Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Althein intelektualny frog

  • zápisy
    4
  • komentárov
    18
  • zobrazení
    18 309

Zacnem zdravo zit ...tak prisaham /časť 1/


Althea

776 zobrazení

Ano, zacnem. Vlastne uz som aj nenapadne zacala, dnes som normalne odmietla zozrat keksik, co tu niekto nechal v robote v miske, posledny. Kurnik, uplne krical .....Zober si maaaa, som tu tak sam, citronova napln, rychlo, rychlo. Citronova napln,to mozem.

Ale ja ze pcheeee, mozes si trhnut nohou, nechcem ta, ja idem zdravo zit.

A potom som si urobila kafe s takou tou mrte dobrou smotanou :spiteful: ked som ju vypila, trocha ma prepadli vycitky. Ze takto nejako by to asi vyzerat nemalo. preto od tohto dna ..teda odkedy sa zobudim po nocnej, bude zo mna uplne iny clovek. a toto tu, moj frog, bude nieco ako diar mojich nadobudnutych uspechov / snad budu/ alebo aj neuspechov /urcite budu ale nie zas ze stale/. A taka som mila, ze si to mozete precitat. Totiz, moj bejbe zacal chodit namiesto po divokych zuroch do posilky, pestuje klicky v zavarninovom pohari v kuchyni pod oknom a celkovo aj zdravsie vyzera. Vsimla som si to len tak, ked som mu nadavala,ze by si mohol uz ostrihat pazure na rukach, normalne ked som sa blizsie primrkla, mal ich leskle, zdrave - lepsie nez kopa zenskych. Toto nakoplo moju telesnu schranku a mizernu kondiciu, sak snad nebude on vyzerat k svetu a ja ze ked vybehnem pät / dobre viac/ schodov a budem funiet, tak to ee. idem do toho, este neviem presne ako,ale ja som sikovne divca,to zmaknem. drzte mi palce namornici, bo Althea s pomocou velkeho Chestera ide objavovat krasy zraveho zivotneho stylu. :spiteful:

fat1%5B6%5D.jpg

8 Komentárov


Odporúčaný komentár

Všetci ti strašne držíme palce. Ty to dokážeš!

(aj keď málokto tomu verí :) :saw:)

Odkaz na príspevok

pche, nahodou, dnes som si kupila nove tenisky a zjedla som aj ovsene vlocky. dobrovolne

Odkaz na príspevok

zajtra si daj aj jabko :)ale hlavne daj dokopy, z čoho má tie supernechty :saw:

Odkaz na príspevok

So zdravým životným štýlom je to tak ako so všetkým, nič sa nemá preháňať. Dobré sú ako ovsené vločky, tak sem tam aj klobáska. A samozrejme, patria ku tomu aj pohybové aktivity. Tu by som sa prihováral za chôdzu, hoc aj po meste. Chôdza prispeje nielen ku zdraviu, ale može dokonca obohatiť aj peňaženku. Napríklad na mňa sa včera z trávy škerila jedna 5-eurovka. A v poslednom období nebola prvá. :) Neviem, či sú zo zdravého životného štýlu pekné nechty. Po ovsených vločkách sú ale vetry určite. :saw: :)

Odkaz na príspevok

Vetry? no,prievan bol,lebo som nechala otvorene okno v troch miestnostiach bytu naraz. jasne ze su pekne nechty, sak vis,sme to to tlacime. teda jeme

Odkaz na príspevok

Hojóóó... Takéto otvorenie okien iba násobí celkový účinok tých mnou spomenutých vetrov.Inak, klobásku som spomenul zámerne, je to bezpečnostné opatrenie. Slovensko je známe rôznymi "brutálnymi" sviatkami, počas ktorých sa konzumuje nie príliš fitness strava. No a keď človeka so zdravým životným štýlom postretne taký sviatok a neodolá..., to sú potom iné stavy na žalúdku... :saw:

Odkaz na príspevok

Ale ved ja tu nehovorim,ze uz nezjem v zivote nic ako cigansku / hmmmmmmm/ :saw: . ale posnazim sa,aby som skor ako chut na nu mala chut na zeleninu,alebo ovocie . akoze secko sa mierou.

Odkaz na príspevok

V pohode... :) Je dobré do kombinovať aby žalúdok príliš nezfajnovel z jogurtov, ovocia, zeleného čaju a podobných dobrôt.Som si len pospomínal na vlastné zážitky, keď sa o Veľkej noci skočilo rovno na "pražené". To je taká slanika s klobáskou pražená na kope oleja... fuj, to boli stavy. :saw: :)

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov