Sniper Zverejnené 23. August, 2016 Zverejnené 23. August, 2016 Ja sa nechválim, to je realita. A ty hlavne, aby si normy plnil.
iskra Zverejnené 24. August, 2016 Zverejnené 24. August, 2016 áno, ide o to, aby Tomáš si prácu vážil, vykonával ju svedomito, zodpovedne a s láskou, aby sa v nej udržal, aby o ňu neprišiel, aby prestal lamentovať, aj závidieť iným ľuďom, ktorí počestne získali nejaké výhody skrze námahu, usilovnosť, silnú vôľu a obetu okrem luxusu, Tomáš, by bolo fajn sa zamyslieť aj nad blahom, blahočinný, blahocit .. :)týka sa to človeka v akejkoľvek práci, v akomkoľvek postavení. každá práca je rovnako dôležitá ak je vykonávaná svedomito a s láskou. človek pracuje, vytvára, dáva, daruje :) " komu sa nelení, tomu sa zelení"a ešte Tomáš, nezáviď, lebo takto nebudeš spokojný.. závisťou poškodzuješ sám seba.ži, dopraj úspechy iným, pracuj, snaž sa byť aj ty úspešný .. je to na tebe ako ďalej, ako budeš zmýšľať, pracovať, ako budeš žiť. 2
Sniper Zverejnené 24. August, 2016 Zverejnené 24. August, 2016 Jeho ten optimizmus rýchlo prejde, keď ho zariadia na sekciu, kde bude sám obsluhovať nejaký stroj a bude mať normu 1200 kusov za smenu :D
Tomáš Zverejnené 24. August, 2016 Zverejnené 24. August, 2016 Axel mi praje aby som bol úspešný? Alebo by sa už nemali nad čím s tým Rosenbergom zabávať...
Sniper Zverejnené 24. August, 2016 Zverejnené 24. August, 2016 No čo, dnes sa ako darilo? Stíhal si normu?
Tomáš Zverejnené 25. August, 2016 Zverejnené 25. August, 2016 Musím keďže nie norma sa bude prispôsobovať mne ale ja norme a tak to aj vyzeralo... 4X som dal miesto matného tlačidla chrómové, keď som to hovoril bratovi (v rámci toho že sa ma pýtal čo ako v novej robote či už mám prúsery) ešte aj on sa ma zastával že stav sa že keby to nechali tak, zákazník by si taký detail ani nevšimol! Veď funkcia aj tvar tlačidla je taký istý. Ale tak držať sa mám toho čo je na objednávke. Kvalitári to našli a započítali a bolo to 4 kusy za smenu... Takže poďte dávať stávky: Kedy ma v rámci skúšobnej doby vyrazia? Ja tipujem 2 týždne. Či som velký optimista? Edit:Už ide Semir Gerkan s pištolou. Tak som sa zapozeral do písania príspevku že mi ušlo ako sa dostal z toho lodného kontajnera v tom prístave kde bola prestrelka a zavreli ho tam. Inák dnes hrá Trenčín s Viedňou futbal... Už začína...
lopata555 Zverejnené 25. August, 2016 Zverejnené 25. August, 2016 Tomáš a aký dávaš kurz? Slimák daj si pohov
game Zverejnené 25. August, 2016 Zverejnené 25. August, 2016 Musím keďže nie norma sa bude prispôsobovať mne ale ja norme a tak to aj vyzeralo... 4X som dal miesto matného tlačidla chrómové, keď som to hovoril bratovi (v rámci toho že sa ma pýtal čo ako v novej robote či už mám prúsery) ešte aj on sa ma zastával že stav sa že keby to nechali tak, zákazník by si taký detail ani nevšimol! Veď funkcia aj tvar tlačidla je taký istý. Ale tak držať sa mám toho čo je na objednávke. Kvalitári to našli a započítali a bolo to 4 kusy za smenu... Takže poďte dávať stávky: Kedy ma v rámci skúšobnej doby vyrazia? Ja tipujem 2 týždne. Či som velký optimista? Edit:Už ide Semir Gerkan s pištolou. Tak som sa zapozeral do písania príspevku že mi ušlo ako sa dostal z toho lodného kontajnera v tom prístave kde bola prestrelka a zavreli ho tam. Inák dnes hrá Trenčín s Viedňou futbal... Už začína... jedna otázočka ... s takouto vervou, s akou sleduješ Gerkana s pištoľou, nejde mať pri práci tam rozum na farbe čudlíkov? ja nechcem dávať stávky, možno to nepochopíš, ale radšej by som, keby si sa sústredil na prácu v práci. sľuboval si to, veľmi vehementne.keby si mal dobrý pocit konečne z práce. kde ti rozum chodil?
tyso Zverejnené 25. August, 2016 Zverejnené 25. August, 2016 kua tomas, pocul si take ze kontrola po sebe?
Sniper Zverejnené 25. August, 2016 Zverejnené 25. August, 2016 4X som dal miesto matného tlačidla chrómové (...) stav sa že keby to nechali tak, zákazník by si taký detail ani nevšimol! Veď funkcia aj tvar tlačidla je taký istý. Či je matné alebo chrómové, nejaký význam to má, najmä ak sú z rôzneho materiálu. V tom prípade je to rozdiel GIGANTICKÝ. Pozerávaj Letecké katastrofy, aké mikroskopické detaily v rozdielnosti súčiastok spôsobujú pády lietadiel s 200 ľuďmi na palube. A áno, tí ľudia si také detaily nevšimli. Nemali už kedy. Keď niečo robíš, rob to poriadne.
slimak Zverejnené 25. August, 2016 Zverejnené 25. August, 2016 Tomáš a aký dávaš kurz? Slimák daj si pohov Uz lopata sa stava starsim. Starsiemu clenu odporuca. Cas bezi. Tak to je. A tak to bude. Vela stastia. A v tejto teme som neviem kedy nieco napisal. Ale beriemm to. A tomu loptavi . Chalan , ,mne usla zena sa 4 dni do ciech,teda mam dost casu sa aj ukludnit. Priklad ja som si pozrel videa a to je pravda. http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/815602-velka-zmena-na-financnej-sprave-konci-muz-ktory-mal-stopnut-preverovanie-basternaka Aj ta mafia na DPH. Je to tak. A ziadna lopata ma nepresvdci zee to je inak. Lopaa zacni aj ty patrat. ------------------- Je jedno odkial sme a je jedno ake mame vzdelanie a..aj tak nic nedosiahneme. Teda vidis je jeto jedno. Tie Bastrnskove podvody - tp je jasne kazdemu uctovnikovi. Ze ho uctovnicici nezrusia je hanba uctovnikov - aj mna ja som ten.Sle mste nejaku informaciu. Ja v tejto krajine nedokazem zit.
doll Zverejnené 26. August, 2016 Zverejnené 26. August, 2016 Piaty den mam teraz v naplni prace nieco uplne ine, auditorstvo. A prijemna zmena po 9tich rokoch. Aj by som sa do toho pustila.Odradza ma vsak, ze by som aj vela cestovala. Keby som mladsia, idem do toho, ale v case ked musim cihat na potencionalneho manzela ( :D ), si asi cestovanie nemozem dovoli. A typka zo zahranicia zrovna nechcem. Kazdopadne, konecne trosku :slniecko: v mojom :unaveny: pracovnom zivote. 1
game Zverejnené 26. August, 2016 Zverejnené 26. August, 2016 a ten lepší pocit zo sebaaj v práci je to dosť nutná záležitosť, mať dobrý pocit z toho, že niečo urobím dobre, že niekto ocení moju prácu, že toto sa mi podarilo, že ... to je na nezaplatenie, patrí to k dobrej psychickej pohode, aj keď je človek prípadne vyflusnutý a unavený, že by kúsal, ale dobre spravená práca a uznanie dobre spravenej práce urobí svoje.(vyskúšala som aj opak ... človeka, čo by mu odumrela asi huba, keby uznal dobre urobenú prácu, ale nezabudol akékoľvek chyby zveličiť na veľkosť slona) spokojnosť s vlastnou prácou je ohromné plus ... dopriala by som to Tomášovi, keby si doprial ovšem aj on sám.nikto nerobí bez chýb, také nie je. ale už po troch dňoch sa k tomu stavať tak, že pome uzatvárať stávky ... radšej tam mať rozum. tiež som mala takú prácu, že keď mi zablúdili myšlienky na moment mimo, stopro tam bola chyba ... tak radšej tam mať rozum, než uzatvárať stávky, kedy ma vylejú ...
slimak Zverejnené 26. August, 2016 Zverejnené 26. August, 2016 Ja som dnes doniesol NB do prace, chalanovi ukazoval fotky z dovoleniek a z vyletov na Slovensku. Nieco vybavil a potom,ze ideme na obed a pivo.
Sniper Zverejnené 26. August, 2016 Zverejnené 26. August, 2016 slimak závidím ti tvoju pracovnú náplň :zubiska:
slimak Zverejnené 26. August, 2016 Zverejnené 26. August, 2016 Som uctovnik mne osobne praca skoncila vcera. Chalan mal pracu. A dalsi je v Tatrach. Mzdu chalana, pivo a obed som zaplatil ja. Mam na to.
Sniper Zverejnené 26. August, 2016 Zverejnené 26. August, 2016 Tak to si pašák, taký Tomáš nemá ani na to, aby skorofrajerke kúpil malinovku v Tescu.
slimak Zverejnené 26. August, 2016 Zverejnené 26. August, 2016 A to sme sli v case prace. Nieco po 11nastej.
Tomáš Zverejnené 27. August, 2016 Zverejnené 27. August, 2016 kua tomas, pocul si take ze kontrola po sebe? Ano, mam to v naplni prace a vcerajsiu smenu som dal bez chyb. Je to moj osobny rekord, take daco sa mi malokedy podari. Ked som si nebol isty pozrel som po sebe a 3x aj opravil po sebe takze vysledne odomna chyba nesla a to je jedina vec za co sa karha takze zatial dobre.Tak to si pašák, taký Tomáš nemá ani na to, aby skorofrajerke kúpil malinovku v Tescu. Už som asi 10x napísal že ONA SI NIČ NEPÝTALA keby si pýtala tak jej donesiem. Aj ja som zvykol minúť do 100€ ma babu a nie raz. Ma usta ma povedat. Ked nic nehovori nememu ani vlastna mater nerozumie. Vyjadril som sa a nevracat sa k tomu sme v teme o praci. 3
Sniper Zverejnené 27. August, 2016 Zverejnené 27. August, 2016 Ako si ty mohol zvyknúť aj 100€ minúť na babu, keď furt vyplakávaš, že z výplaty nemáš ani 20€? Nemýliš si 100€ s 10€? Ano, mam to v naplni prace a vcerajsiu smenu som dal bez chyb. Je to moj osobny rekord Takže v 35 rokoch si prvý krát v živote odpracoval smenu bez chýb :D gratulujem :DA normy na koľko % robíš?
doll Zverejnené 27. August, 2016 Zverejnené 27. August, 2016 Axel, uz to trochu prehanas, nie? :) Kup si antistresovu lopticku, budes ju mackat, tam sa trosku odbavis, a tuna v temach sem tam prehliadnes co Tomas napise :) Tomas, ty zas nemusis odpovedat na kazdu otazku ci dotaz od Axela ;) 2
game Zverejnené 27. August, 2016 Zverejnené 27. August, 2016 Ano, mam to v naplni prace a vcerajsiu smenu som dal bez chyb. Je to moj osobny rekord, take daco sa mi malokedy podari. Ked som si nebol isty pozrel som po sebe a 3x aj opravil po sebe takze vysledne odomna chyba nesla a to je jedina vec za co sa karha takze zatial dobre. nech ti to tak ide aj ďalej ... tam nie je možné iné riešenie, len skutočne tam mať rozum na tej práci a kontrolovať po sebe, a kontrolovať.hneď si mal predpokladám lepší pocit, že sa deň vydaril. teraz len vydržať. premýšľať nad tým, čo robíš a kontrolovať sa. držíme palce.
Tomáš Zverejnené 27. August, 2016 Zverejnené 27. August, 2016 Áno tu má význam reagovať len na game čo píše k veci. Áno je to dobrý pocit z úspechu. Budem rád ak tu vydržím. Ľudia chvália platy takže asi bude dobré. Takže vy sa bavte a ja sa vyjadrím koncom októbra či som spokojný a či dali čo slúbili. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 15. September, 2016 Zverejnené 15. September, 2016 Tomáš, gratulujem, a myslím to naozaj, nie ironicky. Držím ti palce. Rob poriadne a ako si si tu už x-krát prečítal, kontroluj si po sebe. Začínam veriť, že ti to pôjde a že sa tam udržíš. Zato ja mám v robote prúser jak mraky.Moc sa mi nechce popisovAť, čo sa stalo, skrátka som v pondelok nemala svoj deň a niečo čo som robila pre riaditeľku, som urobila naprd. Potom v utorok ked som sa dozvedela, že ju za to sprdli, a prerábala som to, sama som sa nevedela vynačudovať, čo som to pustila - musela som mať vlčiu tmu, lebo normálne by som také dačo nevypustila z môjho počítača. Poraziť ma ide ešte aj teraz. A tak som v nemilosti a teraz si musím dávať pozor aj na to ako dýcham, to som už dlho nezažila chodiť do roboty s tým, že doprdeli čo ma tam zasa čaká, určite nič dobrého...Vysnívaná robota, a ja urobím takú hovadinu! :ooops: :wall: :kladivo: Byť za debila nie je teda nič moc.
game Zverejnené 15. September, 2016 Zverejnené 15. September, 2016 Vilmuš, to veru nie je bohviečo, súcitim s tebou, a ja že kam si nám zmizla...svojho času sa aj mne podobné zadarilo, dokonca dupľovane, pocit dokonale naprd ... držíme palce.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz