Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Althein intelektualny frog

  • zápisy
    4
  • komentárov
    18
  • zobrazení
    18 312

Ako by nestacilo...


Althea

707 zobrazení

... ze mame uz tak dost poplatkov za pobyt rodica s dietatom na oddeleni v nemocnici, dost papierov, ktore musime vypisovat, podpisovat a zakladat, pribudlo nam opat cosi navyse. To len pre istotu, aby sme sa nenudili. Prikaz riaditela znie jasne : vyberat 4 eurace za to, ze matka ide s dietatom na predsalie. Pretoze sa tam musi prezliect do speci krasneho potu nepremokaveho zeleneho uboru. Totiz tento spominany odev je drahy a vela sa ho mina. V podstate si ho musi dat kazdy kto na operacky vstupuje. Konecne sme prisli na to,preco ma zdravotnictvo take velke dlhy. :))

 

Uz prvy den nikto nevedel, na co sa ma vlastne ta polozka pisat, ako to cele bude fungovat. Vymysleli, ze to treba dvojmo na vymenny listok . Kedze sme nadpriemerne sikovne oddelenie (haha), tak sme aj prve nase lastovicky maminy, ktore to inak cele nechapali a aj poriadne nadavali, vypustili do pokladne a s listkom potom na salu. Najradsej mam, ked taketo veci musim vysvetlovat ja a pritom si pripadam, ako keby to bolo cele moj osobny napad. Mam lepsie, naozaj.

A ani hodinka neprebehla a volali zo sal. Preco to je na vymennych listkoch, oni take nechcu, oni chcu priamo prijmovy pokladnicny doklad. A ja chuda, ze ja neviem, to je prikaz zhora, my ani take pokladnicne nemame a kurnajs, robota mi bezala, ja s telefonom riesim ako besna. Vrchna po mojej interpretacii problemu na mna, ze tak ona nevie. Chcelo sa mi kricat ,nech si to laskavo vrchnost vyriesi, ja chcem len,aby to klapalo, smarja!!!!!

 

Dost ma stvu tieto napady bez jasnych planov realizacie, pretoze cloveka to zdrzuje, vyzera jak magor pred rodicmi, nevie ani poriadne kde mu hlava stoji a normalna komunikacia sa meni na podrazdenu a nevrlu. A pritom sa to cele toci okolo takej blbosti. Jedna mamina vraj ten doklad nezaplatila a nevpustili ju na sal. Dieta tak zjapalo celu pripravu, ze pri nom musela sediet poriadnu chvilu sanitarka. Urcite stastna, lebo tiez asi nemala co na praci. Niekto kto dostane taketo napadiky si neuvedomuje, ze na ne doplaca okrem samotnych pacientov aj personal. Ze nas to stoji nervy a hlavne cas , ktory namiesto pri detoch stravim na telefone a pri papieroch. Keby tie 4 eura chvilku pockali a najprv sa naozaj poriadne premyslelo ako to ma fungovat, usetrili by sme si zas trocha psychickej pohody v praci. :)

3 Komentáre


Odporúčaný komentár

Hlavne že sa niekomu sype do vrecka, nie?Ostatné je nepodstatné - holt, na Slovensku je to tak...Prajem veľa trpezlivosti s Kocúrkovčanmi :)

Odkaz na príspevok

V básnikoch je jedna epizódka, keď Štepán vyliezajúci spoza štosu papierov, čo mal zúradovať, glosoval situáciu...Dej blbci funkci a vymyslí lejstro... :saw:

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov