Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

cizy nerozdavam rozumy, konstatujem len to co vidim a co som aj zazil na vlastnej kozi

ospravedlnuj si alkohol kolko chces, ospravedlnuj si ze je normalne kazdy den vypit kopec alkoholu

ospravedlnuj si co len chces

ked budes mat 30, pozries sa na svoj zivot, a uvidis ze jedina robota co si mal bolo robit poslicka a predavat v kine listky a tvoja najlepsia kamaratka bude flasa vodky, potom sa mozno uvedomis, ale bude neskoro

len si pite kolko vam hrdlo raci

nazdravie (aj ked v tomto pripade sa o zdravi hovorit neda)

Zverejnené

vy zvyknete na štedrý večer piť? :lol:

To iba prípitok, zas si nemysli :)
Zverejnené

nema to vyznam

v tejto teme som skoncil

pite si kolko chcete a ako chcete a co chcete, je to vasa vec

mozno raz dostanete rozum, a ked nie, tak...

Zverejnené

heh konečne na štedrý večer možnosť si upiť z niečoho ked v tom ma trkne : holka, ved ty máš v sebe lieky :lol:

Zverejnené

To iba prípitok, zas si nemysli :lol:

no však aj to ma prekvapuje, my vôbec celé vianoce, to len na štefana sa chodieva rozbiť, teda nikto z našej rodiny, u nás sú všetci slušní :)

Zverejnené

Ja idem zajtra ku kamoške na trochu vínka, a čo :lol: Pekný, kultúrny, pohodový večer.

Zverejnené

heh konečne na štedrý večer možnosť si upiť z niečoho ked v tom ma trkne : holka, ved ty máš v sebe lieky :lol:

to by si potom bola veeeelmo ukecana :)

sa priznam, som si vcera ulial 2pohare dobreho vinka a 1pivko. dneska som nepil, lebo som myslel, ze budem soferovat. no prd :)

Zverejnené

Okrem 29. 12. mam seriu, pijem od 23.12., kazdy den sice relativne malo, ale dnes napriklad nejake 4 fernety a 2 piva. No nekup to, ked to cloveka celkom osviezi....

Zverejnené

ja som vypil sedmicku absolutky minus 2 poldecaky. sak tak som aj dopadol.

Zverejnené

od 27.12 do dnešnej 04:00 hod som sa iba vypijala a vypijala, den co den

pifka, červene vinko, tequila, nejaky peprmint,fakt neviem co to bolo, a proste dokola dokola...

a jasne ze o polnoci na silvestra k tomu sampus..

bolo husto...budem rozdychavat este dalsi tyzden...

Zverejnené

včera jeden a pol pohára sektu :lol: do najbližšieho poldecového fernetového excesu tak akurát ... :)

ale včera som musela :)

Zverejnené

Za celého Silvestra som vypil 1 pohár činžána, ktorý som pil od polnoci do pol piatej ráno

:lol:

Zverejnené

štvrť pohára sektu

chcela som kľudný silvester :lol:

Zverejnené

3,5dcl Tatranskeho caju (52%) :lol:

ale dalo mi to jednu vec.... cim drahsi alkohol, tym lepsie to telo znasa... rano som sa citil ako clovek, pri mensom mnozstve ineho lacneho alkoholu si rano pripadam ako chodiaci zombie

Zverejnené

no, Ajk, gratulujem k objavu :lol:

keby som nevypil 6deci Absolutky, ale Blanickych Rytirov alebo Nicolausky, tak nezijem.

Zverejnené

Fuuha tak ja som sa presvedcila ze mam vydrz :lol:

Silvester: visnovy liker, fernet, peach vodka, malina, tatransky a ukoncenie sampusom :) No a mne nic nebolo... akoze bavit som sa bavila,jazyk kuusok, ale este ani hlava sa mi nekrutila, triezvo som rozmyslala... :) Cisto po bratovi....

Zverejnené

za cely silvester som vypil asi liter mineralky a liter coly :lol:

Ajk, tiez gratulujem k tomu objavu :)

Zverejnené

Jedna kamoška si raz zmýlila tatranský čaj s obyčajným a dala si ho od smädu.

Smutný príbeh.

Zverejnené

axel, sak ale po prvom hlte spoznala, ze to nie je prave nealkoholicky napoj, ni?

Zverejnené

weirdo ono ked to pijes od smadu uvedomis sa neskoro, ja som takto exol skoro dva deci slivovice s tym ze to je mineralka

Zverejnené

za celý silvester som vypila ráno šialku mlieka a cez deň šialku čaju... všetko :lol:

rozmýšlam, že si aspoň dnes v kaviarni kúpim drink...

Zverejnené

weirdo ono ked to pijes od smadu uvedomis sa neskoro, ja som takto exol skoro dva deci slivovice s tym ze to je mineralka

ta ti muselo byt fajne potom :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov