Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Jozef50205's Blog

  • zápisov
    161
  • komentárov
    357
  • zobrazení
    83 593

Len tak ...kurňahošigutentag.


Jozef50205

380 zobrazení

Len tak...kurňahošigutentag. Kur..ahošigutentag, už skoro kultový film s dobrou pointou,čo dokážu urobiť peniaze s človekom. Áno je to tak , celkom výstižné a platné. Načo cestovať do Veľkej Británie? Veď na Slovensku šikovný maník, niekedy sa iba tak tvári a na toho pozor, dokáže za deň zarobíť nezdanených aj 3-4000 Sk,- . Má na to jeden ucelený systém zákaziek,niekoľko inzerátov v miestnych reklamných novinách,k dispozícii tri mobilné čísla,dobré auto a samozrejme chuť pracovať a ľuduia sú mu povďační. Bodaj by nie,pri dnešných cenách vody a vodovodných batérii, ak sa im podarí ešte v ten deň zohnať " majstra " sú iba radi. Vymení jedno , dve tesnenia,očistí od vodeného kameňa alebo prefrézkuje závity, robota kratšia ako cesta k zákazníkovi a samozrejme zinkasuje od 300 do 500,- Sk podľa poruchy. Jeho pracovná doba určite nie je 8 hodinová,skôr by som povedal 16 , a ak je toho veľa aj v sobotu a nedeľu. Bol som nedávno s takýmto maníkom a ponúkol mu kšeft v zahraničí, jeho odpoveď bola : A načo ? Ja si u nás prídem na 70 000?-Sk mesačne a zdaním si koľko chcem, a to je prosím pekne akože poslabší mesiac. Niet čo závidieť, ak je dobrý majster, ten s ktorým som sa bavil bol vo veku niečo okolo 40 absolvent VŠ s titulom Ing. , a jeho šikovné ruky majú cveng, to mi povedala susedka,však čo, nech má , v chemickom laboratóriu by si prišiel na nejakých 20 -25000 mesačne a v hrubom.

No jo kur...ahošigutentag , remeslo má zlaté dno a s VŠ diplomom aj diamantove.Takže páni učitelia,docenti,profesori ,ing. hurá , ak nemate to stastie prednasat mimo republiky, financne si mozte polepsit aj takto ,a nikdy neviete,mozno toto je vasa buducnost.

Takže dnes , len tak ...... kurňahošigutentag.

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov