Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Althein intelektualny frog

  • zápisy
    4
  • komentárov
    18
  • zobrazení
    18 301

Zzž /2.cast/


Althea

775 zobrazení

:spiteful: Ano,je to tak, pokracujem v mojom drsnom zavazku a kedze dnes uz nastala aj pohybova aktivita, povazujem to za uz vazne. Okrem toho, ze som konecne pojedla nejaku tu zeleninu a ovocie a v obchode som chladne a nezaujato ...dobre,tak az tak uplne nie... presla okolo Fidorky a bananov v cokolade, vyskusala som zjest tie krpate klicky,co su zevraj to najlepsie co clovek moze chrumat namiesto hovadin k telke. Tak chrumem a kurnik sopa, chuti to ako hrasok. Tym som ich pojala za pojedatelnu a este aj zdravu nahradu slanych tyciniek. Este ze som si uz davnejsie navykla na podomacky peceny celozrnny chlieb z pekarnicky, nemusela som presedlavat z bieleho peciva. Okrem toho, pomaly prestavam s kavou ,kedze bez tej sladkej susenej smotany ju nechcem a s mliekom mi nechuti, mojim salkovym spolocnikom sa stal caj. Najviacej lubim zeleny a citronovy. Bez cukru,bez medu a konecne rozoznavam,ze bez tychto vylepsovakov to aj rozdielne chuti,hehe. Este nezvladam tri litre vody za den,ale dva aj nieco uz snad aj hej.

Konecne som zacala jest len cisto biely jogurt / to doteraz ani za boha ee/ na ranajky s obycajnymi ovsenymi vlockami. Ale par hrozienok tam narvem,aj keby neviem co bolo. Zas troska to ozivit musim, predsa. :spiteful:

No, teraz k hlavnemu zlomu tohto celeho. Dnes som bola behat. Teda, zvladla som take ze striedave chodza - beh, ale viac behu. Ako som vyzerala neriesim, lebo farba tvare a vyvalene oci spolu so strasne hlasnym funenim, to este na cloveka co je v pohode pri behu nevyzeralo. ale ja to vylepsim, ludia co tam tiez behali nevyzerali o nic lepsie a jeden /to som si odpozorovala/ sa potom nevedel postavit z lavicky. Stale som cakala,kedy pride ten strasny naval hormonov stastia,ale nic. nic a nic. mozno nabuduce.

:w00t:

5 Komentárov


Odporúčaný komentár

Na tie drsne zmeny si treba davat pozor. Musim byt v jednom kuse ostrazity. Domacu pekeran som si skoro kupil, ked som kupoval fritovaci hrniec, upozornila ma az predavacka pri pokladni, ked som sa jej pytal, preco ten bazmek nema kosik na hranolky... Zmenu zivotneho stylu som si vybabil jednoducho. Prestal som chodit 200 metrov do krcmy autom, k bankomatu ku ktoremu mam kilometer som sa vsak este peso nedostal, chce to cas a ja viem, ze musim byt trpezlivy a netreba to prehanat.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok

ono tie hormóny šťastia neprídu pokiaľ človek nemá k športu vzťahkeď niečo robíš nasilu a nie pretože chceš, tak sa ten slastný pocitlen tak nedostavínapríklad taký bronto . . .

Odkaz na príspevok
No, teraz k hlavnemu zlomu tohto celeho. Dnes som bola behat. Teda, zvladla som take ze striedave chodza - beh, ale viac behu. Ako som vyzerala neriesim, lebo farba tvare a vyvalene oci spolu so strasne hlasnym funenim, to este na cloveka co je v pohode pri behu nevyzeralo. ale ja to vylepsim, ludia co tam tiez behali nevyzerali o nic lepsie a jeden /to som si odpozorovala/ sa potom nevedel postavit z lavicky
V Prešove okolo Torysy beháva jedna kočka. Drží si svoje nie práve pomalé tempo, na ušiach slúchadlá s nejakou muzikou. A vyzerá celkom dobre.Tie hormóny prídu ak to človek robí pre radosť a všetky starosti hodí za hlavu. Ak je v jednom fyzično a duševno. :saw:
Odkaz na príspevok
Stale som cakala,kedy pride ten strasny naval hormonov stastia,ale nic. nic a nic. mozno nabuduce.
Naval mozno pride, ked ti dojde, ze behanie nie je ten najlepsi sposob, ako si zabezpecovat prisun hormonov stastia :D
Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov