Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

REALITNÉ KANCELÁRIE

  • zápisy
    4
  • komentárov
    0
  • zobrazení
    2 001

REALITNÉ KANCELÁRIE POZOR - Upozornenie na sporné jednanie !


realityholdingzilina

521 zobrazení

Žilinská pobočka Reality holding+ s.r.o. bohužiaľ nepríjemnú skúsenosť s maklérom Ľudovít M., ktorý sa pokúša nekalým spôsobom zastrašiť a vydierať realitné kancelárie, za zámerom kúpy nehnuteľnosti, treťou osobou Michalom K. a jeho sestry Michaelou K.

 

Počínanie makléra Ľudovíta M. je od začiatku zavádzajúce, od počiatku obhliadky nehnuteľnosti, následne zloženia rezervácie.

Ľudovít M. sa hlási k spoločnosti MGM reality, pričom sme ho na stránkach danej spoločnosti nenašli a predpokladáme,

že by sa renomovaná spoločnosť ako MGM reality neznížila k podobným praktikám jednania.

 

Údajný maklér podáva zavádzajúce informácie, pred skončením rezervačnej zmluvy na konkrétnu nehnuteľnosť spíše s kamarátom odstúpenie od zmluvy, za zámerom vrátenia rezervácie, pritom od počiatku sú obe strany informované, že finnacovanie vyriešia záujemcovia hotovosťou, prípadne spotrebným úverom.

Kúpu hotovosťou pochopitelne dodatočne odmietli a riešenie financovania úverom neriešili prostredníctvom našich služieb, ako máme uvedené v rezervačnej zmluve.

 

V tomto období si dokonca už dokonca nárokujú plus penále, ktoré sú však neopodstatnené, klient sa však neustále vyhrážať medializáciou a cieleným poškodzovaním dobrého mena na internetových portáloch a v médiách.

 

Navyše údajne všetky doteraz vedené obchodné jednania bez upozornenia údajne nahrávali , čo tiež považujeme za jednostranne poškodzujúci fakt , ktorý sme nútení riešiť prostredníctvom právneho servisu.

 

Ako korektná spoločnosť Rh+ sme chceli problém riešiť osobne, z dôvodu obvinenia podvodu zo strany makléra Ľudovíta M., jeho "bieleho koňa" pána Michal K. a jeho sestry Michaely K. sme požadovali dôkazy na základe, ktorých postavili tieto obvinenia, avšak tieto nám nechceli predložiť.

Všetky dokumenty makléra k danému prípadu boli preverené, právne oddelenie skontrolovalo správnosť zmlúv o sprostredkovaní, rezervačnej zmluvy a odstúpenie od rezervačnej zmluvy klientom.

Vzhľadom k tomu usudzujeme, že sa jedná o úmyselné poškodzovanie dobrého mena spoločnosti a podávame trestné oznámenie pre pokus o vydieranie neopodstatnenou medializáciou.

Navrhované riešenia a dohody o možnostiach urovnania a prípadného vrátenia rezervačnej zálohy sa klienti neboli ochotní vôbec baviť.

 

V prípade preukázania jednoznačných dôkazov sme boli ochotný pristúpiť na okamžité riešenie situácie, avšak klient odmietol riešiť vznik predmetnej situácie a opakovane sa vyhrážal len zverejneniami na internete a tým, že nám žiadne dôkazy nemá prečo predkladať a použije ich už len v trestnom konaní.

V záujme obrany spoločnosti, sme museli pristúpiť k zverejneniu skutočností.

 

Upozorňujeme kolegov, že vydarená trojica hľadá lacné nehnuteľnosti / ako v tomto prípade nehnuteľnosť za 6000,-Euro / a bez investície sa snaží nadviazať priamy kontakt na predávajúceho a riešiť kúpu už po vlastnej línii s následným stiahnutím rezervačnej zálohy ešte v čase rezervácie aj s prípadnými vykonštruovanými penále.

 

Preto Vás chceme kolegov z žilinskej realitnej branže čo najskôr varovať pred nepríjemnou situáciou, ktorú zámerne vytvárajú 3 veľmi dobre zohraté osoby na realitnom trhu pod vedením makléra Ľudovíta M.

Veríme, že aspoň trochu sme pomohli ostatným prestížnym a úspešným realitným kanceláriám, ktoré chcú robiť odchod v realitách dobre a čestne.

Týmto žiadame realitnú kanceláriu MGM aby sa vyjadrila, či vie o nekorektnom konaní makléra Ľudovíta M., vzhľadom k tomu, že je v jej záujme ochrániť svojich klientov a maklérov z brandže pred jednaním, ktoré maklér realizuje v praxi.

 

Prajeme príjemný a úspešný deň, plný pozitívnych správ a spoločných úspechov na realitnom trhu.

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov