Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

REALITNÉ KANCELÁRIE

  • zápisy
    4
  • komentárov
    0
  • zobrazení
    1 988

Priemerné ceny bytov v Žiline.


realityholdingzilina

534 zobrazení

Chcete kúpiť byt v Žiline a nemáte predstavu v akých cenových reláciách sa pohybujú? Priblížime Vám ich v závislosti od počtu izieb, stavu, výmery a lokality.

1-izbové byty sa nachádzajú takmer v každej lokalite Žiliny. Ich ceny sa pohybujú v závislosti od stavu. Byty v pôvodnom stave sú v cenovej relácii 32 až 35 tisíc eur, pričom dôležité pri cene je aj to, aké vybavenie ostáva v byte. Každou rekonštrukciou sa cena bytu dvíha hore. V prípade kompletne zrekonštruovaných bytov sa cena šplhá až k 45 tisíc eur.

http://realityholding-zilina.sk/byty/1-izbovy-byt/

V súčasnosti je veľký záujem o 2-izbové byty. Na sídliskách sa ceny bytov v pôvodnom stave pohybujú v rozmedzí 45 až 52 tisíc eur, na rozdiel od centra, kde byt v pôvodnom stave kúpite za cenu zrekonštruovaného na sídlisku, tj. za 52 až 65 tisíc eur. Kto si potrpí na moderný byt má možnosť výberu novostavby, kde je cenová relácia 64 až 89 tisíc eur v závislosti od výmery.

http://realityholding-zilina.sk/byty/2-izbovy-byt/

3-izbové byty vhodné pre mladé rodiny, sú taktiež značne dopytované. Pri ich cene nie je dôležitý len stav, ale aj výmera. Byty s výmerou od 64 do 72m2 sa pohybujú v závislosti od stavu v rozmedzí ceny od 57 do 63 tisíc eur. Byty s rozlohou nad 72m2, v pôvodnom stave alebo čiastočne zrekonštruované sú v cenovej relácii 63 až 72 tisíc eur a kompletne zrekonštruované byty sa pohybujú od 75 do 82 tisíc eur. Ceny bytov s výmerou nad 85m2 v centre mesta alebo v novostavbách sú od 92 tisíc eur.

http://realityholding-zilina.sk/byty/3-izbovy-byt/

4-izbové byty v pôvodnom stave sa pohybujú v rozpätí cien od 65 do 70 tisíc eur a každou rekonštrukciou sa cena dvíha až k 78 tisícom eur za kompletne zrekonštruovaný. Ceny v centre mesta eur a v novostavbách sú od 105 tisíc eur v závislosti od výmery.

http://realityholding-zilina.sk/byty/4-izbovy-byt/

Ďalšími aspektmi, ktoré ovplyvňujú nielen cenu, ale aj dopyt, sú poschodie, na ktorom sa byt nachádza, výbava bytu logiou alebo balkónom a existencia výťahu v bytovom dome.

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov