sumeru Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 ja absinth mozem... aj bez cukru... raz mi jeden barman ponukol - a ze mi da celu flasu, ked to vypijem "len tak"... ha! kto by zavahal, ze? :lol: doteraz som zvedava, ako tu flasu vydokladoval, hehehe!
weirdo Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 sumeru, to si stiahla naraz celu flasu? preboha, to je iny masaker. ja dam 5 absintov a som ako delo.
Nokia Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 weirdo pochybujem ze celu flasu cisteho absinthu, z toho by mala prinajmensom otravu alkoholom :lol:
weirdo Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 alebo ma vydrz ako ruski samohonkari :lol:
sumeru Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 :lol: kedysi som mala vydrz ako rusky partizan, ale nie flasu cisteho absitnu... on mi tu flasu naozaj dal... z rucky do rucky... :) nie nalial! teraz ma zlozi aj pohlad na alkohol... takmer :)
doll Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 :lol: ja som vzdy pila absint klasicky, ako naliali, tak som vypila :)
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 Posledných 8 príspevkov by sa hodilo do témy Alkohol. Ak si to nejaký moderátor všimne tak to presunie a vám dá warny že sa kvôli vám musel unúvať :lol: Doll ty piješ absinth ako pivo? :)
game Zverejnené 22. Marec, 2007 Zverejnené 22. Marec, 2007 premiestnené zatiaľ bez warnu :) ľudia, neslopte to :) už aj Degas strašil svojich súkmeňovcov, ako budú vypadať po absinthe ... :lol:
phersu Zverejnené 22. Marec, 2007 Zverejnené 22. Marec, 2007 Mal ich aj prečo varovať. Veď vtedy to pili akoby to bola voda.
doll Zverejnené 22. Marec, 2007 Zverejnené 22. Marec, 2007 AXEL Doll ty piješ absinth ako pivo?chran boh...nee,absint nemusim... tak ale mozem ja za to, ze niekto vymyslel taku stupiditu ze musim vypit zrovna absint? v minulosti ked som kalila este tak ako sa patri, ano, sme pili absint v pohodke, bez nejakeho "palenia"
chorche Zverejnené 23. Marec, 2007 Zverejnené 23. Marec, 2007 Dnes dva rumy do caju, ale co mam robit, ked sa snazim liecit?
doll Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 vcera moj mily do mna lial citrusy, aby som bola povolnejsia :lol:tak ale ked som ho zacala chytat na istych partiach pri presklenom stole, tak cuval....tak o co mu pak slo? :) pak sme si to v mojom vchode vysvetlili :)
phersu Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 Včera sme mu dali kakao :lol: takú slinu som dostal a ešte k tomu bola akcia tak sme pekne slavili, ani zle mi neni.
arwiel Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 budúci piatok oslavujeme včerajšie štvrté výmesačie Stužkovej :lol: a trojmesačné výročie Vianoc! a koniec písomných maturííííít! :) ;) ;) ;) :) ;)
phersu Zverejnené 26. Marec, 2007 Zverejnené 26. Marec, 2007 dnes toho bolo. tvrde - borovica, vodka, slivka, pivo - kozel, vino - biele
chorche Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 Nepijem, beriem antibiotika. Ale medzitym som lupol 4 borovicky, skratka raz ma zlomil kamos, druhy raz som sa ocitol v spolocnosti a hned aj prisiel kamos, od ktoreho fakt nieco potrebujem, tak sme si dali do nosa, ale len trosku, vecer este male pivko....
game Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 čím ďalej, tým viac si špiníš do huby, chorchealkoholik si vždy vie odôvodniť, prečo hovorí, že pije, keď nepije. každý tvoj príspevok je tu o tom keď chceš piť a brať antibiotiká a skapať, tvoj problémuž o svojej abstinencii prestaň fabulovať, lebo to nikoho nezaujíma.
chorche Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 Vies co, netrep! Skratka s kamosmi je to ako obchod, dnes oni mne, zajtra ja im, hoci aj borovicku. A sami pit nechceli.
game Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 trepeš ty, a statočne - vždy mimo, ako obvykle .tak pozor na to, čo píšeš, lebo veľmi rýchlo môžeš prestať písať úplne.
Ajk Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 je to presne 20 dni co som nemal ani kvapku alkoholu... :lol: da sa zabavat aj bez toho.... sice na povzbudenie si neskor mozno dam :) arwiel > na matury bacha ;) my sme sa po maturitach naplanovali velku oslavu a taku ze sme cely den nic nejedli a pile sme LEN alko..... dopadlo to velmi zle, ale tak oficialny vstup (maturita je skuska dospelosti) do oficialneho sveta dospelych bolo treba oslavit riadne... ale zas hentaka blbost moze napadnut len cerstvo zmaturovanych ludi :)
hisham Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 LOL, aký úspech, že 20 dní :lol: Ja som nepila ani nepamätám, to sa dá rátať na mesiace a aj to toho bolo vždy veľmi málo :) Ale keďže tento víkend mi nevyšiel, ako som si predstavovala, a v meste je triedna oslava, pôjdem tam a zapijem žiaľ ;) ----> :) ---> ;) ;)
weirdo Zverejnené 29. Marec, 2007 Zverejnené 29. Marec, 2007 1l vina, 1 pivo, 5 tequil. vecer aj tak skoncil na <>.
chorche Zverejnené 29. Marec, 2007 Zverejnené 29. Marec, 2007 gam: Bavi Ta nasierat ma a **** si do huby? Skratka ked je naliate, sa neodmieta. Dnes to bolo nejake zvaro do caju, ale malicko, lebo musel som ist autom.
dead Zverejnené 29. Marec, 2007 Zverejnené 29. Marec, 2007 Nepijem, beriem antibiotika. Ale medzitym som lupol 4 borovicky, skratka raz ma zlomil kamos, druhy raz som sa ocitol v spolocnosti a hned aj prisiel kamos, od ktoreho fakt nieco potrebujem, tak sme si dali do nosa, ale len trosku, vecer este male pivko....Bud si nasiel a okopiroval tu ucebnicovy priklad myslenia pokrocileho alkoholika a robis si srandu, alebo... :lol:
cizy Zverejnené 31. Marec, 2007 Autor Zverejnené 31. Marec, 2007 vcera po dlhom case pod obraz a este aj miesanie, statne ma bolela hlava rano
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz