Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

3,5dcl Tatranskeho caju (52%) :lol:

:) ježiši to je strašne hnusný alkohol

My sme celého silvestra zapíjali zlatými Puschkinkami, ale na druhý deň som mal v žalúdku kamene.

Zverejnené

weirdo no skoro som sa zadrhol, kedze to bolo hned rano ako som vstal :lol:

Zverejnené

Rataju sa aj 4 stamprliky domacej? necele. Viem, slaby vykon.... :lol:

Zverejnené

Jedna kamoška si raz zmýlila tatranský čaj s obyčajným a dala si ho od smädu.

Smutný príbeh.

axel, sak ale po prvom hlte spoznala, ze to nie je prave nealkoholicky napoj, ni?

nemusela sa ani napit, tento drink ma prenikavu "vonu", staci sa iba naklonit a clovek spozna ze ide o tvrdy alkohol

Zverejnené

Kamos vravi, podme na 2 piva, sa to zvrhlo na 4, teda z mojej strany a to som este nevytiahol to, co mam pripravene na izbe na poliatie.... :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

v poslednej dobe pijem uz iba vinko, cervene

tvrde uz nemozem ani citit...

a to som kedysi pila vodky, slivku, tequily, a dokoncovala absintom....pocas jedneho vecera :lol:

Zverejnené

Dnes len 3 TOPVARy, keby ma NIEKTO vytiahne na pivo, tak mu poviem, vypadni.... Ale aj tak mam slinu ako uz davno nie....

Zverejnené

Kua dnes som isiel iba na kofolu a sa to akosi zvrtlo na trojboj a k tomu este hnra zo sirkamu

Zverejnené

Včera pivo, niekoľko vodiek, niekoľko strikov a už ani neviem ako som prišiel domov, ale cesta bola dlhá a stále sa točila sviňa jedna. A to som išiel iba zistiť jedno číslo. :) :lol:

Zverejnené

nepila som ani nepamätám, za týždeň mám skúšky na vodičák a samé jazdy posledné dva týždne, nemám kedy piť :lol:

Zverejnené

vcera liter vina, ale od polovice som len tlacil ... nesadalo.

Zverejnené

Ja som to vcera tlacil kazdu vodku ved som potom aj tak dopadol

Zverejnené

10 kol. Nema zmysel rpzpisat to na drobne. Skratkqa v hlavnych ulohach pivo, fernet a rum....

Zverejnené

ach ľudia! na čo alkohol? načo piť? zapíjate smútok? gumujete hlavy? zabávate sa?

:lol: aj ja chcem!!!!!! :)

Zverejnené

Vina tolko, ze sa v nom mozem umyt a asi by som sa mal - zvnutra. Dnes som uz trochu pozil. Ale ako strasne sa mi nechce....

Zverejnené

Dnes som mal iba tri pivká nenechal som sa zlákať do baru bo by som dopadol asi horšie

Zverejnené

od piatku som vypila takmer 3 litre cerveneho vina :lol:

fcera som ho chlontala jak vodu :)

Zverejnené

Kolega ulial za sialku vina - no nevypi to! A co na tom, ze v pracovnej dobe? Vobec som nespoznal rozdiel, navyse som mal asi taky zaujem pit, ako korytnacka korculovat. Ale opakujem - no nevypi to. Ked uz je naliate, tak sa neodmieta. A vecer to bola vodka okrem vina....

Zverejnené

tak Matko sa vcera znova troska rozbil ... 5piviek. ale cely januar som v podstate nepil, takze mi to pekne zmotalo hlavu.

Zverejnené

Dnes len jedno pivo, ale som zvedavy, co ostalo doma, dufam, ze aspon politra cerveneho, to stiahnem v rmaci akcie "Dobru noc"....

Zverejnené

Prestal som pit tvrdy alkac uz asi pred polrokom....takze teraz davam do seba uz len pivko a vinko....ale ked je prilezitost na drink, tak ho musim vyskusat...i ked je tam aj to tvrde, ale ten mix chuti to redukuje :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov