game Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Plat - ak neplatia aspoň 15 v čistom tak tam nenastúpite. Pracovné prostredie - chcete pracovať iba tam kde je vysoká úroveň pracoviska, teda čisto na pracovisku, dobré osvetlenie na pracovisku, vetranie v lete, kúrenie v zime, a pod. Pracovný čas, zmennosť - ste ochotní pracovať iba na jednu zmenu, najviac 8 hodín denne, v žiadnom prípade nočné a pod. Sociálna stránka - možnosť sa ísť vysr... teda ísť na WC kedy potrebujete, možnosť obedov a stravovania aj mimo prestávky a všetko čo s týmto súvisí. Kolektív - nastúpite iba tam kde sa javí byť dobrý a otvorený kolektív. spolupracovníci sú k vám milí, nadriadení sú k vám ústretoví a pod. Vzdialenosť od domova - ste ochotní cestovať najviac niekoľko km, nie však viac ako 60-70 km denne hore/dole. áno, to všetko.... a ešte práca samotná, po dlhoročných skúsenostiach viem, čo už - hlavne psychicky neunesiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Zvolil som tieto tri: Plat, Pracovne prostredie, Kolektiv Plat - nooo, neviem povedat ze kolko je vela a kolko je malo... ale proste chcel by som z toho vyzit a co to mat aj bokom do buducnosti a na cestovanie... Pracovné prostredie - chcem pracovat niekde kde ma to bude hlavne bavit... lebo to je najdolezitejsie - robit nieco co ma bavi, a nie nieco co ma nebavi a robim to len z principu Kolektív - to je tiez velmi dolezite, a hlavne to aby sme spolu dobre vychadzali - to je asi hlavne Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 no ja som dal PlatPracovný čas, zmennosťVzdialenosť od domova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Našiel som jednu pracovnú ponuku kde ma upútala položka že ponúkajú výborné finančné ohodnotenie.Neskôr som sa dozvedel že ponúkajú okolo 15-16 v čistom. Nechcem byť zlý ale pod pojmom "výborné finačné ohodnotenie" si predstavujem diametrálne odlišnú mzdu. 15-16 je skôr tak lepší priemer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 zalezi v akej pozicii ... pre taku upratovacku by toto bolo vskutku vyborne financne ohodnotenie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 secko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 A to nie je upratovačka ako upratovačka. Neveril som vlastným očiam keď som v nejakých novinách čítal že upratovačky najlepšie zarábajú v Trnavskom kraji, berú okolo 15 v hrubom. Záleží od firmy, ako platia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cactales Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Tiež považujem za dôležité všetky kritériá. Ale hlasoval som za: platpracovný čas, zmennosťvzdialenosť od domovakolektív Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 A to nie je upratovačka ako upratovačka. Neveril som vlastným očiam keď som v nejakých novinách čítal že upratovačky najlepšie zarábajú v Trnavskom kraji, berú okolo 15 v hrubom. Záleží od firmy, ako platia. toto su bludy, upratovacky dokazu zarabat aj 200korun na hodinu v cistom, len sa s tym nechvalia :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh0strider Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 presne tak, myslis ze budu roztrubovat kade tade ake keshe maju? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 do prace chodim koli tomu, ze doma nic nerobim, tak aby som aspon zarabala... to vravi moja mama... pre ine tam nechodim... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh0strider Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 okrem sexu som v praci robil uz snad vsetko :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VERTi60 Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 vybral som vsetky moznosti, kedze vsetky su pre mna dolezite :)Aj pre mňa. Preto stále mením povolanie a mám niekoľko jobov naraz :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 okrem sexu som v praci robil uz snad vsetko :lol: treba skusit, je to fun :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Kedysi sa hovorilo, že práca je posledný prostriedok ako získať peniaze. Podľa vás platí to ešte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 v živote som to nepočula, ale áno, aj prácou sa dajú získať peniaze - ergo, mnohí z nás pracujú, aby získali peniaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Nedávno som zistil, že bratranec pracuje na nejakom dôležitom poste na Ministerstve vnútra, dnes som zistil, že moja sesternica zastáva vysoký post v istej dôležitej štátnej inštitúcii, holt, čo sa človek nedozvie keď sa len ide na úrad niečo opýtať :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 od 1.maja nastupujem ako databazovy developer u konkurencie :lol:snad to bude lepsie ako momentalna praca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Dnes som si zarobil 500 korún len za to, že som kamarátovi vysvetlil ako si skopíruje obrázky z kamery do PC cez USB kábel a prehrá DVD film v PC + zopár maličkostí som mu ešte ukázal (ako funguje ctrl+a ctrl+c atď). Holt, kto si kúpi notebook a prvý krát používa internet chce hneď všetko vysvetliť a spraví pre to všetko :lol: a príde aj na Fórum, to zas bude vysvetlovania čo ako funguje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 V pondelok nastupujem do nového lochu, tak tu budem pomenej. Ale budem mať voľno aj cez týždeň ako napr. teraz. Budem pracovať v oblasti spotrebnej elektrotechniky, čo považujem za dobrý odrazový mostík do budúcnosti. Je to aj slušne zaplatené tak dúfam že sa mi tam bude páčiť :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cat Eye Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 V tej ankete chýba jeden veľmi dôležitý faktor - PERSPEKTÍVA rastu. Ak nie je, nemá zmysel uskutočňovať zmenu, pokiaľ nie sme vymobovaní a neutekáme alebo neriešime iný problém, ktorý predstavuje určité obmedzenia v práci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfi Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Axel ja poradenstvo takého typu robím gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 alfi ty si sef :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfi Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Nie, iba to robím priateľsky a gratis. Vrátia sa mi ako doživotní zákazníci. Vo všetkom, nielen PC. Keď nemám náklady - neúčtujem. Náklady na vzdelanie sa mi už dávno vrátili. Nepotrebujem desattisícky denne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 alfi volakedy som to robil gratis a potom za mnou chodili ludia s kazdou hovadinou a ja som mal plnu hlavu ako im pomoct....a svoje veci som nestihalteraz to robim za peniaze...kazdy ma sumu podla uvazenia tak, ze vzdy sa vrati ked opat nieco potrebujesamozrejme najblizsim kamaratom pomaham zdarma, tak isto ako oni mne s niecim inym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts