marcel neverec Zverejnené 3. Marec, 2007 Zverejnené 3. Marec, 2007 ano na buduci rok na jar. velmi dobre si rozumieme a moja laska ma na mna velmi dobry vplyv. Je to cisty anjelik. :lol: A je veriaca. sranda nie :)
marcel neverec Zverejnené 3. Marec, 2007 Zverejnené 3. Marec, 2007 nuz inak vcera sme sa tiez pekne sundali. zacali sme chlastat u mna pri hokeji a potom sme sa presunuli k dalsiemu kamaratovi. Tam sme sa poriadne dorazili.
doll Zverejnené 3. Marec, 2007 Zverejnené 3. Marec, 2007 no vcera som bola pocestna....iba dve a pol pifka /jedno vo vlaku, a tie dalsie v pube/, jeden necely džin /u Polarisa/....a to bolo vsetkomate vy len stastie :lol:
chorche Zverejnené 4. Marec, 2007 Zverejnené 4. Marec, 2007 Ludia, nebudete mi verit! Chorche sa polepsil! Uz nevyhladava prileziitosti, uz neiniciuje pitky on, skor si dava ked je prilezitost, ked ho zavolaju, ale okrem dvoch vykyvov, ked bola akcia, ani raz nemal chorche viac, nez clovek, o ktorom sa da povedat, ze je cisty. Teda maximalne 4 piva, to je este cistota.
weirdo Zverejnené 10. Marec, 2007 Zverejnené 10. Marec, 2007 ajaj, vcera to Matko zase kusok prehnal. najprv som mal 2 piva, potom 7deci vina, potom zase asi 3-4 piva, a potom zase dajake vino.
game Zverejnené 10. Marec, 2007 Zverejnené 10. Marec, 2007 ja nerada, ale okamžite ma z toho napadol ten starý Goetheho citát : Bier auf Wein trinkt ein Schwein. ehm... pardon :lol:
chorche Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 Definitivny zlom. Zrubal som sa ako tela, neratal som s tym, ze nebudem stihat, ked sa aspon trochu nenajem a to som toho ani velmi nevypil. Odteraz som abstinent. Nie sice absolutne prisny, ale kym mi nikto nenaleje, ani mi nenapadne dat si. Akosi som totiz zistil, ze mi to velmi skodi, ze nie som v pohode ani po nejakych dvoch-troch dnoch, hoci som cisty, uz len pri pomysleni na chlast sa mi toci hlava. Takze nechcem!
Sniper Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 Raz za čas si dám jedno malé pivo a aj to mi doktorka zakáže :) Keď mi vravela že žiadny alkohol tak som si pripadal ako nejaký závislák :lol:
game Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 žiadne strachy, Axel, založíme si tému Nealko a tým opilcom sa budeme vysmievať :lol:
chorche Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 AW: Mozno mas podobny problem, co kamos. On NEMOZE pivo. Ale tvrde hej. Nechcem vyzvedat, cize povedz, ci mozes akykolvek alkohol alebo....
Sniper Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 Nemôžem žiadny alkohol, kvôli nejakým výsledkom testov pečene. Ja si fakt pripadám ako alkoholik :lol:
weirdo Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 ajajaj, na chate nas bude pan admin strazit :lol:
chorche Zverejnené 13. Marec, 2007 Zverejnené 13. Marec, 2007 AW: Mozno to nie je alkoholom, mozno si vdychol nejaky sajrajt, alebo co...no dobre, nespekulujme o tom. Dnes som si dal trochen, skratka co sme vypotili, to sme vypili. Jedno pivko, doslova zo zdravotnych dovodov. A borovicku 3 hodiny predtym, aby nam rozpravalo. A medzitym za hlt vinka. Ano, som stale abstinent, ale toho razenia, ze sam dobrovolne akcie nestartujem ani nikoho nevyzyvam, len ked uz je naliate vypijem. Neuskodilo. Ale tak celkom sranda to v prvych momentoch po vylezeni na slnko nebola. Bila biela do oci....
game Zverejnené 13. Marec, 2007 Zverejnené 13. Marec, 2007 hm ... :lol: ja si dám asi tak 3 poháriky alkoholu za rok - a neodvážim sa povedať že som abstinent, lebo to nie je celkom presné ... keď už, tak poviem " takmer abstinent " ... na tvojom mieste by som slovo abstinent nepoužila vôbec - tvoje počínanie okolo toho ani neutekalo Abstinencia (lat.) je úplné vzdanie sa určitých pôžitkov (najmä pitia alkoholu, narkotík a podobne); zdržanlivosť. hm ?
chorche Zverejnené 13. Marec, 2007 Zverejnené 13. Marec, 2007 Uplne sa zdrziavam mnohych pozitkov. A jedno pivo denne je vyslovene zdravotne. Boli sme upoteni a smadni, co sme vypotili, to sme dali nazad.
game Zverejnené 13. Marec, 2007 Zverejnené 13. Marec, 2007 to je možné, chorcheale nemá to nič spoločného s abstinenciou v pití alkoholu, ako píšeš vyššie.
doll Zverejnené 13. Marec, 2007 Zverejnené 13. Marec, 2007 v poslednej dobe som prisla na chut FERNETU s REDBULOM ... mnam :lol: a je to zakerne, lebo je to sladunke, necitim ani stipku alka, takze sa da pit a pit...este ze mavam pri sebe vzdy svoju polovicku, inak bych to chlontala jeden poharik za druhym :)
marcel neverec Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 nuz ja oslavujem v piatok svoje narodky na kamaratovej chate. Bude vela alkoholu a zradla :lol: .
Sniper Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 Včera sme s Harbingerom kolaudovali byt, zrúbali sme sa ako takí dvaja apoštoli, ešte ani teraz nie som úplne triezvy :) ale bola sranda :lol:
weirdo Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 za tento tyzden mam na konte 12 piv, 2 kormy, liter vina, 3 vodky a 3 tequily
marcel neverec Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 pekne som sa ozral. :) az mam radost. este mi bavi a to budem dnes vecer pokracovat. :lol:
RoSo Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 Vcera vystrelilo z motyky. Po velmi dlhej, predlhej dobe som si kupil sedmicku vodky. Preco sedmicku? Pretoze mensiu flasu nemali. Ale ta vodka nie je na pitie. Pomaha mi pri bolesti zubov. Chvilku ju podrzim v hube, vystipe to a potom vypluvam :lol:
doll Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 v pondelok som si len tak vyrazila von s mojim priatelom, sadli sme do jedneho baru, kedze tam boli jeho kamosiako sme tak kecali, zacali sa mi objasnovat veci, ktore som sa podozvedala v trochu inom svetlenakoniec som zistila, ze taketo reci sa o mne budu sirit dovtedy, dokedy nebudem "prijata" do partie lenze "vstup" donej je nasledovny: vypit absintha, ktory sa pripravi zvlastnou metodou /to som pocula prvykrat/sakra, hned som povedala nie, kedze absint fakt ale fakt nemusim, a navyse som dlhsiu dobu nepila, cize by som mozno po nom aj vymyslala :lol: tak ale vsak nech je srandatak mi to pripravili /na lyzicku sa naberie cukor, jemne sa namoci do absintu, vyberie, zapali, necha horiet, pak ked dohasne ponori sa do pohara, zamiesa sa....a exne/no fuuuuj, pak za tym som zjedla este vsetok cukor :) a ten moj na mna kuka, ze ci mi nieco je....ja som ho chytila medzi nohy a povedala "nie" :) a tym to zacalo...mierne mnozstvo alka vo mne vyvola obrovsku chut na iste veci ;)
Nokia Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 doll to co ty popisujes je normalne pitie absinthu :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz