Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ano na buduci rok na jar. velmi dobre si rozumieme a moja laska ma na mna velmi dobry vplyv. Je to cisty anjelik. :lol: A je veriaca. sranda nie :)

Zverejnené

nuz inak vcera sme sa tiez pekne sundali. zacali sme chlastat u mna pri hokeji a potom sme sa presunuli k dalsiemu kamaratovi. Tam sme sa poriadne dorazili.

Zverejnené

no vcera som bola pocestna....

iba dve a pol pifka /jedno vo vlaku, a tie dalsie v pube/, jeden necely džin /u Polarisa/....a to bolo vsetko

mate vy len stastie :lol:

Zverejnené

Ludia, nebudete mi verit! Chorche sa polepsil! Uz nevyhladava prileziitosti, uz neiniciuje pitky on, skor si dava ked je prilezitost, ked ho zavolaju, ale okrem dvoch vykyvov, ked bola akcia, ani raz nemal chorche viac, nez clovek, o ktorom sa da povedat, ze je cisty. Teda maximalne 4 piva, to je este cistota.

Zverejnené

ajaj, vcera to Matko zase kusok prehnal. najprv som mal 2 piva, potom 7deci vina, potom zase asi 3-4 piva, a potom zase dajake vino.

Zverejnené

ja nerada, ale okamžite ma z toho napadol ten starý Goetheho citát :

Bier auf Wein trinkt ein Schwein.

ehm... pardon :lol:

Zverejnené

Definitivny zlom. Zrubal som sa ako tela, neratal som s tym, ze nebudem stihat, ked sa aspon trochu nenajem a to som toho ani velmi nevypil. Odteraz som abstinent. Nie sice absolutne prisny, ale kym mi nikto nenaleje, ani mi nenapadne dat si. Akosi som totiz zistil, ze mi to velmi skodi, ze nie som v pohode ani po nejakych dvoch-troch dnoch, hoci som cisty, uz len pri pomysleni na chlast sa mi toci hlava. Takze nechcem!

Zverejnené

Raz za čas si dám jedno malé pivo a aj to mi doktorka zakáže :)

Keď mi vravela že žiadny alkohol tak som si pripadal ako nejaký závislák :lol:

Zverejnené

žiadne strachy, Axel, založíme si tému Nealko a tým opilcom sa budeme vysmievať :lol:

Zverejnené

AW: Mozno mas podobny problem, co kamos. On NEMOZE pivo. Ale tvrde hej. Nechcem vyzvedat, cize povedz, ci mozes akykolvek alkohol alebo....

Zverejnené

Nemôžem žiadny alkohol, kvôli nejakým výsledkom testov pečene. Ja si fakt pripadám ako alkoholik :lol:

Zverejnené

AW: Mozno to nie je alkoholom, mozno si vdychol nejaky sajrajt, alebo co...no dobre, nespekulujme o tom. Dnes som si dal trochen, skratka co sme vypotili, to sme vypili. Jedno pivko, doslova zo zdravotnych dovodov. A borovicku 3 hodiny predtym, aby nam rozpravalo. A medzitym za hlt vinka. Ano, som stale abstinent, ale toho razenia, ze sam dobrovolne akcie nestartujem ani nikoho nevyzyvam, len ked uz je naliate vypijem. Neuskodilo. Ale tak celkom sranda to v prvych momentoch po vylezeni na slnko nebola. Bila biela do oci....

Zverejnené

hm ... :lol:

ja si dám asi tak 3 poháriky alkoholu za rok - a neodvážim sa povedať že som abstinent, lebo to nie je celkom presné ... keď už, tak poviem " takmer abstinent " ...

na tvojom mieste by som slovo abstinent nepoužila vôbec - tvoje počínanie okolo toho ani neutekalo

Abstinencia (lat.) je úplné vzdanie sa určitých pôžitkov (najmä pitia alkoholu, narkotík a podobne); zdržanlivosť.

hm ?

Zverejnené

Uplne sa zdrziavam mnohych pozitkov. A jedno pivo denne je vyslovene zdravotne. Boli sme upoteni a smadni, co sme vypotili, to sme dali nazad.

Zverejnené

to je možné, chorche

ale nemá to nič spoločného s abstinenciou v pití alkoholu, ako píšeš vyššie.

Zverejnené

v poslednej dobe som prisla na chut FERNETU s REDBULOM ... mnam :lol:

a je to zakerne, lebo je to sladunke, necitim ani stipku alka, takze sa da pit a pit...este ze mavam pri sebe vzdy svoju polovicku, inak bych to chlontala jeden poharik za druhym :)

Zverejnené

nuz ja oslavujem v piatok svoje narodky na kamaratovej chate. Bude vela alkoholu a zradla :lol: .

Zverejnené

Včera sme s Harbingerom kolaudovali byt, zrúbali sme sa ako takí dvaja apoštoli, ešte ani teraz nie som úplne triezvy :) ale bola sranda :lol:

Zverejnené

za tento tyzden mam na konte 12 piv, 2 kormy, liter vina, 3 vodky a 3 tequily

Zverejnené

pekne som sa ozral. :) az mam radost. este mi bavi a to budem dnes vecer pokracovat. :lol:

Zverejnené

Vcera vystrelilo z motyky. Po velmi dlhej, predlhej dobe som si kupil sedmicku vodky. Preco sedmicku? Pretoze mensiu flasu nemali. Ale ta vodka nie je na pitie. Pomaha mi pri bolesti zubov. Chvilku ju podrzim v hube, vystipe to a potom vypluvam :lol:

Zverejnené

v pondelok som si len tak vyrazila von s mojim priatelom, sadli sme do jedneho baru, kedze tam boli jeho kamosi

ako sme tak kecali, zacali sa mi objasnovat veci, ktore som sa podozvedala v trochu inom svetle

nakoniec som zistila, ze taketo reci sa o mne budu sirit dovtedy, dokedy nebudem "prijata" do partie

lenze "vstup" donej je nasledovny: vypit absintha, ktory sa pripravi zvlastnou metodou /to som pocula prvykrat/

sakra, hned som povedala nie, kedze absint fakt ale fakt nemusim, a navyse som dlhsiu dobu nepila, cize by som mozno po nom aj vymyslala :lol:

tak ale vsak nech je sranda

tak mi to pripravili /na lyzicku sa naberie cukor, jemne sa namoci do absintu, vyberie, zapali, necha horiet, pak ked dohasne ponori sa do pohara, zamiesa sa....a exne/

no fuuuuj, pak za tym som zjedla este vsetok cukor :)

a ten moj na mna kuka, ze ci mi nieco je....ja som ho chytila medzi nohy a povedala "nie" :) a tym to zacalo...

mierne mnozstvo alka vo mne vyvola obrovsku chut na iste veci ;)

Zverejnené

doll to co ty popisujes je normalne pitie absinthu :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov