nutrinka Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 vy zvyknete na štedrý večer piť? :lol:
Nokia Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 cizy nerozdavam rozumy, konstatujem len to co vidim a co som aj zazil na vlastnej kozi ospravedlnuj si alkohol kolko chces, ospravedlnuj si ze je normalne kazdy den vypit kopec alkoholuospravedlnuj si co len chces ked budes mat 30, pozries sa na svoj zivot, a uvidis ze jedina robota co si mal bolo robit poslicka a predavat v kine listky a tvoja najlepsia kamaratka bude flasa vodky, potom sa mozno uvedomis, ale bude neskoro len si pite kolko vam hrdlo racinazdravie (aj ked v tomto pripade sa o zdravi hovorit neda)
Sniper Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 vy zvyknete na štedrý večer piť? :lol:To iba prípitok, zas si nemysli :)
Nokia Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 nema to vyznam v tejto teme som skoncilpite si kolko chcete a ako chcete a co chcete, je to vasa vecmozno raz dostanete rozum, a ked nie, tak...
Duda Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 heh konečne na štedrý večer možnosť si upiť z niečoho ked v tom ma trkne : holka, ved ty máš v sebe lieky :lol:
nutrinka Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 To iba prípitok, zas si nemysli :lol: no však aj to ma prekvapuje, my vôbec celé vianoce, to len na štefana sa chodieva rozbiť, teda nikto z našej rodiny, u nás sú všetci slušní :)
hisham Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 Ja idem zajtra ku kamoške na trochu vínka, a čo :lol: Pekný, kultúrny, pohodový večer.
weirdo Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 heh konečne na štedrý večer možnosť si upiť z niečoho ked v tom ma trkne : holka, ved ty máš v sebe lieky :lol:to by si potom bola veeeelmo ukecana :) sa priznam, som si vcera ulial 2pohare dobreho vinka a 1pivko. dneska som nepil, lebo som myslel, ze budem soferovat. no prd :)
chorche Zverejnené 31. December, 2006 Zverejnené 31. December, 2006 Okrem 29. 12. mam seriu, pijem od 23.12., kazdy den sice relativne malo, ale dnes napriklad nejake 4 fernety a 2 piva. No nekup to, ked to cloveka celkom osviezi....
weirdo Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 ja som vypil sedmicku absolutky minus 2 poldecaky. sak tak som aj dopadol.
doll Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 od 27.12 do dnešnej 04:00 hod som sa iba vypijala a vypijala, den co denpifka, červene vinko, tequila, nejaky peprmint,fakt neviem co to bolo, a proste dokola dokola...a jasne ze o polnoci na silvestra k tomu sampus.. bolo husto...budem rozdychavat este dalsi tyzden...
cizy Zverejnené 1. Január, 2007 Autor Zverejnené 1. Január, 2007 ja som vcera moc nepil, iba nejaky liter vina
game Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 včera jeden a pol pohára sektu :lol: do najbližšieho poldecového fernetového excesu tak akurát ... :) ale včera som musela :)
Sniper Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 Za celého Silvestra som vypil 1 pohár činžána, ktorý som pil od polnoci do pol piatej ráno :lol:
nutrinka Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 štvrť pohára sektu chcela som kľudný silvester :lol:
Ajk Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 3,5dcl Tatranskeho caju (52%) :lol: ale dalo mi to jednu vec.... cim drahsi alkohol, tym lepsie to telo znasa... rano som sa citil ako clovek, pri mensom mnozstve ineho lacneho alkoholu si rano pripadam ako chodiaci zombie
weirdo Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 no, Ajk, gratulujem k objavu :lol: keby som nevypil 6deci Absolutky, ale Blanickych Rytirov alebo Nicolausky, tak nezijem.
Wink Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 Fuuha tak ja som sa presvedcila ze mam vydrz :lol: Silvester: visnovy liker, fernet, peach vodka, malina, tatransky a ukoncenie sampusom :) No a mne nic nebolo... akoze bavit som sa bavila,jazyk kuusok, ale este ani hlava sa mi nekrutila, triezvo som rozmyslala... :) Cisto po bratovi....
Nokia Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 za cely silvester som vypil asi liter mineralky a liter coly :lol: Ajk, tiez gratulujem k tomu objavu :)
Sniper Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 Jedna kamoška si raz zmýlila tatranský čaj s obyčajným a dala si ho od smädu. Smutný príbeh.
weirdo Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 axel, sak ale po prvom hlte spoznala, ze to nie je prave nealkoholicky napoj, ni?
Nokia Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 weirdo ono ked to pijes od smadu uvedomis sa neskoro, ja som takto exol skoro dva deci slivovice s tym ze to je mineralka
arwiel Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 za celý silvester som vypila ráno šialku mlieka a cez deň šialku čaju... všetko :lol: rozmýšlam, že si aspoň dnes v kaviarni kúpim drink...
weirdo Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 weirdo ono ked to pijes od smadu uvedomis sa neskoro, ja som takto exol skoro dva deci slivovice s tym ze to je mineralkata ti muselo byt fajne potom :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz