Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes som mal dalsi smutny okamih, bol som v podniku SAM, ale potreboval som si dat pivko a utriast myslienky po sprostom dni....

Zverejnené

Ľudia, prosím Vás, nepite toľko alkoholu, lebo budete sprostí.

Zverejnené

BRONTO...ja mam pocit, ze niektori ludia su sprosti a nepotrebuju pit ani alkohol :)

ty neholdujes ani sexu, ani alkoholu...a este comu?....co ty vlastne robis? :lol:

Zverejnené

Ľudia, prosím Vás, nepite toľko alkoholu, lebo budete sprostí.

BRONTO...ja mam pocit, ze niektori ludia su sprosti a nepotrebuju pit ani alkohol :)

a ešte tí sprostí keď aj pijú ... jú :) :lol:

Zverejnené

ty neholdujes ani sexu, ani alkoholu...a este comu?....co ty vlastne robis? :lol:

Veľmi rád lúštim hlavolamy. Ale pevne verím, že si túto otázku nemyslela vážne, lebo ináč si o Tebe niečo pomyslím.

Zverejnené

No ano. Take Sudoku napriklad. To lustim castejsie, nez pijem pivo. To nepijem vobec.

Zverejnené

Bronto: Velmi rad a ochotne si odpravim tych zopar cslabsich mozgovych buniek, mozno by si sa az cudoval, ako mi to mysli tesne pred vytriezvenim. zasa sme raz mali pivnu rally. 10 piv, ale do toho dve vecere, z toho jedna doslova orgasticka, jazyk uz davno nepocitil tolko potesenia z jedla....

Zverejnené

naposledy to bolo,tottok vsetko,pocas noci:

- pol litra vina

- mochita /dvojite/

- 2 malibu

- vodka /z flasky :lol: /

- pushkin

- fernet, z toho mi uz zacalo fakt ze prituhovat, fuj

ked sa bavit, tak poriadne...i ked na plese :)

...a co som sa divila, najhorsie stavy boli typu bolesti hlavy... :)

Zverejnené

ja mam rad pivecko. Tvrde nemusim, ale ked uz davaju a zadarmo ta nepi. :lol: :)

Zverejnené

hehe, v mojom pripade bolo vsetko z predchadzajuceho prispevku zadarmo :lol:

okrem mochit

a ano...ked je to zadarmo, no nepi to :)

Zverejnené

arwiel veľa rozmýšľala a rozhodla sa, že piť nebude. a bodka.

Zverejnené

a ano...ked je to zadarmo, no nepi to :)

Presne tak, nepijem. :lol:

Ale nie, tak vínko, keď je dobré si dám, aj kľudne viac, ale čo ja viem, iné tvrdé zatiaľ moc nemusím, a tiež to nemám tendenciu skúsať, a ani sa veľmi nepohybujem medzi takými ľudmi, čo by to vyhľadávali.

Zverejnené

ja ked som na diske alebo niekde sedime, tiez nie tvrde...

ale akosik ked su "vynimocne" akcie, tak tvrde sa akosi nachadza v kazdom rohu :lol:

saaaamozrejme, nie vo velkom mnozstve... zas som sa neplazila po styroch :)

Zverejnené

Ja väčšinou biele striky zo spritom, alebo pivečko. Tvrdé si dávam výnimočne. Ale keď som bol na praxi v BB tak tam zasa iba tvrdé, keď to harakiri bolo také dobré.

Zverejnené

Odpalovak si necham az na vikend, pravdepodobne, dnes len tak lite, pivko a tatransky caj.

Zverejnené

za piatkovy vecer v Prahe - 8dcl vodky a 2pivka

za sobotu v Prahe - cca 15 piv

za sobotnajsi vecer v Prahe - 7dcl vodky a par piv

za nedelu v Prahe - 5-6piv

vcelku uspesny vikend...

Zverejnené

No, dnes len jedno pivo, ale ktovie, co sa nakoniec znezrady zvrtne, mam naladu dat si pred sobotou riaden rozbeh.

Zverejnené

nuz vcera sme popili az dost, ze ani neviem ako som prisiel domov. inak mi este bavi. :) a o chvilku mi pride priatelka . trapaaas :lol: fiiiha. :)

Zverejnené

Pollitra cerveneho, pollitra piva, pollitra potu som vycedil, vcera sa akcia nakoniec zvrtla!

Zverejnené

tak som sa zamyslela... povedala som, že piť nebudem, ale...

jeden spolužiak mi visí pivo ešte od leta... :lol:

a mám hrozne rada červené striky, takže... hmmm... snáď si čoskoro nejaký ten dám :)

Zverejnené

nuz piatok sa blizi a treba resetovat hlavu :lol:

Zverejnené

Ja nepijem...maximalne pivko, alebo vinko...To mi hadam bude stacit :lol:

Zverejnené

v piatok budem na nealku...

nahodou by som bola neposlusna a co potom :lol:

Zverejnené

Ja sa v piatok musim opit ako svina. Kym este mozem. Po svadbe mi to nehrozi. Uz som bol upozorneny :lol: .

Zverejnené

MARCEL NEVEREC

ty budes mat svadbu? :)

preco som si myslela ze mas nejak okolo dvadsat rokov? :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov