phersu Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 3,5dcl Tatranskeho caju (52%) :lol: :) ježiši to je strašne hnusný alkohol My sme celého silvestra zapíjali zlatými Puschkinkami, ale na druhý deň som mal v žalúdku kamene.
Nokia Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 weirdo no skoro som sa zadrhol, kedze to bolo hned rano ako som vstal :lol:
chorche Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 Rataju sa aj 4 stamprliky domacej? necele. Viem, slaby vykon.... :lol:
doll Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 Jedna kamoška si raz zmýlila tatranský čaj s obyčajným a dala si ho od smädu. Smutný príbeh. axel, sak ale po prvom hlte spoznala, ze to nie je prave nealkoholicky napoj, ni? nemusela sa ani napit, tento drink ma prenikavu "vonu", staci sa iba naklonit a clovek spozna ze ide o tvrdy alkohol
chorche Zverejnené 7. Január, 2007 Zverejnené 7. Január, 2007 Kamos vravi, podme na 2 piva, sa to zvrhlo na 4, teda z mojej strany a to som este nevytiahol to, co mam pripravene na izbe na poliatie.... :lol:
doll Zverejnené 17. Január, 2007 Zverejnené 17. Január, 2007 v poslednej dobe pijem uz iba vinko, cervene tvrde uz nemozem ani citit... a to som kedysi pila vodky, slivku, tequily, a dokoncovala absintom....pocas jedneho vecera :lol:
chorche Zverejnené 17. Január, 2007 Zverejnené 17. Január, 2007 Dnes len 3 TOPVARy, keby ma NIEKTO vytiahne na pivo, tak mu poviem, vypadni.... Ale aj tak mam slinu ako uz davno nie....
phersu Zverejnené 18. Január, 2007 Zverejnené 18. Január, 2007 Kua dnes som isiel iba na kofolu a sa to akosi zvrtlo na trojboj a k tomu este hnra zo sirkamu
phersu Zverejnené 20. Január, 2007 Zverejnené 20. Január, 2007 Včera pivo, niekoľko vodiek, niekoľko strikov a už ani neviem ako som prišiel domov, ale cesta bola dlhá a stále sa točila sviňa jedna. A to som išiel iba zistiť jedno číslo. :) :lol:
nutrinka Zverejnené 20. Január, 2007 Zverejnené 20. Január, 2007 nepila som ani nepamätám, za týždeň mám skúšky na vodičák a samé jazdy posledné dva týždne, nemám kedy piť :lol:
weirdo Zverejnené 20. Január, 2007 Zverejnené 20. Január, 2007 vcera liter vina, ale od polovice som len tlacil ... nesadalo.
phersu Zverejnené 20. Január, 2007 Zverejnené 20. Január, 2007 Ja som to vcera tlacil kazdu vodku ved som potom aj tak dopadol
chorche Zverejnené 21. Január, 2007 Zverejnené 21. Január, 2007 10 kol. Nema zmysel rpzpisat to na drobne. Skratkqa v hlavnych ulohach pivo, fernet a rum....
arwiel Zverejnené 25. Január, 2007 Zverejnené 25. Január, 2007 ach ľudia! na čo alkohol? načo piť? zapíjate smútok? gumujete hlavy? zabávate sa? :lol: aj ja chcem!!!!!! :)
chorche Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 Vina tolko, ze sa v nom mozem umyt a asi by som sa mal - zvnutra. Dnes som uz trochu pozil. Ale ako strasne sa mi nechce....
phersu Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 Dnes som mal iba tri pivká nenechal som sa zlákať do baru bo by som dopadol asi horšie
doll Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 od piatku som vypila takmer 3 litre cerveneho vina :lol: fcera som ho chlontala jak vodu :)
chorche Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 Kolega ulial za sialku vina - no nevypi to! A co na tom, ze v pracovnej dobe? Vobec som nespoznal rozdiel, navyse som mal asi taky zaujem pit, ako korytnacka korculovat. Ale opakujem - no nevypi to. Ked uz je naliate, tak sa neodmieta. A vecer to bola vodka okrem vina....
weirdo Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 tak Matko sa vcera znova troska rozbil ... 5piviek. ale cely januar som v podstate nepil, takze mi to pekne zmotalo hlavu.
chorche Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 Dnes len jedno pivo, ale som zvedavy, co ostalo doma, dufam, ze aspon politra cerveneho, to stiahnem v rmaci akcie "Dobru noc"....
weirdo Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 vcera po dlhsej dobe Hoegaarden. 6 :lol:
Polaris Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 Prestal som pit tvrdy alkac uz asi pred polrokom....takze teraz davam do seba uz len pivko a vinko....ale ked je prilezitost na drink, tak ho musim vyskusat...i ked je tam aj to tvrde, ale ten mix chuti to redukuje :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz