Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Jozef50205's Blog

  • zápisov
    161
  • komentárov
    357
  • zobrazení
    83 595

...ľudze mojo , a co ?... jazykový zákon./skeč/


Jozef50205

907 zobrazení

Jazykový zákon.  

4 členovia hlasovali

  1. 1. Mal by každý náš štátny príslušník ovládať štátny jazyk?

    • Mal by ovládať.
      3
    • Nemusí ovládať.
      0
    • Je mi to ukradnuté.
      1

... ta co še ľen na tom našom Slovensku robi,šak to už Sodoma i Gomora. Ta našo páni v Blave neznaju čo robia? Ta daju takoj zákon-Jazykový , že nahraju našim bratancom na juhu, aby mohli ešči vecej kričec, jak u nas v šumnoj krajine plano? Ba pravdu povim ani ja neznam, či toto mojo pismo na Blogu prejdze, či neporušujem i ja dajako nariadzene a nedajbože i zákon, kec tu pišem po našomu.

Ta co sce šicky potraceli rozum? No ta ratajce, keľo jest u nas Slovakoch: Ta nás roduverných vyhodňaroch jest vecej jak 1,3 miliona, Rusnakoch jest a ne šicky še hlasa k tomu ,asi cca 250000, Maďaroch jak oni hutora ,že až 800 000 , Cigaňoch 600 000,Zahorakoch dajakch 100 000,ine narodnosci 80 000 a kec ratam, tak ratam ta Slovakoch je menej jak 50%.

Ta co še tu rozcahujece ? Ta koho jest tu vecej?

A kec budu Maďari chcec autonomiu, tak budzeme aj vyhodňare za ňu brojic. Ta ne ?

 

Ta čitam americko noviny ..a co tam ? Naši tam lobuju, aby Slovensko dostalo od amikoch po pysku bo shvaľeli zákon co im nechce dovoľic hutorec po maďarsky. Ľudze mojo skoro som myšku s podložku prehltol. Ta co sce už šicke tam aj s tym Paľom Čakym še zošaľeli? Ta dze za morom to vžaľi? Skadzi maju tako koniny ? Keby bul Paľo u nas v karčme ta aj po pauľi by zato dostal,že še nehaňbi špinic do svojoho slovenskoho rodiska a ešči, že on takoj slovensky politik jak šicko v tom našom parlamente.Figu borovu Paľu ,ty už asi nebudzeš mac našu štátnu prislušnosc, kec taky holoty hutoriš.

 

No už stačelo ľudkove moji, bo znam, že len tych možno 1,5 miliona mi rozumelo, ale kec budzece chcec dám aj preklad.Ta ne ? Šak šicky sme Slováci.

6 Komentárov


Odporúčaný komentár

Je jednoduche riesenie, Bratislava, aj tak ju nema nikto rad, by sa mala osamostatnit, popripade pripojit k Rakusku.Hlavne mesto Slovenska sa moze prestahovat do Banskej Bystrice a bude klud :saw:Inak neviem preco ma s jazykovym zakonom daco prave BA. Sak je uzakoneny stredoslovensky variant slovenciny, a ak je v JULS SAV 5 % bratislavcanov, tak som vevericka.Tak nech to riesi Liptov, alebo Zahoraci, odkial je nas sudruh premier.Ta ne ?

Odkaz na príspevok
Je jednoduche riesenie, Bratislava, aj tak ju nema nikto rad, by sa mala osamostatnit, popripade pripojit k Rakusku.Hlavne mesto Slovenska sa moze prestahovat do Banskej Bystrice a bude klud :)Inak neviem preco ma s jazykovym zakonom daco prave BA. Sak je uzakoneny stredoslovensky variant slovenciny, a ak je v JULS SAV 5 % bratislavcanov, tak som vevericka.Tak nech to riesi Liptov, alebo Zahoraci, odkial je nas sudruh premier.Ta ne ?
elfant ta co ty skadzi?.. šak šicko še vari len v Blave,ale šicky tu mušime jesc, i kec to dakedy barz britko žradlo... keľorazy bez soli alebo samo korenie :saw:
Odkaz na príspevok

ja som bily andel trvalo v BA :saw:prave preto si myslim, ze by bolo lepsie keby bola samostatna :)nech si kazdy vari tam kde aj riady umyva... a bude klud :saw:

Odkaz na príspevok

ta hej , ta daco hutoriš, a potum by sme na koho ndavali ? ... na sebe? a barz šumne od tebe še ši bily andel, bo aj ja, dokonca mam aj nasledovnika,muj syn a ešči synovec barz veliky...no dumam,že i ty, to akože teraz hutorim o futbale /mojo číslo preukazu fandu tušim 49, :) :saw: :) :) ale kec aj ne, šak šicky sme Slovaci, ta ne ?

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov