Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja absinth mozem... aj bez cukru... raz mi jeden barman ponukol - a ze mi da celu flasu, ked to vypijem "len tak"... ha! kto by zavahal, ze? :lol: doteraz som zvedava, ako tu flasu vydokladoval, hehehe!

Zverejnené

sumeru, to si stiahla naraz celu flasu? preboha, to je iny masaker. ja dam 5 absintov a som ako delo.

Zverejnené

weirdo pochybujem ze celu flasu cisteho absinthu, z toho by mala prinajmensom otravu alkoholom :lol:

Zverejnené

:lol: kedysi som mala vydrz ako rusky partizan, ale nie flasu cisteho absitnu... on mi tu flasu naozaj dal... z rucky do rucky... :) nie nalial! teraz ma zlozi aj pohlad na alkohol... takmer :)

Zverejnené

:lol: ja som vzdy pila absint klasicky, ako naliali, tak som vypila :)

Zverejnené

Posledných 8 príspevkov by sa hodilo do témy Alkohol. Ak si to nejaký moderátor všimne tak to presunie a vám dá warny že sa kvôli vám musel unúvať :lol:

Doll ty piješ absinth ako pivo? :)

Zverejnené

premiestnené zatiaľ bez warnu :)

ľudia, neslopte to :) už aj Degas strašil svojich súkmeňovcov, ako budú vypadať po absinthe ...

Obrázok :lol:

Zverejnené

Mal ich aj prečo varovať. Veď vtedy to pili akoby to bola voda.

Zverejnené

AXEL

Doll ty piješ absinth ako pivo?

chran boh...nee,absint nemusim...

tak ale mozem ja za to, ze niekto vymyslel taku stupiditu ze musim vypit zrovna absint?

v minulosti ked som kalila este tak ako sa patri, ano, sme pili absint v pohodke, bez nejakeho "palenia"

Zverejnené

Dnes dva rumy do caju, ale co mam robit, ked sa snazim liecit?

Zverejnené

vcera moj mily do mna lial citrusy, aby som bola povolnejsia :lol:

tak ale ked som ho zacala chytat na istych partiach pri presklenom stole, tak cuval....tak o co mu pak slo? :)

pak sme si to v mojom vchode vysvetlili :)

Zverejnené

Včera sme mu dali kakao :lol: takú slinu som dostal a ešte k tomu bola akcia tak sme pekne slavili, ani zle mi neni.

Zverejnené

budúci piatok oslavujeme včerajšie štvrté výmesačie Stužkovej :lol: a trojmesačné výročie Vianoc! a koniec písomných maturííííít! :) ;) ;) ;) :) ;)

Zverejnené

dnes toho bolo. tvrde - borovica, vodka, slivka, pivo - kozel, vino - biele

Zverejnené

Nepijem, beriem antibiotika. Ale medzitym som lupol 4 borovicky, skratka raz ma zlomil kamos, druhy raz som sa ocitol v spolocnosti a hned aj prisiel kamos, od ktoreho fakt nieco potrebujem, tak sme si dali do nosa, ale len trosku, vecer este male pivko....

Zverejnené

čím ďalej, tým viac si špiníš do huby, chorche

alkoholik si vždy vie odôvodniť, prečo hovorí, že pije, keď nepije. každý tvoj príspevok je tu o tom

keď chceš piť a brať antibiotiká a skapať, tvoj problém

už o svojej abstinencii prestaň fabulovať, lebo to nikoho nezaujíma.

Zverejnené

Vies co, netrep! Skratka s kamosmi je to ako obchod, dnes oni mne, zajtra ja im, hoci aj borovicku. A sami pit nechceli.

Zverejnené

trepeš ty, a statočne - vždy mimo, ako obvykle .

tak pozor na to, čo píšeš, lebo veľmi rýchlo môžeš prestať písať úplne.

Zverejnené

je to presne 20 dni co som nemal ani kvapku alkoholu... :lol: da sa zabavat aj bez toho.... sice na povzbudenie si neskor mozno dam :)

arwiel > na matury bacha ;) my sme sa po maturitach naplanovali velku oslavu a taku ze sme cely den nic nejedli a pile sme LEN alko..... dopadlo to velmi zle, ale tak oficialny vstup (maturita je skuska dospelosti) do oficialneho sveta dospelych bolo treba oslavit riadne... ale zas hentaka blbost moze napadnut len cerstvo zmaturovanych ludi :)

Zverejnené

LOL, aký úspech, že 20 dní :lol: Ja som nepila ani nepamätám, to sa dá rátať na mesiace a aj to toho bolo vždy veľmi málo :) Ale keďže tento víkend mi nevyšiel, ako som si predstavovala, a v meste je triedna oslava, pôjdem tam a zapijem žiaľ ;) ----> :) ---> ;) ;)

Zverejnené

1l vina, 1 pivo, 5 tequil. vecer aj tak skoncil na <>.

Zverejnené

gam: Bavi Ta nasierat ma a **** si do huby? Skratka ked je naliate, sa neodmieta. Dnes to bolo nejake zvaro do caju, ale malicko, lebo musel som ist autom.

Zverejnené

Nepijem, beriem antibiotika. Ale medzitym som lupol 4 borovicky, skratka raz ma zlomil kamos, druhy raz som sa ocitol v spolocnosti a hned aj prisiel kamos, od ktoreho fakt nieco potrebujem, tak sme si dali do nosa, ale len trosku, vecer este male pivko....

Bud si nasiel a okopiroval tu ucebnicovy priklad myslenia pokrocileho alkoholika a robis si srandu, alebo... :lol:
Zverejnené

vcera po dlhom case pod obraz a este aj miesanie, statne ma bolela hlava rano

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov