Vilma Flinstonova Zverejnené 30. December, 2015 Zverejnené 30. December, 2015 asi rped mesiacom som si všimla, že mám v dlani hrču a na tom mieste mám aj inak sfarbenú a miestami ošúpanú kožu. ešte pred sviatkami som sa predsa len odhodlala k lekárke...a tá ma naozaj "potešila". Vypísala mi lístok k plastickému chirurgovi ruky.
D'Ady Zverejnené 30. December, 2015 Zverejnené 30. December, 2015 a odrezu ti ju hned nad zapästim, ci vyssie ? ;)
game Zverejnené 30. December, 2015 Zverejnené 30. December, 2015 čobyyyy. vy ste tu dnes samý rozkošný sadista ... mňa tam hore utešujú, že to je len začiatok (zápal), alarm ma utešuje, že haha, ako prvé zo štyroch vybral to, čo mne akurát nasadili, ty by si hneď rezal, no fuj to :( a u Vilmy to bude asi len šľacha ... teda len. aj to je dosť hnusobstvo. na . a už sa pridávam k škarohlídom. to je tuším nákazlivé :(
D'Ady Zverejnené 30. December, 2015 Zverejnené 30. December, 2015 ok, tak poradte mne bezradnemu, v com to je... u nas doma je nejaka divna voda- ked sa nou vecer osprchujem a idem do postele, tak ma po tele picha, ako tisice malych ihliciek- ked si vegetim vo vani (a v konecnom dosledku si samozrejme dam sprchu), tak ziadne ihlicky vie to niekto rozumne fyzikalno-biologicky vysvetlit ???
Vilma Flinstonova Zverejnené 31. December, 2015 Zverejnené 31. December, 2015 žeby v nej bol chlór, ktorý ti kožu vysuší? Skús sa po kúpeli či sprchovaní namazať (nemyslím pol litrom borovičky, ale nejakým telovým mliekom či krémom pre pánov) a ihličky zmiznú.A tá moja paprča asi naozaj bude šľacha, inak by ma poslali asi k normálnemu, a nie plastickému chirurgovi. len dúfam, že ak mi to naozaj budú rezať, tak mi to dobre spravia, ja robím s počítačom a ruky potrebujem. Nie som tak šikovná, žeby som vedela makať len s jednou rukou...a tiež, predstavujem si, že keď budem na penzii, tak ak si ma nenechajú v tejto robote, tak by som šla na nejakú školu robiť korepetítorku v dajakom speváckom krúžku pre deti, už som to robila a určite to nebol zabitý čas. Tak ku klavíru tiež potrebujem obe ruky so zdravými prstami a šľachami... pred pár dňami bola u nás konečne dcéra aj s malou, posadila som si ju na kolená a hrala som jej také tie detské somarinky ako Medveďku daj labku, Kukulienka kde si bola a podobné veci, mladá jej to púšťa z cédéčka, tak teraz som jej to hrala naživo, prvýkrát videla a počula normálny riadny klavír, a myslím, že sa jej to páčilo. Aj sama chvíľku "hrala" s mojou pomocou. Sama som zvedavá, či bude mať o také čosi záujem, ke&´f troška narastie. S nepohyblivými prstami jej toho moc asi nezahrám...ja som mala asi 4 roky, keď som u babky objavila klavír, ale nikto z rodiny na ňom nevedel hrať, a nikto ma stade ani nevyháňal, a tak som si vybrnkávala Kočka leze dírou a čo ma napadlo, už vtedy som sa rozhodla, že raz na takom budem hrať. ožno že aj naša malá tak bude.
D'Ady Zverejnené 2. Január, 2016 Zverejnené 2. Január, 2016 žeby v nej bol chlór, ktorý ti kožu vysuší? Skús sa po kúpeli či sprchovaní namazať (nemyslím pol litrom borovičky, ale nejakým telovým mliekom či krémom pre pánov) a ihličky zmiznú.to by mi ale robilo vzdy, nielen po samotnej sprcheak je kupel+sprcha, tak to nerobi
Vilma Flinstonova Zverejnené 2. Január, 2016 Zverejnené 2. Január, 2016 no ved ani koncentrácia chlóru nemusí byť vždy rovnaká...ja keď chodím cvičiť, sprchujem sa tam, a niekedy sa nemusím namazať a nič mi to nerobí, a inokedy zas sa cítim ako strúhadlo od hlavy po päty a musím sa buď škriabať (na chrbát mám taký špeci prípravok za týmto účelom) alebo natrieť. To natretie je lepšie. :)
doll Zverejnené 2. Január, 2016 Zverejnené 2. Január, 2016 Tiez to niekedy mavam, a tiez na to pomoze natretie sa telovym mliekom.Mozno je pokozka z takej rychlej sprchy podrazdena, vysusena a pyta si "pit" :) Neviem :)
Ryan Giggs Zverejnené 3. Január, 2016 Zverejnené 3. Január, 2016 Ked sa kupes tak sa ti koza nesusi tak ako pri sprchovani. Pri sprchovani len zo seba zmijes mastny film, ale pri kupeli ked sedis vo vode dlhsie, koza sa aj hydruje, dostava sa do porov atd. Pri sprche nestihne. Ale ono to nemusi byt len tym. Moze to mat inu pricinu. Napr. reakcia koze na teplotny sok. Rozdielna teplota na povrchu koze a vo vnutri pri sprchovani, plus nasledne rychle vysusenie/ochladenie. Pri kupeli sa stihnes prehriat cely a chladnes pomaly, postupne.
murder Zverejnené 3. Január, 2016 Zverejnené 3. Január, 2016 Ked sa kupes tak sa ti koza nesusi tak ako pri sprchovani. Pri sprchovani len zo seba zmijes mastny film, ale pri kupeli ked sedis vo vode dlhsie, koza sa aj hydruje, ... Až po chvílke mi došlo že koza bude koŽa ☺
D'Ady Zverejnené 3. Január, 2016 Zverejnené 3. Január, 2016 asi to bude tak nejako... aj s teplotou aj s hydrataciou a pripadne otvorenim/uzatvorenim porov; ale zvierata v prispevku ma pobavili tiez :Dzo seba zmijes mastny film, ..., koza sa aj hydruje,dakujem za odpovede
Ryan Giggs Zverejnené 3. Január, 2016 Zverejnené 3. Január, 2016 No a? Aj na koze je predsa koza. :-)
game Zverejnené 3. Január, 2016 Zverejnené 3. Január, 2016 ... a aj zmija sa zmije, keď zaprší :thumbsup:
murder Zverejnené 4. Január, 2016 Zverejnené 4. Január, 2016 Tak to je gooool :-)))) Žijem v Čechách už od malička som skorej Čech ako Slovák a kozy sa tu hanlivejšie hovorí ženským prsiam a to som si predstavil keď som to písal. Ako sa pri kúpeli hydratuje také prso :D
D'Ady Zverejnené 4. Január, 2016 Zverejnené 4. Január, 2016 - co robi blondinka stvornozky na luke ?- pasie kozy...
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Január, 2016 Zverejnené 7. Január, 2016 Po valašsky od zemekto mi kozy zaženie?A ja by ich bol zahnalale som sa vlka bál. teraz buďte múdri. :)
D'Ady Zverejnené 7. Január, 2016 Zverejnené 7. Január, 2016 logiku to ma... kozy sa pasu v lete, ked je trava, vlk sa najrychlejsie chyta v zime
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Január, 2016 Zverejnené 8. Január, 2016 Štyri kozy, piaty cap, kto vyskočí, ten je chlap...čo toto - ako by si to vysvetlil?
alarm Zverejnené 8. Január, 2016 Zverejnené 8. Január, 2016 Určite to budu dve blondínky, ktore po zadku 5 krat CAPol ten chlap.
alarm Zverejnené 9. Január, 2016 Zverejnené 9. Január, 2016 Predsa sa pásli....pozri prispevky vyššie. :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz