, kamarati sa ozieraju.... BEZO MNA!

Zverejnené

Tak vcera 2 piva, hm... ja asi neviem posedavat doma, stale si davam zavazok, že budem sediet doma, ale nikdy mi to nevyjde, i ked treba oslavit Vitazstvo nad fašizmom :lol:

Vcera som sa snažil vysvetlit kamaratom, že spravni prolatari nemaju pit kozla, ale maju prejst na nieco lacnejsie, co by bolo prospesne pre moju penazenku, kedže som minuly tyzden skoro stale po skole travil pri pive a hokeji v jednom KE podniku

Zverejnené

á ... toto nám tu chýbalo ... cizy a vodkové excesy :lol:

Zverejnené

joj cizy, a to iba v dvojke? ty a vodka? :)

kedy som ja mala vlastne naposledy nejaku kvapku alka na jazyku? :)

ani nepamatam :lol:

Zverejnené

fuu, ani.. to uz budu aj 3 tyzdne..... poondena bakalarka... :lol:

Zverejnené

Uz som pochopil, preco tak lahko vstrebavam, mam nizky tlak a na jeho zvysenie je dolezite prijimat tekutiny, uz som pochopil, preco vstrebem vela piva a nic mi nie je. Ale dost bolo experimentovania. Naposledy to bola len trocha nejakeho vinecka.

Zverejnené

Včera som trochu popil, potom zasa požil a išiel som domov

Zverejnené

Co je to alkohol? Za posledny tyzden som vypil toho tolko, co som pred casom zvykol davat behom slabsieho dna. A posledne 4 dni bez alkoholu! :lol:

Zverejnené

cizy, vitaj v klube, ze sme dostali rozum straaasne neskoro, ale predsa. Nicilo ma to po vsetkych strankach. Po uplne vsetkych.

Zverejnené

Hmm....No vcera som nedopadol najlepsie, boli sme opekat so skolou, ked ucitelka odisla tak sme kupili flasky a zacala zabava.Barackovicu som miesal z kofolou, ale i tak to bol hnus prvej triedy.Potom som to zakoncil 2 pivami, co nebolo najlepsie riesenie, lebo som stale na antibiotikach, na zaklade tejto skutocnosti som dnes uplne zachripnuty.Cestou na bus sme sa polievbali vodou z hydrantu a bola super, dokonca som si pokecal s ludmi, z kt. som sa doteraz vobec nebavil ,kedže som si myslel, že su to idioti, oni nimi aj nadalej zostali, lenže ked su opiti, tak mi to velmi nevadi :lol:

Zverejnené

Mnoo včera tri politrové striky potom pivo a niekoľko borovičiek a fest som v pohode na to že som toho hodne popil a miešal to a musím íšť vysávať :lol:

Zverejnené

Včera som bol na oslave a celý večer na pive a neskôr na Nealkoholickom pive bo nemal už obyčajné.

Zverejnené

vcera som na bazantovi videl tolko nadrbanych ludi ze uz davno nie :lol:

Zverejnené

Nokia no to teda ty chodíš ale do vyberanej spoločnosti!!!

Zverejnené

Tak včera som bola u kamarata oslava.Vypil som zhruba 5 poldecakov fernetu a jeden poldecak slivky.Popýtal som si papier a písal som ako sa momentálne cítim a čo sa deje na oslave

2-strankovi zapis koncim "Tie dlhe noci bez slov, čo dalej vymyslim pre svoju buducnost? Zrejme idem na bus a opustim tuto kulturnu spoločnost na čele s XXXXX/meno spolužiaka/ :lol: :)

Kua nejak casto tu pisem :)

Zverejnené

Nokia no to teda ty chodíš ale do vyberanej spoločnosti!!!

axel ja som bol zvedavy o com to bude, atmosfera tam bola dobra, hudba dobra, len kedze to je akcia bazant, tak tam pivo tieklo prudom a tak to aj vyzeralo :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov