Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

REALITNÉ KANCELÁRIE

  • zápisy
    4
  • komentárov
    0
  • zobrazení
    1 988

Kariéra v Rh+ - úspech, kolektív a zábava


realityholdingzilina

525 zobrazení

Realitná kancelária Reality holding+ ponúka zaujímavú pracovnú príležitosť pre cieľavedomých ľudí, s možnosťou kariérneho postupu a tvorby vlastného tímu. V duchu motta „Váš úspech v realitnom podnikaní je aj našim cieľom“ zabezpečuje profesionálne školenia pre nováčikov, s úmyslom, urobiť z nich profesionálov. Školenia prebiehajú pod taktovkou najúspešnejších zo siete Rh+. Aj keď teória je prínosná, najviac skúseností prinesie prax, preto každý začínajúci maklér pracuje pod vedením staršieho makléra, ktorý mu poskytuje užitočné rady.

http://realityholding.sk/ponuka-prace/

Cieľom každého je úspech, no ten sa nedostaví, pokiaľ sa oň nezapríčiníte. Ak budete všetky činnosti vykonávať podľa rád skúsených a s pozitívnou myšlienkou, že to dokážete, odzrkadlí sa to na Vašom vystupovaní, či už pri telefonickom alebo osobnom kontakte, a tým aj na úspešnosti. V skratke, všetko treba brať pozitívne. Aj neúspech Vás posunie ďalej, dá Vám nové skúsenosti a pomôže do budúcnosti.

Veľmi veľkou výhodou je práca v kolektíve, či už v rámci pobočky, alebo vlastného tímu. Každý maklér má možnosť vytvoriť si vlastný tím, s ktorým úzko spolupracuje. Spolupráca je dôležitá pre rozbeh nováčikov ale aj pre maklérov, ktorý potrebujú pomôcť pri riešení komplikovaného predaja. V rámci podporovania tímového ducha sa usporadúvajú firemné akcie, spojené s dobrým jedlom a množstvom zábavy, v rámci jednotlivých pobočiek, ale aj celej siete Rh+.

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov